Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a hahhahahah

ROR to nowa gwiazda na Kafeterii

Polecane posty

Gość ja to bym wolała
ja tam wole Armeńczyków , Pakistańczycy kojarzą mi się z brodatymi taksówkarzami w NY :classic_cool: Persowie są również bardzo atrakcyjni :classic_cool:

"caferai Z frekwencji na kafe wynik że faktycznie bezrobotna . " xxxxx jasne bo do pracy to trzeba wychodzic z domciu;-) ;-) xxx "A do tego sfrustrowana . Frustracja rodzi agresję . No i mamy przypadek który zamiast iść do psychoterapeuty odreagowuje tutaj." xxxx oraz kolejnego "bystrzache-rozszyfrowywacza"...

Gość gminny głupek
przeczytałem "amerykańczyków" haha:D:P popffflułem ssie:P

Gość jsjshsjsj
Azjatycka!!!! :D :D

Gość gminny głupek
najprzystojniejsi i tak sa dubajczycy bo maja najwiecej amońska...znaczy mamońska

Gość gminny głupek
podobno buduj ą nawet wyspe w kształcie palmy... Nie jestem pewien czy ma to byc jakas ekstrawagancja czy hołd lozony palmie ktora im odpierdoliła z nadmiaru pininchów:)

Gość ja to bym wolała
Armeńczyków, znaczy się Ormian :D

"jsjshsjsj Azjatycka!!!! " xxxx mamy osobe - ktora wykrzykuje nazwy kontynentow - to ci wewnement;-) moze chwali sie , / jak myslicie?;-)

Gość ja to bym wolała
gminny głupek - ta wyspa-palma od dawna juz istnieje ;) teraz robią kolejne ;)

[zgłoś do usunięcia]gminny głupek podobno buduj ą nawet wyspe w kształcie palmy..." xxxx chyba masz info sprezd 4 lat albo mierzysz polskimi kryteriami gdzie remont ulicy trwa 5 lat;-) ostatnio rzadko bywam na bliskim wschodzie - ale wysepka tam juz sie czai od dawna;-) xxx Nie jestem pewien czy ma to byc jakas ekstrawagancja czy hołd lozony palmie ktora im odpie**oliła z nadmiaru pininchów" xxxx no pewna to jest tylko smierc i podatki;// xxx [ja to bym wolała Armeńczyków, znaczy się Ormian " xxx dobre;-)

Gość gminny głupek
powaznie już istnieje?:( Jak ja mogłem przeoczyć otwarcie?:( A chyba już wiem...chlałem wtedy w parku z innymi menelami.

"ja to bym wolała ja tam wole Armeńczyków , Pakistańczycy kojarzą mi się z brodatymi taksówkarzami w NY Persowie są również bardzo atrakcyjni" xxx nie ma to jak stereotypy....a "wszyscy polacy" to zlodzieje niemieckich aut - co nie?;-) ;-)

Gość gminny głupek
wracając do tematu najprzystojniejsi sa jednak czukczowie jeżeli chodzi o azjatów...

"Miś Wojtek Persowie są więcej warci niż Arabowie. Nie wiem z czego to wynika, może indoeuropejska krew?" xxxx moze to po prostu wynika z ceny po ktorej ich sprzedaja, hm?;-) xxx 17:35 A chyba już wiem...chlałem wtedy w parku z innymi menelami" xxxx a moze cie nie powiadomili? albo czytasz niesweiza prase np polska?;-)

"gminny głupek wracając do tematu najprzystojniejsi sa jednak czukczowie jeżeli chodzi o azjatów..." xxxx nie ma takiej grupy jak azjaci;-) to tak jakby porownywac bawola z rybka;-)

Gość jsjshsjsj
"mamy osobe - ktora wykrzykuje nazwy kontynentow - to ci wewnement" Rzeczywiście, Azjatycka to jest kontynent :D chyba jakiś nowy odkryto. Czyżby blisko Filipin? :p I dlaczego piszesz "mamy" ? My nic nie mamy, pisz za siebie.

Gość gminny głupek
Nie wiem jakie są grupy natomiast dla ułatwienia i rozróżnienia posługuje się geograficznym i nadal z tego co wiem obowiązujacym podziałem na kontynenty. ­ Podam przykład: W moim domu najprzystojniejszym facetem jestem ja...Choć nie nazywam sie mójdomiec:P ­ Panimajesz?:)

Gość kilka pytan do ROR
Droga ROR mam kilka pytan. Prosze o odpowiedz 1. Czy ty i Azjatycka Pani to jedna i ta sama osoba? 2. Gdzie mieszkasz?

Gość FANKA AZJATYCKIEJ (ROR)
PRZECIEŻ ROR (AZJATYCKA PANI) MIESZKA NA FILIPINACH!!! to ju dawno wiadomo na zagranicznym. Odwalcie się od niej , jestem jej fanka!

Gość gminny głupek
sama sie odwal lizoszparze kafeteryjny

Gość jak na Filipinach
to pewnie choruję na 'chorobę filipińską' dotykającą dość szczególnie polskich lewaków

Gość szyszkahd
Ludzie, oczywiście ze to ona, jako Azjatycka się zupełnie skompromitowala na Poza Polską ( i podała za dużo osobistych info) a teraz próbuje sił jako ROR. znowu.

Gość gminny głupek
A Ty co masz do lewaków? jesteś prawikiem?

Gość ivonciaaaaaaa
Jeju rzeczywiscie sie skompromitowala jak cholera. Napisala tylko gdzie mieszka i to wszystko.ale sie podniecacie.

Gość gminny głupek
zaczyna sie pierdolenie od rzeczy

Gość wierny fan ROR
ROR chyba juz sobie poszla. :( zmeczyla sie gadka z ptasimi mozdzkami :D :D :D

Gość gminny głupek
to po co jeszcze ćwierkasz?

Gość jak na Filipinach
lewactwo rządziło polską po wojnie i po przemianach mamy zapier...lać na ich sbeckie , milicyjne, partyjne i wojskowe emerytury , państwowe posadki i stanowiska w pseudo businessach parokorotnie przekraczające pobory pracownika ... do 67 , czyli prawie do śmierci a ich hasełka to wolność homo i walka z klerem ;) trzeba być kompletnym idiotą , aby to popierać

Gość szyszkahd
Ror się teraz broni z pomaranczki na innym topiku :) tutaj widzę też?