Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co mam o sobie myśleć

odechciało mi się seksu

Polecane posty

Nie wiem co mam zrobić. Zupełnie odechciało mi się bzykania. Żona leży w łóżku i śpi niezaspokojona a ja zamiast ją wydoopczyć siedzę przy komputerze i ...pracuję. Właśnie sobie policzyłem, że od 2 tygodni nie szturchałem żony ani nie trzepałem kapucyna i wcale mi tego nie brakuje. Seks po prostu przestał mnie interesować i to tak prawie z dnia na dzień. W zeszłym roku nie mogłem się doprosić, do niedawna mogłem codziennie, a przerwa tygodniowa to były istne tortury. Co prawda zima była ciężka, dużo pracowałem i nie miałem czasu, a teraz przyszła wiosna i myslałem, że znowu rzucę się na kobietę, a tu nic. Nie chce mi się. Żona coś mi dzisiaj napomknęła na temat bara-bara, a ja, nie wiem dlaczego, odpowiedziałem: "wiesz, mam jeszcze sporo pracy do zrobienia". Poprostu sam siebie nie poznaję. A ja wcale taki stary nie jestem. Mam przecież tylko 45 lat. Czy to na prawdę już koniec?

Gość Johnek
Mam to samo, 44 lata, kiedys dymalem i po kilka razy na dobe. a teraz nuda, wole film albo mecz obejrzec, a mam kobite o 8 lat młodszą, musze sie za ni,a wziąć bo jeszcze w tango pójdzie.

Gość Lizusdupus
Koniec...wez sie za cukierka29------ wprawdzie bez papierka, ale zawsze cos.

Gość Wielki Kutafon
Stary norma, własnie jestem na szkoleniu n6 dzien, ptrzez pierwsze 2 dni imprezzy integracyjne, zaliczyłem 4 laski, 3 sztafety i jedna ambitna, a potem luzik siedze na kompie i klikam ze znajomymi, a dupy sie łasza , a mnie to zwisa, norma, mam 45 lat, dziwkami i cichodajkami juz zygam, wole popływac jachtem albo powędkować. Ale ostatnio orkryłem, ze kręca mnie inteligentne dziewczyny, oprocz loda i full obsługi jakaś ambitna dyskusja, nawet spacer, rywalizacja a nier tlko sex, spróbuj znależc sobie jakąć wymagajacą intelektualnie kochanke, to vi pomoże

Gość Lizusdupus
A kto by chcial starego kutafona, smoro sa cukierki29????

I tak mi zostanie do emerytury albo jeszcze dłużej? Przecież z tych nudów zapracuję się na śmierć!

Gość przyczynaaaaaaa
źle prowadzony organizm/zły tryb życia(nadmiar pracy, brak wypoczynku, stres, używki, złe odżywianie etc) powoduje zaburzenia hormonalne i słabą produkcję nasienia i zawiesiny sterczowej co w sumie daje spermę. Jeśli spermy będzie zbyt mało, to nie wyzwoli się wytrysk ejakulatu, a nawet nie stanie. Proponuję zmienić tryb życia i zastosować Permen- środek na zwiększenie ilości ejakulatu. Inną z przyczyn może być choroba naczyń krwionośnych, masz tu cytat z Fizjologii i filozofii seksu: .....Z ostatnich badań naukowych: impotencja jest reakcją obronną organizmu świadczącą o chorobie naczyń krwionośnych; ostrzega często przed zawałem i wylewem stwarzając alternatywę: wątpliwy seks i śmierć ew. kalectwo, albo życie z wątpliwym seksem i impotencja! Ani to, ani to nie jest rozwiązaniem! Implant ciała jamistego(odpowiedzialny za erekcję), ostatniej generacji, wszczepiony w prącie kosztuje >20tys. dolarów! a gdzie cena bólu, ryzyka, godności męskiej, nie mówiąc, że to >80tys.zł. lub 2 dobre samochody! Impotencja dotyczy też i kobiet, manifestuje się oziębłością płciową i brakiem orgazmu a po menopauzie często suchością pochwy. W myśl prawa biologicznego, że narząd nieużywany ulega atrofii (zanikowi) nie tylko tkankowej ale i funkcjonalnej, lub trening czyni mistrza bardzo wskazane, żeby mężczyźni podczas zabiegów higienicznych, wykorzystując śliskość mydła, masowali prącie(głównie żołądź, przy ściągniętym napletku) do niepełnego wzwodu, nie dopuszczając do ejakulacji. Po takim zabiegu, korzystne jest hartowanie, zwłaszcza jąder, chłodną .....

Gość przyczynaaaaaaa cd.
Sama erekcja, dzięki np. Permenowi/viagrze nie daje pewności, że się spuścisz=uzyskasz orgazm. Zatem możesz zarżnąć partnerkę na śmierć, samemu nie uzyskując przyjemności z seksu. Ostrzeżenie przed viagrą: szybciej od ejakulacji możesz się nabawić zawału lub priapizmu.

Gość gość
po vaigrze nie morzesz dojść ciekawe... zmień gumy ;p

Gość gość
A ty po słownik ortograficzny

Gość gość
Juz miesiac jak stracilam chec na sex poprostu odechcialo mi sie sexu,,Poznalam dosyc fajnego chlopaka na dysko, po paru tydodniach wyladowalam u niego pierwsze pare razy bylo super mial w sam raz ze wchodzil we mnie calym i czasowo to tez bylo oky.Ale ostatni raz to jak by to inny we mnie byl poprostu to nie byl sex zostalam wyrypana, zerznieta oracal mna jak walkiem nie tylko ze mniemoja myszka boli ale odbyt tez nie czuje gdy pojakims bardzo dlugim czasie skonczyl we mnie go ladowaca ja lezalam jak martwa deska to mi sie przysnal ze viagre te najsilniejsza zazyl a ze jeszcze moze bo sie nie sposcil, Ja mu powiedzialam ze znim nigdy wiecej zeby sobie poszedl do obory i na krowie experymenty robil

Panowie warto sięgnąć po jakieś wspomagacze. Już pół tabletki wystarczy, aby ochota na seks wróciła Wam i waszym żonom.