Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solsido

Coś skutecznego na przemęczenie?

Polecane posty

Ostatnim czasem ciagle jestem zmęczona, chodze do pracy, spędzam tam 8godz. potem po dziecko do przedszkola i na dodatek cały dom na głowie. Nie mam wogóle dla siebie czasu nawet zeby do fryzjerki się wybrac. Przez to przemęczenie zrobiłam się rozdrazniona i ciągle się złoszcze,a o urlopie to pomażyć mogę bo pracuje od pięciu miesięcy.Koleżanka zaproponowała mi tabletki Hepi, podobno po nich ma się więcej energi i podraznienie znika.Zazdroszcze koleżance, ona ma tyle energi i ciągle zadowolona z humorem. Czy któras z Was tez łyka te tabletki?

Gość A może to jest po prostu
Może zacznij używać Magnez = B6. o Hepi pierwsze słyszę.

Gość gfgfgfhkuesb
Magnez to jest dobry pomysł tylko jakiś dobrze przyswajalny. Może też byc preparat z żeń-szeniem. Działa pobudzajacą , stosowany w czasie zmęczenia fizycznego i umysłowego.

Gość dziewictwo to jest duma
warzywa i owoce maja wszstko co organiz potrzebuje do funkcjowania oczywiscie surowe zioła np pokrzywa

Gość keramzyt23
Witam, jesli chodzi o Hepi to jak dla mnie są świetne. zawierają kompleks witamin z grupy B, kwas foliowy i oczywiście guaranę, które zwalczają tego typu dolegliwości więc po co mam kupować sam magnez. w moim przypadku był moment, że nawet siebie sama nie poznawałam tak byłam rozdrażniona, a mąż to mi mówił, że jeszcze trochę i nie wytrzyma z taką wstretną babą. Dzieki aptekarce, która poleciła mi te kapsułki czuje się o wiele lepiej, jestem pełna energii i nawet mam czas na relaks. Tobie z pewnością także pomogą i nie będziesz już musiała koleżance zazdrościć bo bedziesz w takim samym dobrym humorze.

Gość majeczka 33
Macie rację z tymi kapsułkami, od jakiegoś czasu także je stosuje. Jestem tak jak Wy obciązona nadmiarem obowiązków i czasami poprostu brakuje mi sił, szybko się denerwuje, z koncentracją to już lepiej nie będę pisała, a do tego wszystkiego dochodzi przemęczenie i ospałość. Kupowałam już przeróżne preparaty, ale to na nic. Wreszcie dzięki pozytywnym opiniom zakupiłam Hepi. Kapsułki zawierają guaranę, która dodaje powera lepiej niz kawka i pozwala mi się skoncentrować, a także zminimalizowała moje przemęczenie, a dzięki DHA zawartej w tabletce mój mózg zaczął prawidłowo funkcjonować i pozytywne myślenie mnie nie zawodzi. Także kobitki na przemęczenie i złość warto zainwestować w Hepi to super sprawa i lepszy humor na co dzień. Polecam

Gość antymateria
Sen i dobra dieta :), ale wiadomo, że to czasem nie wystarczy. Polecam Actibion http://www.actibion.pl/ ten preparat pomoże przezwycieżyć akie uczucie zmęczenia

Gość gość
sok zbóraczków czerwonych i pij pokrzywe jest teraz jej pod dostatkiem

Gość gość
Warzywa i owoce oczywiście są najlepsze o ile nie są nafaszerowane opryskami. Tak się zatrułam truskawkami, że przez tydzień dojść do siebie nie mogłam. Także ja jak koleżanki wolę korzystać z takich kapsułek jak Hepi. Zawierają DHA, którego brak powoduje stres,przemęczenie,a kapsułka zawiera taką ilość którą organizm potrzebuje. Zawiera także pauline guaranę, która skuteczniej niż mocna kawa pobudza nasz organizm. Regularne stosowanie doprowadziło do tego, że jestem naprawdę Hepi i zupełnie lepiej mi sie funkcjonuje.

Gość KawusiaiCiasteczko
Przestancie juz reklamowac to Hepi!!!!

Gość anakondaa85
niedobór magnezu może powodować przewlekłe zmeczenie. Ja tak miłam, dlatego zazywam chela mag b6 i szybko wszystko wróciło do normy.

Gość gość
podziel obowiązki w domu, znajdź czas dla siebie, znajdź przyjaciółkę, koleżanki, zrób/ wyjdź gdzieś z męzem. Na leki bym uważała

Gość gość
hm... tabletkami potrzymasz agonie. Polecam: woda, słońce, sen(!!!), dieta (warzywa, owoce) i czas dla siebie. jeśli tata dziecka był tylko przy spłodzeniu odeślij je do babć i ... odpocznij.

Gość jolkapolka
Na przemęczenie najlepsze są wakacje i sen, taki jest mój sposób. Bardzo często nie umiemy odpoczywać. Ja dodatkowo stosuję miód gal z propolisem, bo ma bardzo dobre właściwości energetyzujące, no i to naturalna rzecz. Ale podstawą jest 7, 8 h snu

I jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że jest lepiej :) Ale powiem Ci, że też miewam taki czas, chyba szczególnie na jesień kiedy dni są coraz krótsze - wracam z pracy, za chwilę robi się ciemno, a ja nie mam na nic energii... Ale zauważyłam, że od kiedy wprowadziłam do swojej diety suplement Doppelherz aktiv Magnez 400 RETARD to widzę poprawę. To tabletki o przedłużonym działaniu, które zwiększają przyswajalność magnezu i przedłużają jego działanie :) Ale tak jak już tutaj zostało powiedziane – ważny jest też regularny sen i zdrowe odżywianie! :)

Gość gość

W moim przypadku skuteczne okazały się preparaty regeneracyjne, które zakupiłam od https://www.energy.sk/pl/ Jeżeli też jesteście przemęczeni i obolali to polecam wam wypróbować ich produkty.