Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeherezadaAa089

mam 24 lata i trójkę dzieci, czy wygrałam czy przegralam życie?

Polecane posty

Gość szeherezadaAa089

ja mam już trojkę dzieci (najmłodsze ma 4 miesiące, środkowe 3 lata a najastarsze 7 lat) , patrzę na rówieśniczki, nic nie mają, nie mają dzieci, pracy, czesto nie maja nawet faceta! jaki jest sens ich zycia?

Gość szeherezadaAa089
ze mną to jest tak, że każde dziecko ma innego ojca, ale ja jakoś sobie radzę. co mają powiedzieć inni?

Gość Ona jeszcze na to
wszystko mają czas. A Ty co takiego masz wspaniałego? Ogromny obowiązek, wielkie zobowiązanie i duże zobowiązanie. Jesteś zależna od męża, dzieci, podczas gdy Twoje wolne koleżanki są wolne jak ptaki i mogą się realizować w każdej dziedzinie.

Gość no i dobrze
Do 30stki będziesz mieć 10. Wow!

Gość szeherezadaAa089
00:13 podszyw

Gość szeherezadaAa089
Ciekawe w czym się tak realizują? Połowa z nich ciągnie studia, niektóre siedzą na licencjacie, pracy nie mogą znaleźć, albo zasuwają na darmowych stażach, biedne, brzydkie i zmęczone, Za 10 lat ja bede mieć 34 lata (to nie mało) i już odchowane dzieci - 17 latke, 13 latka i 10 latka :) Wtedy bede mogla robic co bede chciała. A może i kolejne dziecko. A moje koleżanki beda staraczkami nieboraczkami, żebrającymi o in vitro, szukającymi desperacko faceta na portalach randkowych...

Gość no i dobrze
A jak dobrze pójdzie to za 9 lat Twoja corka zajdzie w ciążę i bedziesz 34letnią babcią :D

Gość HAHAHA DOBRY PODSZYW
10/10 :D

Gość oho2rh234
haha jasne sie pocieszaj - jestes bezrobotną udręczona matka 3 dzieci i nic do tego nie mam ale gdybyś sie tak realizowala to bys tutaj nie musiała nikomu nic wmawiać i udowadniać. Nie masz pracy, nie masz studiów i kariery też juz nie zrobisz bo jak w wieku 34 lat pójdziesz do pracy to jedyne twoje doświadczednie to wycieranie dup bachorom. Nie chodzisz na randki, na imprezy nie masz wolnosci i nie masz tyle czasu dla sibie na podróże, na studia, na karierę na mase rzeczy. Wszystko ma swoje plusy i minusy a co do starań to z reguły deo 35 ciąza nie jest problemem

Gość zglosze cie
hahaha autorka topicu podszywała się pod kogoś i zapomniała nicku zmienić ale siara