Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LejdiixD

Ktora zaczyna ze mna?

Polecane posty

Ktora zaczyna ze mna? Teraz cwiczenia i ograniczanie sie, ale rowno od pierwszego maja do pierwszego czerwca zaczynam. Zero slodyczy, chipsow, gazowanych i fastow. Trening przynajmniej godzina dziennie. Nie mowie, ze niewiadomo co, bo czas nie zawsze na to pozwala. Mam 2,5 letnia coreczke i chce wrocic do wagi sprzed ciazy. Waze 58,59 kg zalezy od dnia. Chcialabym schudnac do 52kg a nawet 50kg. Myslicie, zedam rade? Wpadajcie na ten watek. Bedziemy sie wspierac, bo inaczej nigdy tego nie zrobimy.

hej :) ja sie moge przylaczyc choc juz zaczelam :) tez mam a raczej jak widac mialam problem z waga po ciazy tylko ja sie doprowadzilam do gorszego stanu bo wazylam 71 kg juz przy 163 cm wzrostu :) obecnie od 2 tyg stosuje diete 1000 kcal + dwa rodzaje cwiczen przez pol godz codzien + linea 20+ :) i waze juz 67.6 :) a i duuuzo ruchu na swiezym powietrzu :) mysle ze mi sie uda schudnac do 53 bo tyle wazylam przed ciaza ale nie mam parcia ze juz w mies 15 kg wole wolniej ale zdrowiej i zeby skora miala czas :D