Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acne derm

Przebarwienia na twarzy

Polecane posty

ostatnio słyszałam o zabiegach radiochirurgicznych na takie zmiany potrądzikowe jak przebarwienia i jakieś zgrubienia, ktoś korzystał? Ciekawi mnie czy to się sprawdza

Gość caliopee
byłam przed nowym rokiem u siebie w przychodni na zabiegu tego typu, z tym że u mnie to bardziej takie znaczki po trądziku i większość się ładnie załagodziła, przynajmniej do tego stopnia, że już bez makijażu pozwalam sobie wychodzić

Gość Kwitnące_fiołki
A wszystko za jednym zamachem wzieli Ci pod lupę czy jakoś na sekcje rozłożyli? gdzie robiłaś ten zabieg?

Gość caliopee
partiami mam rozłożone, bo u mnie to i twarz, ramiona, dekolt, łopatki więc niewesoło. ale twarz i dekolt już za mną, więc w sumie dwie dla mnie najważniejsze strefy, bo na co dzień odsłaniane. zabiegi mam w luxmedzie prowadzone

Gość Kwitnące_fiołki
To zazdroszczę, mi nawet na samej twarzy zależy :( bo to jednak krępujące, niby się już przyzwyczaiłam ale zawsze jest jakieś ALE. zabiegi bolesne? jakieś znieczulenie czy coś? ciekawi mnie czy to w każdej przychodni robią czy jakoś w wybranych

Gość marquitaa
wiesz co, myślę że to jest na tyle nieinwazyjny zabieg na tych przebarwieniach, że wykonują go pewnie bez problemu w większości swoich przychodni

Gość soysauce
a nie wiecie jakie to są koszta tych zabiegów z falami radiowymi? zastanawiam się też czy w Warszawie przy jerozolimskich mi zrobią

Gość RawiAwi
Ja chodzę do dermatologa w centrum medycznym marki. Miałam bardzo duże problemy z przebarwieniami, które pojawiły się u mnie w trakcie wykańczania mieszkania. Na szczęście dzięki lepszej pielęgnacji oraz kremom od dermatologa udało się to wszystko uporządkować.

Gość gość
kremy sa niestety bardzo nieskuteczne albo poprawa jest malo widoczna. Duzo lepszym sposobem sa tego typu zabiegi jak tutaj www.centrumpodplatanem.pl wiem, bo moja mama miala spory problem i pomoglo

Ja mam właśnie przebarwienia od słońca... Więc na Twoim miejscu darowałabym sobie jakieś maskowanie przebarwień słońcem.

Gość Luuna34
A może NOMELAN CAFEICO? Słyszałyście o tych zabiegach? Na przebarwiena twarz, szyja, dekold polecany jest teraz przez kosmetologów. W Profemedzie jest fajna promocja za 3 zabiegi 1200zł plus gratis zestaw kosmetyków o wartości 400zł - ja chyba się skuszę :)

Gość neonnn
Radzę wybrać się do specjalisty, by zdiagnozował problem. A jeśli okaże się, że to zwykłe przebarwienia to polecam zabieg laserem ResurFx. Nie ma co kombinować z maściami, laser daje najlepszy efekt. Moja znajoma ostatnio zdecydowała się i chodzi do salonu Vici Clinic w Krakowie.

Dokładnie tak, najpierw niech obejrzy cię specjalista a dopiero potem zacznij działać, osobiście mogę polecić Ci klinikę Krajewski, leczę się tam od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z uzyskanych do tej pory efektów