Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Czy wierzycie w istnienie duchów?

Polecane posty

A dlaczego mam się nie denerwować Amelio jak czytam te głupoty, gdy oczywiste jest że duchów nie ma. Czy jakbyś czytała że czarne nie jest czarne tylko białe to nie denerwowałabyś się Amelio? Gdyby banda wariatów chciała Ci wmówić że czarne jest białe?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Athelgast - a co ja mam pisac od siebie. ja juz sie tyle razy wypowiadalam na ten temat przy roznych okazjach ze juz nawet sama nie mam ochoty jeszcze raz tego powtarzac. Jest wiele rzeczy na niebie i ziemi , o ktorych sie nie snilo filozofom. Nie wiemy dzis wszystkiego . A czego nie znamy tego sie na ogol obawiamy.

Maciek. W klerykalne bajki widać wierzysz. Gdybyś czytał Pismo, to wiedziałbyś, że Nowe Jeruzalem będzie Królestwem Bożym, w którym będą żyć sprawiedliwi po Sądzie Ostatecznym. Piekło to po prostu sąd Boży nad ziemią ( kara jaka ją spotka). A czyściec to całkowita bajka...

Ale do wiki każdy bez Twojej pomocy może zajrzeć. I większość zagląda przy byle okazji. Według mnie to zaczyna robić się niebezpieczne, że google i wikipedia mają monopol na władzę...:D

" 19:24 [zgłoś do usunięcia]Maciek B. Dla mnie to sie trzyma kupy i zdania nie zmienie. Pozdrawiam. pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego" Dokładnie to samo sądzę o Tobie. Ale ja to umiem wykazać w kilku punktach... Ale twoje myślenie, twoja sprawa. Nie mój cyrk, nie moje małpy...

Gość Zjawwwwa
U nas w domu miesiąc po śmierci brata(6lat) działy sie dziwne rzeczy.Mama odbierała ziemniaki i z tylu dostała jednym w plecy,pózniej przez wentylacje w ścianie wyleciała do kuchni wielka wrona,i zaczęła odbijać sie o ściany i okno głośno kraczac.Motyw ze światłem nagle zapalonym tez miał miejsce.

Gość Zuzanna Amelia & 25
I co ? Uspokoilo sie samo po jakims czasie ?

Gość marianna pe ***
nie to ludzka wyobaźnia tak działa