Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopo

ból szyi i karku

Polecane posty

Gość lopo

Od 2 tygodniu boli mnie szyja z lewej strony. Teraz ból rozprzestrzenił się lub promieniuje na kark i tył głowy i lewą rękę. Smarowałam maścią naproxen, brałam doustnie ketonal, teraz używam plastrów olfen już 3 dzień i nadal poprawy nie ma. Byłam u lekarza, który zapisał mi maść ketonal i tyle. Cały czas myślałam, że to od przewiania, akurat 2 tygodnie temu siedziałam w przeciągu. Jednak zastanawiam się czy nie jest to inna przyczyna. Czy ktoś może mi pomóc, zasugerować co to może być. Pracuję nie za dużo przed komputerem, ale jestem wciąż nachylona przed papierami, do tego stres. Nie wiem już sama jak mam sobie pomóc, bo boli strasznie mocno. Na początku ketonal jakoś pomagał, teraz już nie.

Gość Mana80
Poczekaj jeszcze z tydzien i jeśli jeszcze nie przejdzie to idź drugi raz do lekarza tym razem innego. Od przewiania to potrafi długo trzymać, ale to może też być poważniejszy problem z kręgosłupem szyjnym.

Gość gość
Ja miałam wielkie problemy z bólem karku i zaczęłam nosić kołnierz z DiskDr. Ból minął bardzo szybko.

Gość gość
kiedy ja miałam problemy z kręgosłupem to zamiast faszerowac się srodkami przeciwbolowymi to poszlam prosto do specjalisty. Znalazlam na stronie www.mckenzie.pl w swojej okolicy terapeute metody mckenziego i on mi wlasnie pomogl

Gość gość
U mnie takie objawy były początkiem problemów z kręgosłupem. Dopiero rehabilitacja zaczyna przynosić efekty - od niedawna jestem pacjentką nowej kliniki NASZA KLINIKA w Ożarowie Maz. Jeśli ktoś jest z okolicy, polecam się zapoznać z ofertą http://www.naszaklinika.com.pl/oferta, bo klinika nie dość, że ładna i świetnie wyposażona, to jeszcze zatrudnia profesjonalistów :)

Gość gość
Kup kołnierz i noś w ciągu dnia, w nocy wywal poduszkę, śpij na płasko, ból szybko minie.

Gość gość
Moim zdaniem warto udać się do ortopedy. Może pojawiło się jakieś zwyrodnienie albo ucisk i dlatego ta szyja boli. U mnie skończyło się na rehabilitacji w http://kolmed-swidnica.pl/. Teraz jest już duże lepiej i ból nie pojawia się zbyt często.

Gość kirssska
Do jakiego terapeuty jezdzicie? My wybraliśmy Pana Michała Adamskiego - on pracuje z dziećmi głównie z porażeniem mózgowym . Jestem bardzo zadowolona. To miły człowiek, z doskonałym podejściem do dzieci.

Gość gość
to równiez może być objaw h chorób na tle nerwowym