Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melancholija

jakie komplementy chce slyszec mezczyzna od kobiety ?

Polecane posty

Gość melancholija

...

Mnie by wystarczyło, żeby właściwa kobieta powiedziała mi do ucha: "kocham cię" Od czasu do czasu mogłaby też powiedzieć coś miłego, np jaka jest szczęśliwa, że jest ze mną ;) lub pochwalić moje zdolności logistyczno-organizacyjne

Gość to zależy kto do jakiego
ideału dąży i również od sytuacji. Ja bym chciał usłyszeć, że świetny ze mnie ojciec niestety nie mam od kogo usłyszeć tego :( W sypialni hm. , że jest jej ze mną dobrze i sprawiłem jej przyjemność

jak powiedziałem słowo kocham do Pauliny to mnie znienawidziła, a rodzące się uczucie rozpadło się jak domek z kart .. słowo kocham jest zdecydowanie za mocne w moich ustach więc chyba dobrze że trochę się osłabi .. nie chciałbym kogoś zabić znowu je wypowiadając

Gość melancholija
a poza "kocham cie" i pochwal w sferze lozkowej, w jakich dziedzinach chcecie najbardziej byc chwaleni/doceniani/a moze za cos ? ;)

Gość Gabriel z Batugowa
"miałam orgazm"

"w jakich dziedzinach chcecie najbardziej byc chwaleni/doceniani/a moze za cos " hmmm... chciałbym usłyszeć "lubię słuchać jak jesz, tak głośno ciapiesz... to takie męskie, jak prawdziwy barbarzyńca"... no coś w tym stylu

Gość melancholija
to ostatni niedziel - swoja odpowiedzia pokazujesz, ze nie powinno sie mezczyzne chwalic, doceniac, skoro nie odbieracie tego na powaznie

melancholijna - to chyba zależy od mężczyzny, mój uwielbia komplementy i mówienie mu jak bardzo go kocham, kogoś innego mogłoby to denerwować.