Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama.juz.nie..wiem..

praca / facet i... problem

Polecane posty

Od pewnego czasu zastanawiam sie dlaczego nic mi sie nie uklada a na pewno nie układa sie tak jakbym chciała. Mam 23 lata , mam za sobą dwa zwiazki (nieformalne) ale mialam nadzieje ze poważne , z pierwszym facetem nie ułozyło sie ,zaczął studiowac tam kogos poznał i zdradził mnie, wszystko wyszło na jaw. bylismy razem 3 lata. z Drugim facetem tez mi nie wyszło. mieszkalismy spory kawałek od siebie widywalismy sie na weekendy i to nie zawsze.. dowiedzialam sie że mnie zdradził. miałam wrażenie że świat mi sie zawalił. okropne przezycia. Nie uwazam sie za piękną dziewczyne. jestem przecietna , żadna ze mnie miss. zawsze jestem zadbana. staram sie ładnie wyglądać.. ale pewnie to nie wystarczy (facetom) miesiąc temu poznałam Radka wydawał sie spoko , ale tu zaczyna sie problem. Ja Od kilku miesiecy pracuję w kawiarni , pracuje co drugi dzień po 12 godzin , praca nawet fajna. na jednej zmianie jest nas 5 dziewczyn i jeden chłopak. Pracuje z nami bardzo ładna dziewczyna Agata ma 20 lat i jest chodzącym ideałem, jest kelnerka.nie ma faceta który by ja nie zaczepił, ma piekne wlosy długie ciemno blond , niebieskie oczy, naturalna sliczna buzia idealna figura, kiedys opowiadała ze brała udział w jakis castingach, jakies sesje itp. krótko mówiąc jest przesliczna. Facet którego poznałam przyszedł do mnie do pracy mnie odwiedzic bo mu powiedzialam gdzie pracuje, byłam mile zaskoczona . przywitał sie i chwile ze mna porozmawiał Ale cały czas gapił sie na Agate, oka nie zmrużył. wiem że trudno od niej odciagnac wzrok bo nawet kobiety sie za nia oglądają, a ona jeszcze jak chodzi to delikatnie kreci pupą. Potem innym razem przyszedł kolejny raz do mnie do pracy ale zaczął rzucać jakies dziwne teksty w kierunku Agaty , zaczynał flirtować z nią a ona milutko i słodko sie usmiechała. Kazdy klient który przyjdzie do kawiarni chciałby flirtowac z Agata i kazdy chce aby Agata go obsługiwała. Nawet przychodzą ludzie i proponują jej sesje zdjeciowe itp. Nawet słyszałam teksty i prosby od facetów "da mi pani numer do tej dziewczyny" "ładną ma pani koleżankę" "jak ma na imie ta ślicznotka?" Nawet moi kuzyni kiedys wpadli na kawe i tez z Agata flirtowali i ciagle przychodzą gapić sie na nią bo jest okazem sexbomby. ma wszystko piekne wyglada jak gwiazda filmowa a nawet lepiej. i wlasnie to jest problem bo facet którego poznałam wyraznie próbuje wyrwać Agate On od tamtego czasu napisał mi tylko smsa że mam fajne kolezanki w pracy. i sie nie odzywa. jest mi przykro mimo ze mam 23 lata to rozpaczam bo naprawde mam dosyc tego. to jest przygnebiajace i chce sie zwolnic z pracy. a Agata ciagle powtarza , mówi o sobie że ma kompleksy że nie jest ładna że wiele by zmieniła w swoim wyglądzie, mówi ze jest brzydka , że jest gruba, cały czas to powtarza, a mi jest głupio bo ja przy niej jestem cala w kompleksach. Czesto przygląda sie w lustrze maluje usta i sie usmiecha , robi minki do lustra. Kiedys niechcąco to zauważyłam. Szukam nowej pracy a póki co to juz nikomu nie powiem gdzie pracuje. no chyba że sami sie dowiedzą. i chyba juz żadnemu nie zaufam a koleżanek nie chce mieć.

dlaczego tak wszystko sie komplikuje

Gość rrtrtrttyty
daj sobie spokoj z tym facetem... a czy ta agata taka piekna to mi sie wierzyc nie cche, one wszystkie takie piekne w pelnym makijazu, a zobaczyc rano to mozna sie przestraszyc, nie idealizuj tak.

z nim juz sobie dalam spokój , bo nie warto. Ale ta agata naprawde ładna , ma delikatny makijaż i moim zdaniem wcale go nie musi miec. faceci to by sie dali pokroic za nią. Troche mi przykro gdy faceci klienci do mnie podchodzą i mówia mi "ja prosze aby tamta ładna pani mnie obsłuzyła.." Zauwazyłam ze faceci kolezanek w pracy tez juz nie przychodzą do kawiarni. jedna to sie rozstała ze swoim bo sie gapił tak samo. dala se spokój ale byla z nim 2 lata.

Gość rrtrtrttyty
śmierdzi mi prowokacją. nie ma takich pieknych kobiet zeby sie KAZDEMU podobala bo kazdy lubi co innego. ja tez znalam ladne dziewczyny w szkole czy gdzies tam i nigdy nie bylo tak, ze kazdy sie oglądal, bo kazdy ma inny gust, wiec albo prowo albo ty sobie cos wkrecasz ;) daj jej linka do fejsa albo nk to ocenimy czy taka piekna

naprawde jest ładna. ona nie ma fejsa. naprawde. A jest chodząca pięknością. zmienie prace albo sie zwolnie.

Gość rrtrtrttyty
raczej przestan sobie wkrecac glupoty ;) jakby byla taka piekna to by znalazla bogatego meza i nie musiala pracowac tylko by jeździla sobie po swiecie 🖐️

Gość fuuler
daj spokój lasia, same cipy do was przychodzą a nie faceci z jajami facet z jajami nie trze peniolem na widok pierwszej urodziwszej a i lasek takich nie ma, bo jak ktoś zauważył jeden woli matkę a drugi teściwą coś sobie ukręcilaś przez niedobre doświadczenia i bredzisz

czuje sie upokorzona przed tym facetem , zwyczajnie mnie olał gdy zobaczył agate. mam dosyc

nie chce miec kolezanek , nie zaufam zadnej i facetowi tez nie zaufam

nawet nie chce mi sie jutro tam do pracy isc

mam dużo komleksów i nie potrafie sobie z tym radzic i niegdy nie zrozumiem osoby która jest idealna a narzeka ze jest brzydka , głupio mi sie robi wtedy

ej wiesz co autorko.... to ja cie troche rozumiem :O sa mam mnostwo znajomych bardzo atrakcyjnych dzieczyn chyba z tego powodu miewalem sytuacje ze znajomi zazwyczaj mlodsi np 19 letni (ja mam 24) zwierzali mi sie z problemow natury seksualnej w ich zwiazkach i prosili o rade lub pytali co ja bym zrobil... a ja kurwa JESTEM PRAWICZKIEM :O :(