Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietwojasprawaaaaaa

nastoletnie matki sa jakies poje##ne

Polecane posty

Gość nietwojasprawaaaaaa

to sa jakies kurde wybryki natury jak bachor moze miec bachora ja rozumiem wpasc wwieku 18 czy 19 lat ale nie 15 czy 16 jezuuuussssss co sie dzieje na tym swiecie fakennnnn

Gość nietwojasprawaaaaaa
zadna matka polka przykladna mamusia sie nie wypowie zallll was mamusie dupusie

Gość mamaMłodegoDowna
nie

Gość nietwojasprawaaaaaa
to siedz cicho glupia krowo

Gość Ale w czym masz problem?
Ja urodziłam w wieku 17l,ale myślę że powinno CIę to mało interesować :) Tak na prawdę,to są czyjeś sprawy nie Twoje,więc tak nie przeżywaj za kogoś :D Po co ma się tutaj ktoś wypowiadać,wdawać się w bezsensowną dyskusję z Tobą? Żebyś pokazała na ile Cię stać w ubliżaniu? :D Gdyby chociaż byłby to normalny temat to może bym wymieniła z Tobą parę zdań,ale przykro mi nie będę zniżać się do Twojego niskiego poziomu. Pozdrawiam!

Hehe :) Jak miło :O Może urodziłyśmy młodo,ale jednak mamy kulturę i wiemy w jaki sposób należy się wyrażać w porównaniu z waszym słonikiem ;)

-słownikiem przepraszam. A z patologii może wy pochodzicie,bo z normalnym pisaniem u was ciężko.

Gość A wy jesteście nienormalne
Co was obchodzi czy urodziłam w wieku 16 lat czy w wieku 30 ? Nie wasza sprawa to jest. I te wasze wulgaryzmy :O To wy wyglądacie jakbyście z patologii pochodziły. Niby dorosłe kobiety a tak zachowujące się na forum . I mają szczelność obrażać innych kiedy same zachowują się tak tragicznie,że brak słów. Do dzieci też tak rozmawiacie? Ubliżając. Współczuję. ,,nie dostaniesz dziś ku**o obiadu,bo się pobrudziłaś'' Pewnie u was t na porządku dziennym :O

Gość co wam do tego ze ze ze ze
te dziewczyny urodziły w takim czy w siakim wieku? Urodziłam mając 28 i nie wyję w komputer jak wy. Wy łożycie na te dzieci? Założę się że lepiej mają w głowach poukładane od was idiotki. Bo wy oprócz głupoty nic nie posiadacie. I dalej obrażajcie bo tylko na to was stać. A młode trzymajcie się :)

Gość same jestescie poj....
i szukacie niewiadomo czego. Wrażeń za mało w domu macie? Idźcie szukać gdzie indziej rozrywki...

Gość nietwojasprawaaaaaa
na bachora trzeba byc gotowym a nie kurwa .... jAkby moja 16 letnia corka zaszla zrobilabyn jwj reczna aborcje.....i jeszcze zakladaja topiki szczesliwe mlode mamuaie itp. niech zaloza dziecko ma dziecko

Gość smiech na sali.....
A wy jesteście nienormalne " Do dzieci też tak rozmawiacie? Ubliżając. Współczuję. ,,nie dostaniesz dziś ku**o obiadu,bo się pobrudziłaś'' Pewnie u was t na porządku dziennym" :D Po pierwsze - nie mozna rozmawiac do dzieci nieuku :D Mozna mowic do dzieci lub rozmawiac z dziecmi. Po drugie - do dzieci mowie po imieniu. Do kurwy zwracam sie kurwo. O co raban? O nazwanie dziwki dziwka? Paradne! :D

No to tylko współczuć można waszym dzieciom :O Bo zachowanie na pierwszym miejscu to nie jest :P Mi tak na prawdę lata złociutka co napiszesz,wyzwiesz :) Bo mnie to nie rusza. Założę się,że posiadam więcej kultury od Ciebie :D A takiej matki to też tylko współczuć,co by córcie z domu wyrzuciła :D Szkoda waszych dzieci.

nietwojasprawa A Ty samotna mama,czy nastolatka? :D Zazdrościsz,że ktoś może być szczęśliwy,niestety nie każdy może tego doświadczyć,nawet Ty :D Jak już kogoś pouczasz,obrażasz to na spokojnie,nie ciskaj się tak bo błędy robisz :)

Gość MOIM SKROMNYM ZDANIEM234
pojebane sa ale MATKI KOLO $) bo gdzie ONE były kiedy ICH bachory sie KURWIŁY???????????????????????????? wina matek zamiast pogadac o antykoncepcji iść do lekarza PRZYGOTOWAC na WSPOLZYCIE bo dzisiejszy siwat jest jaki jest TO ONE SIEDZA i BZDURY na KAFE wypisuje ILE to nie zarabiają albo PRZECHWALAJA sie czyms innym

Gość oj tammmm oj tam
Ja tam współczuje nastoletnim matkom .Prawda taka ze najlepsze lata spędzone w pieluchach .

Gość nietwojasprawaaaaaa
Ja mam 30 lat,jestem zła. Bo sypiam z kim popadnie a nikt mi dziecka nie potrafi zrobić. Tu raz tak raz tak a nie wychodzi. Błędy robię bo nie znam dobrze Polskiego,chowałam sie w Ukraińskiej rodzinie, która mnie tresowała po adopcji.

Gość oj tammmm oj tam
a dlaczego tylko wina matek ? dziecko ma tez ojca !

Gość nie wiem dlaczego tak wyszlo
autorko a Ty z jakiejś patologii jesteś, że takiego słownictwa używasz? Wspołczuję

Ale wy bardziej ciąże nastoletnich mam przeżywacie,niż one same :) Co was to wszystko obchodzi,czego współczuć? Nie każda chce ćpać i pić na dyskotekach jak wy :) Są też dziewczyny mniej imprezujące :P I nie każda wpadła z ledwo poznanym facetem! Ale co tam,można sobie pisać,wy wiecie najlepiej :D Żal was w dupę ściska,że potrafią pracować,wychowywać dziecko? Że żyją normalnie,to chyba dobrze. MOIM SKROMNYM ZDANIEM234 Za swoje niepowodzenie nie obwiniaj innych.

Gość Radzę zapoznać się w sytuacji
Bo nie każda nastoletnia matka i jej facet są na utrzymaniu rodziców. Niektórzy dużo muszą przejść sami,aby stanąć na równe nogi. Same z patologii jesteście,takich słów was w domu uczyli? Mama tak do was mówiła?

Gość niewaznektoooooooo
ta szmata wyzej sie nudzi to nie ja pisalam... jak vi sie kurwo nudzi to idz pogrzeb sobie w pizdzie kurwo

Gość oj tammmm oj tam
"Co was to wszystko obchodzi,czego współczuć? Nie każda chce ćpać i pić na dyskotekach jak wy " no własnie takie toku myślenia współczuje . Niemal każda nastoletnia matka tak pisze .

Gość One obelgi z domu wyniosły
Przecież u autorki i reszty takie słownictwo to było/jest na porządku dziennym. Za swoje niepowodzenia w życiu obwiniają młode dziewczyny. Są niezaradnymi szarymi myszami w życiu i tylko tutaj mogą powyzywać,podbudować się. Próbują pokazać że jednak są od kogoś lepsze :) Nie powinno się z nimi wdawać w dyskusję,bo my im nie pomożemy. Im tylko pomoże dobry terapeuta. Inaczej, z zawiści będą siedziały na forum i wypisywały bzdury. Jak nie o ludziach biednych/bogatych tak i o bezdzietnych małżeństwach,poprzez ciążach po 40stce,tak i do młodych matek.

oj tammmm oj tam Bo nie rozumiem,co straciłam? Napisz mi. Mi nie masz czego współczuć,ja się mam dobrze :P Pracujemy,dziecko się chowa zdrowo. A jak chcę gdzieś wyjść to bez problemu,ale nie czuję takiej potrzeby aby często gdzieś wypad robić bez dziecka.

To ja mogę współczuć tym kobietom/dziewczynom które po protu rzucają takie słowa wobec innych,co to za przykład dla dzieci? Wyzywać kogoś od najgorszych i być z tego dumnym,a czepiać się dziewczyny,że młodo urodziła. Jakby nie patrzeć wolę być młodą mamą niż kobietą nie posiadającą za grosz kultury. Jak dzieci z przedszkola/szkoły wrócą to pokażcie im swoje wpisy,a niech popatrzą co mamusia robiła na czas ich nieobecności,przecież jesteście dobrze wychowane jakby nie patrzeć tak uważacie :P

Gość Autorko z patologii
Twoje dzieci też tak będą chowane jak Ty ? i będą z patologii. Ja pierdole co za ludzie. I ty matką jesteś?

Gość kubelek
ale w czym masz problem? sluchaj dziecko-nie kazda dziewczyna co chodzi na imprezy cpa i pije na dyskotekach. to tak samo jak powiedziec za przeproszeniem ze kazda z was jest puszczalska. i tylko sie znizasz do poziomu autorki. a ona inteligencja nie grzeszy-w sumie tak samo jak ty skoro wchodzisz w dyskusje z taka wulgarna oslica xxx a ja wam powiem ze mnie smiesza te wszystkie nastoletnie matki tutaj. kazda opowiada jaka to ona szczesliwa, jak to maja z czego zyc, wlasny dom, prace, studia i oh ah eh. wiecie, ja moge tez pisac bajki w internecie ale po co? przeciez nie od dzis wiadomo, ze ciezko pogodzic wiele rzeczy na raz i ze w wieku 18lat mozna miec juz dom wlasny i zarabiac kokosy. no blagam was!!!! wrzuccie na luz? wasze dzieci aniolkami tez nie sa - ale wszystkie pisza jakie to one dobre i w ogole. napewno zycia idealnego nie macie (bo nikt nie ma) wiec dajcie na luz. bo wiecej nastolatek wezmie z was przyklad-a to by byla katastrofa!

Gość rfverigvfrtg
Co ci do mojej ciąży w moim wieku? Utrzymywać mnie będziesz? Wychowywać mi dziecko będziesz? Życia własnego nie masz że w inne włazisz butami? Lecz się kobito,zajmij się swoim nudnym życiem.

Gość MOIM SKROMNYM ZDANIEM234
nie obwiniam nikogo (mam syna w wieku 7 lat), tak wina ojca też tu jest nie dopisałam wina rodziców bo jak wychowali swoje dzieci ze te maja dzieci, zreszta na ten temat kazdy ma inne zdanie po co lamentowac.....