Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kayakayakaya

Za drogi prezent

Polecane posty

Gość kayakayakaya

mój mąż stwierdził, że nie przyda mu się już konsola PS3 i chce ją oddać swojemu 6letniemu bratankowi zupełnie bez okazji. Nie śpimy na pieniądzach, więc wg mnie przydałoby się nawet 500zł ze sprzedaży (strzelam cenę, nie wiem po ile się sprzedaje). On sobie kupił konsolę, kiedy jeszcze nie byliśmy małżeństwem, więc czy mam prawo do wyrażania swojej opinii na ten temat? I czy taki maluch doceni taki prezent? I skoro teraz mąż chce mu dać taką drogą rzecz, to co my damy mu na komunię?

Gość wspólnota burego misia
bu...

Gość hghygvfdvgd
skoro ją sobie kupił przed i ty do tego grosdza nie dołożyłaś, to czemu się teraz tym rządzisz? jak chce oddawać to niech oddaje

Gość 545454543543654
rzucasz się o jakas głupia konsole za 5 stów, a moj mąż oddał bratu dwie działki i ja nic do tego nie miałam, bo po pierwsze ja nie mam nic do tego, on je dostał od rodziców. my zamieszkalismy w domu po tesciach, a jego brat wybudował sobie sam dom, tesciowie mu pomagali finansowo ale wiekszosc sami zrobili, wiec maz oddał mu honorowo te działki, skoro dom rodzinny jest przepisany tylko na mojego meza

Gość 5taka jedna78722
jakby mi sie maz przychrzanial do moich rzeczy kupionych przed slubem to bym go poslala na bambus.

Gość hej ja mam magdalena
maluch? doceni? bratanek mojego męża też w tym roku ma komunię i kupujemy mu konsolę playstation, nowa ze sklepu 1400zł, a tobie żal używaną oddać.

Gość kayakayakaya
1.Konsola jest używana, ale nie jest stara. 2. Nigdy nie będzie mnie stać na prezent na komunię za 1400zł (wtedy na ślub mieszkanie mam kupić?) 3. Dodatkowa kasa przydałaby się nam, nie mamy nawet podstawowych sprzętów w domu

Gość hoseee
jasne, na komunię prezent za 1400zł, na 18stkę samochód a na wesele mieszkanie :D

Gość whatdouthinkabtit
Jak chce oddac to nie ch oddaje, wielka mi rzecz! I co z tego, ze jest droga? Kto powiedzial, ze na komunie dzieci musza dostac najdrozsze prezenty w zyciu? Ja kupuje synowi rozne prezenty, czasem drozsze, czasem tansze. Na komunie nie kupie mu nie konsoli ani iPada. Drogie i bez sensowne. Jak juz mam wydac duza kase to na cos sensownego. A ze jestem malo wierzaca to dostanie najzwyczajniejszy prezent, skroomny, bez przesady, ale z przeslaniem. Dam mu koszulke z nadrukiem wlasny :) http://koszulkowy.pl/pl/c/Z-Twoim-Nadrukiem/64 Co o tym myslicie? )

Gość gość
Twój mąż pewnie myśli o najnowszej konsoli, dlatego swoją chce oddać.

Gość gość
dwóch braci dzieliło dom po rodzicach, przy tym żona jednego bardzo się wtrącała, kazali jej wyjść i powiedzieli,że gdy ona będzie dzieliła dom po swoich rodzicach to oni nie będą sie wtrącac. a na razie jej nic do tego.

Gość gość
Moje dziecko na pewno dostanie na 18 tke samochod, nawet jakby to byl sejak :) a dom na wesele juz ma od nas bo jest wpisane dziecko nasze w akt, oczywiscie na czas uzyskania pelnoletniosci my dysponujemy domem, ale nie mozemy go sprzedac. Taka podjelismy decyzje, dziecko ma 6 lat. Wiec nie rozumiem dowc**ow z samochodem na 18tke, mieszkaniem na slub. Przeciez tak sie robi coraz czesciej, jesli kogos na to stac, to czemu nie.. W ogole smiesznie ze male dzieci teraz sie bawia takimi rzeczami. Moje dziecko ma w pokoju ksiazki, nie ma nawet tv, choc w domu jest 6 odbiornikow. Radzilabym mezowi zastanowic sie czy oby konsola to dobry prezent dla tak malego dziecka. A moze jego rodzice sie nie zgodza? Czy maz zasiegal opinii rodzicow?

Gość gość
To ja 17.06 ten kot poduszkowcem fajna sprawa. Moj na 29 ur dostal ode mnie lot awionetka, specjalnie jechalismy do Torunia. W tym roku, na 30tke, poleci balonem. Ja oczywiscie z nim. :) Rowniez korzystam z katalogu marzen itp.

Gość adamenkos
Prezent, który dostałem od mojej żony na urodziny - http://prezentmarzen.com/jazda-ferrari/ Marzyłem o tym. Wcale nie jesteśmy bogaci - po prostu ona wiedziała, że zawsze chciałem zobaczyć jak to jest, i zwyczajnie zrealizowaliśmy ten cel ;-)

Gość gość
:)to po komunie tak sie porobilo ze nikt samodzielnie myslec nie potrafi bo to korzenie w komunie sa u rodzicow i oni uczyli tego no tak no 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość kosneks
Oj, drogi, jak kogoś stać to czemu nie? Z drugiej strony masz i takie sytuacje gdzie nasza tata myślał, że zapłaciliśmy za jego jazdę czołgiem majątek, a to nas na Prezent Marzeń kosztowało 100 zł. Wszystko jest kwestią odpowiedniego wrażenia.

Gość gostarweks
Szukajcie, a znajdziecie. Efektowne prezenty wcale nie muszą być drogie. Prezent Marzeń za stówkę da Wam nawet przejechać się czołgiem, tak więc radzę szukać takich prezentów, które po prostu zrobią wrażenie!

Gość gość
Prezent Marzeń - jakiś pakiet związany z relaksem i wypoczynkiem, aby tylko to nie było jakieś byle co. Starajcie się celować w tematy, które naprawdę robią dużą różnicę, są atrakcyjne nie tylko cenowo, ale po prostu powinny się podobac.