Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden bardzo glupi

Kobiety sa bardzo zle

Polecane posty

Im jestem starszy tym mam o was gorsze zdanie i nie zdziwie sie jak bede traktowal was kolo trzydziestki jako worek na sperme,poduszke i pokonowke. Wykorzystujecie facetow. Dajemy wam wszystko a potem ze nie ja ci nic nie obiecalam. Wieszamy sie przez was a was to nawet nie rusza. Wazniejsza nowa kiecka. To kobiety powodoja wojny i sieja zament. I im jestem starszy tym bardziej jestem za islamem zamknac babe do halpy i spokoj.

takie co wykorzystaly faceta jak np ta co piersi powiekszyla i policjant wziol na to raty. Powinny trafic do kamieniolomow. Zreszta nie od dzis wiadomo ze najwieksze cyrki dzieja sie w wiezeniach dla kobiet

Gość hellena trojańska
zwłaszcza jak sie je rzetelnie wkurwi to są najbardziej złe

Kobieta zawsze bedzie labidzic. I zawsze znajdzie jakiegos co bendzie na nia lozyl ale jak tylko znajdzie sie lepszy to idzie do lepszej piaskownicy. Sama nigdy za facetem nie pojdzie bo wie ze taki bylby na pozycji wygranej i nie lozyl by na nia.

Ale zobaczycie w dupie bede mial te wasze wdzieki. I tyle. Bede czekal az jakas mi powie chodz ze mna umow sie ze mna prosze prosze. Taka co bedzie biegac za mna jak glupia. Nawet jak bedzie brzydka jak noc przynajmniej bedzie dla towarzystwa.

Zaluje czasu ktory stracilem masturbujac sie. Zaluje czasu i kasy wydanej na was