Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietwojasprawaaaaaa

nastoletnie matki sa jakies poje##ne

Polecane posty

Miałam nie pisać,ale jednak. KUBELEL Tak,teraz mało prawdopodobne żeby ktoś miał idealne życie,nie ważne w jakim przedziale wiekowym. Ale czy czasami ludzie nie przeginają z obrażaniem nastoletnich matek? Czy czasami nie przesadzacie wrzucając wszystkie do jednego worka? Też byłam młoda jak urodziłam, a właściwie jeszcze jestem młoda :) . Nie mam studiów,ale nigdy o nich nie myślałam. Dziecko uczęszcza do przedszkola,ja z mężem pracujemy,mamy stało dochód. Jeżeli chodzi o wychowanie,nie narzekam. Bo nie mam problemów z dzieckiem. Nie robi mi histerii na ulicy,nie rzuca się na ziemię.podłogę,nie wymusza(chociaż próby tego były). Finansowo,mogłoby być lepiej,ale nie jest najgorzej,mamy na jedzenie,ubrania,wyjście do kina itp. Nie będę kłamała i pisała jak to mi źle,tylko dlatego aby zrobić komuś frajdę.

MOIM SKROMNYM ZDANIEM.. A czy nie uważasz,że wina nie zawsze leży po stronie rodziców? Teraz za wszystko obwinia się rodziców,ale z tym różnie bywa. Rodzice mogą również starać się jak najlepiej,a jednak może wyjść w praktyce inaczej. Nikt z nas nie może być pewny co do przyszłości naszych dzieci.

Gość W OBRONIE MŁODYCH
Obrażacie nastoletnie matki, a proszę spojrzeć, w jaki sposób wy piszecie a one! I nie,nie jestem nastoletnią mamą. Mam 30 lat, urodziłam córkę jak miałam 26 lat. Ale szlak mnie trafia jak na nie tak najeżdżacie. Mam sąsiadkę,która mieszka ze swoim mężem i 3,5 letnim dzieckiem. Ma ona 20 lat. I nie zauważyłam,aby źle im się żyło,czy źle chowali swoje dziecko. Sąsiad ma stałą pracę, odkąd ich dziecko poszło do przedszkola,to sąsiadka podjęła także stałą pracę(wcześniej pracowała dorywczo). Czasami pogadamy na placyku. Jej dziecko jest grzeczne,posłuszne,muszę przyznać to dziecko jest grzeczniejsze od dziecka mojej siostry,która urodziła mając 32 lata! Więc na nic reguły nie ma. Nie ważne kto w jakim jest wieku. Każdego życie jest inne nie zależne od wieku. A wy się tak uczepiłyście stanu finansowego,mieszkania itp. A jak widać nie każda nastoletnia matka to puszczalska dziewczyna, a po urodzeniu dziecka grzebiąca w śmietniku! Bo one czasami sobie bardziej radę dają niż te dojrzałe kobiety,co ledwo w ciąże zaszły. Na to nie ma reguły. I szlak mnie bierze jak najeżdżacie na młode,albo na kobiety co zdecydowały się na dziecko po 40 stce.

Gość mnie tez wkurzają nastoletnie
Wkurza mnie jak jedna z druga uważają ze jak dziewczyna korzysta z życia to ćpa,pije puszcza sie itd . Równie dobrze można powiedzieć ze młode matki to idiotki bo nie umiały sie zabezpieczyć i z pierwszym lepszym facetem zrobiły sobie dziecko.

a w jaki sposob uwazasz terazniejsze kozystanie z zycia dzisiejsze nastolatki? co do filharmonii chodza? nie cpaja, pija i puszczaja sie, zadnych zasad moralnych.

takze nie dziwie sie mlodym matka ze nie chca korzystac w taki sposob z zycia, z dzieckiem mozna robic wiele fajniejszych rzeczy, chociaz nie powiem, znam duzo mlodych matek-typowa patologia ale jeszcze wiecej normalnych matek, mlodych z zasadami i kregoslupem moralnym.

i przepraszam za bledy ale wkurzaja mnie te zasciankowe poglady tych niby super dojrzalych mamusiek, co innym w zycie sie wpieprzaja, osadzaja a same zachowuja sie jak idiotki.

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
" a w jaki sposob uwazasz terazniejsze kozystanie z zycia dzisiejsze nastolatki? co do filharmonii chodza? nie cpaja, pija i puszczaja sie, zadnych zasad moralnych." W wieku nastu lat dziewczyna powinna się UCZYĆ, bawić , podróżować poznawać nowych ciekawych ludzi :) Jeżeli chodzi o puszczanie sie to młode matki sa tego przykładem wiec nie rozumiem po co sie czepiają innych dziewczyn?

Gość anetaaa wawawa
Jeżeli chodzi o puszczanie sie to młode matki sa tego przykładem wiec nie rozumiem po co sie czepiają innych dziewczyn? " Jaki żal :classic_cool:Uważasz że panienki bez dzieci są cnotliwymi dziewicami do ślubu? hahahah Jedna z moich kolezanek urodzila mając 18l, mineło 5lat a ona jest w szczesliwym związku z ojcem dziecka który jest jej pierwszym partnerem seksualnym. A znam dziewczyny które nie mając dziecka sypiały z 10-20 facetami, wiec o czym ty bredzisz... :D :)!!!!!!

No wyobraź sobie ze nie każda młoda osoba ćpa ,pije i nie wiem co tam robi jeszcze aaaaa nawet jeśli sobie wypije to od tego jest młodość żeby się wyszaleć a nie ładować w pieluchy .

o tym ze panna która w wieku 17 lat urodziła dziecko jest ostania osoba która powinna obrażać inne dziewczyny i robić z nich puszczalskie .

Gość fkjfkjfkfg
Sam tytuł tego tematu jest dowodem ze inteligencja i wiek w jakim rodzi sie dzieci nie ma punktów wspólnych :) Cóż za kulturalna mamusia z przerostem ego ( gdyż urodziła dziecko po 20r.ż :P ) wypowiada się w tak zenujacy sposób... pewnie ten sam troll który zakładał temat o " patologi z placu zabaw" :)

Gość bratu !!! 400 zł
Młode matki to głupie szmaty bleee .Tak było,jest i będzie .

Gość Matka32latka .lp
buhahhahahahhahahahahehehehehe o tym ze panna która w wieku 17 lat urodziła dziecko jest ostania osoba która powinna obrażać inne dziewczyny i robić z nich puszczalskie . OSTATNIĄ OSOBĄ JEST PŁYTKA ZDZIRA KTÓRA PIJE I PUSZCZA SIĘ, A W CIĄZE NIE ZACHODZI GDYŻ FACECI BZYKAJA JA W GUMIE OBAWIAJAC SIĘ ZZARAŻENIA OD NIEJ WIRUSA HIV, HCV I INNE

Gość mireczkowataaaaa
Trzeba być mega idiotka żeby w dzisiejszych czasach zaliczyć wpadkę ! tym bardziej w wieku nastu lat.

Gość linka cinka
boniu, nie rozumiem jak te nastoletnie mamusie moga przekrzykiwac sie jedna przez druga tutaj i pisac jakie to one szczesliwe i dojrzale bo maja dziecko! i jak walcza o swoje zdanie-bo one swiete, bo z kochajacym facetem, bo szczesliwe a RESZTA LUDZI BEEEEE! troche szacunku! jestescie zaslepionymi glupiutkimi dziecmi co mysla ze juz dorosle! i nie pierd*lcie glupot ze nie chcialyscie sie wyszalec-bo takie to raczej tylko w kosciele mozna spotkac (co do slubu trzymaja) a i nie zawsze! kazdy czlowiek lubi wyjsc gdzies ze znajomymi, pojechac nad wode czy najzwyczajniej w swiecie posiedziec z facetem sam na sam! macie klapki na oczach! i nie macie sie czego chwalic-bo kazda kobieta moze byc na waszym miejscu w prawie kazdym wieku a wy? juz nigdy nie bedziecie miec tej 'wolnosci' takze zal mi was, ale nie mam zamiaru wyzywac bo to wasza decyzja-szkoda tylko ze macie w nosie zdanie innych bo macie wyzej dupe niz sracie

Gość one zazdroszcza
Młode matki nie widza co straciły i dlatego sie tak plują . Najlepsze jest to ze dla nich każda dziewczyna co nie zaliczyła wpadki tak jak one pewne się puszcza,ćpa i pije hehe

Gość być studentką
No tak, lepiej być studentką i w bieliźnie erotycznej kręcić du...ą przed innymi studentami i profesorami. To jest szczyt marzeń dzisiejszej "piękniejszej" młodzieży. :P

Gość Brawo:D
,,Uważasz że panienki bez dzieci są cnotliwymi dziewicami do ślubu? hahahah Jedna z moich kolezanek urodzila mając 18l, mineło 5lat a ona jest w szczesliwym związku z ojcem dziecka który jest jej pierwszym partnerem seksualnym. A znam dziewczyny które nie mając dziecka sypiały z 10-20 facetami, wiec o czym ty bredzisz...'' brawo:)

Gość reszadafa
Aaa...czyli jak rozumiem mlode dziewczyny dzielimy na te pijace, cpajace, puszczajace sie i na te cnotliwe co to pozachodzily wiatropylnie w ciaze? :D Paradne jestescie. Sa dwie grupy dziewczyn - porzadne, myslace o sobie i swoim zyciu powaznie, uczace sie, poznajace swiat i druga grupa puszczalskich, niewyksztalconych (piszacych z bledami godnymi szkoly podstawowej). W tej drugiej grupie sa dziewuchy cwane i sprytne (nie mylic z inteligencja :D) potrafaice sie zabezpieczyc podczas seksu i grupka naiwnych, tepych idiotek, ktore po rozlozeniu nog zachodza w ciaze, czesto "wychowujac" ;-) te dzieci samotnie.

Gość linka cinka
reszadafa - brawo! normalnie przyznalabym Ci Nobla za te slowa-ale niestety nie posiadam! tu jest zawarta CALA PRAWDA :d!!!!!

Gość Brunecia0090
Ja urodziłam w wieku 19 lat ZAPLANOWANE dziecko. Ale w wieku 17? 15? 14? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Brak honoru, rozumu wcale i zero odpowiedzialności. Urodzić dziecko i do końca życia błagać o zapomogi z OPSu bądź wylądować z dzieckiem w przytułku "bo kochani rodzice wyrzucili". Do tego w tK MŁODYM WIEKU ROZPOCZĄĆ WSPÓŁŻYCIE??? To dopiero jest kurwiarstwo.

Gość kruszynka 2013 pazdz
Byłam wczoraj na pobraniu krwi. Panie w kolejce identyfikuja po peselu no to łatwo date urodzenia usłyszec. Były 4 kobiety w ciazy z widocznym brzuchem na 20 osób i ja rocznik 91 -mam 22 lata byłam najstarsza , no i jako jedyna przyszłam z mężem(no i zapewne tylko moje dzicko było planowane). Była dziewczynka z rocznika 97-przyszła z koleżanką :( i z rocznika 95 oraz 93.-te były same Szkoda mi ich. Nie tego ze wpadły tylko ze są same-jak palce.

Gość linka cinka
brunecia-masz sie czym chwalic. 19lat i juz sie dorosla czujesz do planowania dziecka? hahahha-smiech na sali! ledwo odroslas od tych 17latek i smiesz ich krytykowac jak sama nie jestes lepsza!!??

Gość 20letnia mama Julii
taaa ja miałam 17 lat. I chcecie to wierzcie,nie ciągnę kuźwa z żadnych mopsów :P Po to mam ręce i nogi aby pracować razem z mężem,a nie siedzieć całe dnie i obijać się jak wy narzekając na brak kasy na wakacje,na które jakby nie patrzeć jeżdżę co roku :D a ja leniem nie jestem..... Ale nie najlepiej wmówić każdemu,że młodo urodziła,nie wie z kim,bierze z mopsu,płacze,a macie czujcie się lepiej :) Zazdroszczę kobiecie imprez,braku dziecka,itp :O Nie nie zazdroszczę,bo jestem w pełni szczęśliwa że mam u boku kochane dziecko i męża :) Nic więcej mi nie potrzeba. Zazdroszczę wam tej kultury,gdzie obrażacie każdego na każdym kroku,i tego jadu wam zazdroszczę którego spuszczacie na każdego :) Jakby nie patrzeć,więcej jadu wy tutaj macie niż nastoletnia matka,więc jednak kto tutaj jest nie szczęśliwy? Hmmm?

Gość 20letnia mama Julii
Brunecia0090 Faktycznie,chyba płakać będę :O 17,19 ogromna różnica.... :) Zazdroszczę Ci kochana,uffff wróćmy do normalności ;) I w czym czujesz się lepsza? :D Ahh te idiotki.

Gość 20letnia mama Julii
kruszynka 2013 pazdz To,że ktoś przyszedł z siostrą,przyjaciółką do lekarza nie oznacza,że jest sam,bez ojca dziecka :O Ale faktycznie,przecież wiesz lepiej ;)