Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dżery z nad wisły

zapuszczeni faceci

Polecane posty

Gość dżery z nad wisły

Czy wasi faceci po kilku latach z wami zmienili się fizycznie (czytaj zapuścili się)?? Ale proszę odpowiedzcie tak szczerzę.Ja np obecnie jestem sam, mam 27 l i czuję się świetnie. Nie palę, alkoholu prawie nie tykam, zdrowo się żywię, chodzę na siłownię, mam fajną sylwetkę. Ogólnie prowadzę zdrowy tryb życia. Jestem zdrowy a to chyba jedna z ważniejszych spraw w życiu. Jak miałem np 22 czy 23 lata miałem to w dupie, chuderlak, nie piłem może dużo ale czasami lubiłem się nawalić. Sportu nie uprawiałem i jadłem co popadło. Ogólna mizeria. Teraz patrzę na kumpli którzy są w kilkuletnich związkach to wyglądali jak ja kilka lat temu a teraz wyglądają jeszcze gorzej. A ci co wyglądali np w technikum świetnie (dobra sylwetka, siła i zdrowie) to teraz szkoda patrzeć. Bebechy, kilka razy na tydzień knajpa, palenie fajek i śmieciowe żarcie przez to wyglądają na zmęczonych życiem. Ogólnie to spoczęli na laurach a ich partnerki zaczynają równać do ich poziomu. Oczywiście nie jest tak, że wszyscy ale np 8 na 10 przypadków. Pod tym względem kobiety prezentują się lepiej ale może to tylko wina dobrego makijażu i dobrze dobranych ciuchów??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować