Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyksztalceni ludzie sie ni

kooorwa mam problem, poznalam chlopaka i nie wiem czy przyznac mu sie ze jestem

Polecane posty

dziewica(wiem jest to wstyd gdy ma sie juz 20 lat) tylko boje sie,ze jak nie powiem to pomysli, ze jestem beznadziejna w łozku. Czy ktoras byla juz w takiej sytuacji?

I mówisz im? Czy lepiej nie mówić? :D

Gość tez miałam 20 lat
i tez byłam w takiej sytuacji. Z tym, że mój był z tego powodu zadowolony. Ja też bylam jego pierwszą ;)

Gość baba_z_gór
koorva ale macie problemy...... tutaj co rusz faceci pieprzą, że chcą tylko nieruszane a ta się martwi bo nieruszona... ja juz nie ogarniam tego burdelu odpadam od pionu leżę jak świr

Gość fwafwafwa
zalosni jestescie ... wstydzic sie dziewictwa ? zal ?

czyli lepiej powiedzieć? kurwa 24 letni praviku, przebiłeś mnie!!!!!zwracam honor! a nie chcesz kogos zaliczyc? moze poszukaj kogos? ja juz na sile szukam chlopaka, bo nie chce byc 30 letnia dziewicą :o

Gość ramzan_kadyrof
Po co się martwisz? 3/4 facetów woli dziewicę. Taka prawda. Nie wstydź się tego! Jestem pewien, że bardzo się ucieszy.

Gość dziewictwo to jest duma
kiedys za dziewictwo zycie sie odawało a dzis sie jest wysmiewanym przez ruchaczy i chodzi o to ruchaczom zeby łatwo dymac panienki

ogólnie to strasznie żałuje, że nie zrobiłam tego mając 15-16 lat, wiadomo, że chłopak chciałby mieć teraz jakiś dobry seks czy coś w tym stylu, a ja nawet za dobrze nie umiem całować a w seksie pewnie będę żenująca. ah, gdyby można było cofnąć czas

Hmmm, rozumiem Cię, bo ja chyba też mam podobnie. Może zrób to co ja, poznaj kogoś '' na siłę'' np. na dyskotece, nie mówie, że macie to zrobić na pierwszym spotkaniu, ale pospotykaj się z dziewczyną i zróbcie to. Wybierz ładną! :)

Gość ula której znowu ukradli nick
co się kurwa dzieje z tym światem ?! x " dziewica(wiem jest to wstyd gdy ma sie juz 20 lat) "

ja jak mówię to nie ma dalszego ciągu znajomości, a moj ostatni i jeden z niewielu facetów w życiu odszedł do młodszej bo nie dostał czego chciał:P straciłam wiarę w mężczyzn...

Gość U82
"dziewictwo to jest duma kiedys za dziewictwo zycie sie odawało a dzis sie jest wysmiewanym przez ruchaczy i chodzi o to ruchaczom zeby łatwo dymac panienki " - Dokładnie. RACJA 100 %. A autorka albo jest pusta i tępa jak but, albo to prowokacja założona przez jakiegoś zjeba

ale ja juz dawno porzucilem szukanie "tej jedynej" :O caly czas od jakis trzech lat probuje doslwnie podrywac na koncercie w barze itp :O lipa nic fakt nawiazalem mnostwo mnooooostwo znajomosci z naprawde pieknymi dzieczynami ale zadna nie pozwolila sie nawet POCALOWAC do sytuacji jakiejs erotycznej zadna nie dopuscila :O

Gość U82
Haha no i prowokacja odkryta, dziewczyna by nie pisała "idź na dyskotekę i wybierz ładną" Wypieprzaj pustaku ze swoimi prowokacjami durna pało tępy prawiku niedorobiony

Gość U82
XAXAXOXO Tobie wierzę, że nie jesteś prowokatorem, wiadomo, że chłopak raczej chce się pozbyć "prawictwa" Ale dla dziewczyny to skarb.

Gość U82
XAXAXOXO A 24 l to młodziutki jesteś, jeszcze wszystko przed Tobą. Chociaż masz czystą kartę i nie masz gdzieś alimentów zasądzonych i ślubu z musu. Na pewno jeszcze Cię dziewczyna doceni.

to nie jest prowokacja :o chyba źle mnie zrozumiałeś, mnie martwi to, że jestem dziewicą i chłopak może być zawiedziony naszym seksem, bo może inna, doświadczona robiłaby więcej i lepiej. A co do dyskoteki, to co mam powiedzieć, że ma wziąć brzydką? :o nie jestem zazdrosną, durną pizdą, temu mojemu chłopakowi zawsze mówię, żeby poszedł z kolegami czy coś. co w tym dziwnego? :o

Gość do xaxaxao
mysle,ze twoj problem polega na tym ze te laski biora cie za kumpla a nie potencjalnego "kochanka" moze za przyjazny jestes. W lasce ktora bys chcial musisz wzbudzic pozadanie i przede wszystkim pokazac jej ze nie jestes ulegly i pod zadnym pozorem nie zgadzaj sie ze wszystkim co mowi. Napisz wiecej jakie sa relacje miedzy toba a tym mnooooooostwem lasek?

zalezy miedzy ktorymi a postepowanie rozne bylo jako nastolatek mialem takie przyjacielsko-ulegle ale tamtych czasow nie licze teraz jest roznie albo mily albo chamski skrajen typy przedtawiam ale zaden nie odpowiadal zadnej

Gość tahikinnia
mozna isc na disko sie rozblonic