Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta kretynka o pseudo

Ta kretynka o pseudo IAWW -skąd ona sie urwała z psychiatryka uciekła?

Polecane posty

Gość Ta kretynka o pseudo

Ma 28 lat, jest dziewica i czeka na swój małżeński seks-gdzie oczywiscie męża nie ma. Dzieci tez nie ma ale wypowiada sie na kazdym temacie o dzieciach!! No i o ivitro-tak to uświadamia babeczki ze if to grzech i do piekla pójdą. Kurwa mac wypierdalaj z tego forume!!!

Gość ooooooo widac
Ze iaww umie zmienic nick :D to ty kochana jebnieta dziwko??

Gość hmmmmmm ????
no dziwna jest ...jakby trochę nawiedzona

Gość calineczka262626
Niestety ta kobieta nie rozumie słów- nie pisz tutaj, nie chcemy twoich opini, próbuje do swoich kosmicznych racji przekonac niczym by była z sekty. Mam nadzieje ze przestanie po tym temacie.

Gość calineczka262626
Religijna moze sobie byc ale nie namolna i natrętna. jak ktos nie rozumie NIE to cos ma z głową.

Gość Bambaryla 147
Tez sie zastanawiam gdzie ona sie uchowalami tak mysle, ze chyba w jakiejs celi klasztornej, bo nie wierze, ze dziewczyna 28 lat ma takie poglady

Gość łeeee tam
Ona jest nawiedzona a nie religijna . Sama jestem wierząca i znam wiele osób głęboko wierzących ale nikt nie wygaduje takich bredni .

Gość ja sie zastanwiam
Czy to nie projekt bo kto w dzisiejszych czasach w jej wieku takie bzdury wypisuje :O

Gość oj tammmm
Ta postać jest chyba wymyślona albo naprawdę należny do sekty.

Gość ycgfhgfkuyl
Wlaśnie istnieją nawiedzeni i religijni-ona z pewnością to przerost formy nad trescią :O gdzieś pisala ze nie pozwoli swojej córce na depilacje miejsc intymnych do ślubu bo to przyzwolenie na seks-tak jakby jej prezerwatywe kupiła :D:D

Gość pewnie!
Nie dziwcie się! NIe można milczeć w obliczu zła! Jak ktoś namawia do morderstwa , to nie wolno milczeć. I iaww nie milczy a ceną za to jest to co o niej wypisujecie. Wstyd!

Gość ycgfhgfkuyl
pewnie! -to iaww tylko pod innym nickiem :)

Gość iaww to kafeteryjna
meczennica:( Ona glosi prawde a wy ja gnebicie. Tylko jej nie ukrzyzujcie:P

Gość pewnie!
Chciałbyś/chciałabyś...Na szczeście jeszcze jest nas bardzo wielu. Jest nadzieja dla tego świata, albo może już jej nie ma, bo ręce opadają jak się czyta to forum...Pozostaje mieć nadzieję, że nie jesteście obrazem przekroju społeczeństwa, ono nie może być do tego stopnia zepsute!!!

Gość lilialuiza
He, he, to ja iaww. Nie wiedziałam, że jestem taka popularna, że powstał temat o mnie;) Jedyne, co mnie w tym cieszy, to, że moje myśli tutaj przekazywane poruszają-przynajmniej ktoś się zastanowi... Dwa sprostowania-o nikim nie pisałam, że pójdzie do piekła. Ja jestem wierzącą katoliczką, więc do piekła nikogo nie wysyłam. Mam nadzieję spotkać się ze wszystkimi w Niebie... Nic nie pisałam o depilacji przed Ślubem. Co do reszty-nie jestem zakonnicą, naprawdę mam 28 lat i naprawdę myślę i czuję to, co piszę:) Pozdrawiam

A coz jest dziwnego w tym, ze ma 28 lat i jest dziewica? Wy byscie sie juz pruly od 15r.z :P kobieta powinna sie szanowac wtedy jej przyszly maz bedzie ja szanowal a jak pojdzie w tango na 1 randce to potem nie dziwota, ze facet takiej zony nie szanuje i czuje do niej wstret, obrzydzenie co potem owocuje przemoca wobec zony, rozwodem :( Ale jak ma byc inaczej skoro dziwek nikt nie szanuje i kazdy sie takich kobiet brzydzi.

Gość gość
jagoda369 - a twój tak ciebie szanuje ze chleje jak świnia .