Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Hickary.

Pytanie do Pan chodzacych na solarium.

Polecane posty

Jestem biala jak sciana, opalam sie dosc trudno i najpierw na czerwono. Obecnie wygladam jak corka mlynarza. Chce dzis wykupic karnet. Ile minut da jakis efekt? Zalezy mi na delikatnej, naturalnej opaleniznie. 30? 60? Oczywiscie nie na raz ;) Co stosowac aby efekt byl szybszy? Ktoras korzystala z solarium wczasie karmienia piersia?

Gość kirtua
ja jestem blada jak trup i to lubie-nigdy nie bylam na solarium a od szkoly n a plaze nie jezdze-gdy widze z e opalanie robi z kobiet pomarszczon e raszple -to rzygac mi sie chce-jest to przyjemnosc jak slodycze- krótka a skutki fatalne

To bedzie moj pierwszy raz, musze bo juz na siebie patrzec nie moge, zaraz zielona bede a nie biala;)

Gość kirtua
amatorki opalania szybka staja sie pomarszczonymi raszplami a na storosc-fuuuj-ja chce miec skore jak najmldsza jak najdluzej wiec opalania unikam

Gość mieszkajaca w szczecinie ...
Moze lepiej chodz na opalanie natryskowe.ja tak robie juz od 3lat.szkoda mi by bylo mojej cery nie mam zmarszczek i nie chce ich miec.albo zakup bardzo dobry krem samoopalajacy

Gość annaliesea
na zdrowie i wygląd w starosci pracuje sie juz od młodości-jesli ktos sie duzo opalał i stał sie pomarszczonym kapciem to jest ohydny

Jezu, dziewczyny, poki co wygladam na 17 a mam 27. Od pojscia na solarium raz w zyciu nie umre... A na czym polega takie opalanie natryskowe i ile kosztuje? Nie wiem czy moge, karmie piersia..

Gość tahikinnia
opalanie to samo zło-przeciez w dawnych epokach baby zamozne co niepracowały fizycznie, na dworze mmiały dlugo mloda skóre a te co na sloncu robily wczesnie sie marszczyły

Gość ja czesto tak mialam, kiedys l
ojj, co się przejmujesz. każdy na starość wygląda żałośnie, bez względu czy ma tatuaże czy nie, czy inne. Polecam pójść na pierwszy tak na 4-5 min poźniej odczekać dwa dni i znowu pójść na 5 min :)

Dzieki, jak na razie jedna odpowiedz na temat. Nie pytam jak wyglada skora, pytanie bylo inne.

Gość mikljja
nie kazdy na starosc jest załosny-sa 80, 90 latki na nawet 100 latki -sprawne fizycznie i umysłowo i czynne zawodowo

wpisz w wyszukiwarke opalanie natryskowe tama wszystko jest napisane.Ja tez mam bardzo jasna karnacje kiedys probowalam opalac sie w solarium ale dosc szybko z tego zrezygnowalam. po pierwsze bedziesz musiala zarzyc wielu kapieli slonecznych zanim efekt bedzie widoczny.po drugie nawet krotkie sesje w solarium bardzo niszcza skore,tym bardziej ze masz jasna karnacje.Ja zdecydowanie odradzam.

Ja codziennie wypijam buteleczke soku z marchwii i staram sie jesc brzoskwinie,morele.szczerze powiem ze od tego tez poprawila mi sie karnacja na bardziej zloto brzoskwiniowy kolor.

Gość sdfghjkhgfdsdfgh
Kochanie w czasie karmienia piersią nie można korzystać z solarium - tak słyszałam, ale nie chcę skłamać, musisz się dowiedzieć.

Gość JA!
przez pierwsze wizyty nie dłużej jak na 4,5 minut.obsługa powinna ci doradzić.ja bladzioch tez jestem,poszlam pierwszy raz,chciałam na 6minut,to pani w solar nie pozwoliła na tyle,poradziła by rozpocząć od 4,stopniowo zwiekszać.najdłużej chodziłam na8 min.ktoś wyżej dobrze napisał,trzeba często chodzić,raz na tydz nie ma sensu i kasy szkoda,ja chodziłam 3razy w tyg,po jakimś czasie ładnie opalenizna wyglada,ja nie spaliłam sie na czekolade,jak niektore laski,zależało mi na delikatnej opaleniżnie,i taką miałam

Gość khhhhhh
Hej Też mam bardzo jasna karnacje i troszkę się trzeba nachodzic. Idz pierwszy raz na 7 minut, nic się nie stanie. Mój mąż pracuje przy tych urzadzeniach i ostatnio mi mówił że do 5 minut to skóra się praktycznie nie opala... Aha kup sobie jakiś bronzer, wtedy efekt zdecydowanie lepszy!

Gość zacznij od
7 min na pierwszy raz to stanowczo za duzo,zacznij od 4-5,odczekaj 2-3dni i znowu tak na 4-5 min,później możesz sobie zwiększyć do do 8-10. I lepiej wybierz solarium,które ma lampy brązujące a nie takie,które zrobią z ciebie świnkę;).

Gość khhhhhh
A po opalaniu uzywam zlocistego balsamu wzmacniajacego opalenizne z avonu, jest super!!! Jak się odpowiednio dba o skórę przed i po opalaniem to się nie pomarszczy jak rodzyn.

Gość zacznij od
opalanie natryskowe jest przydatne przed jakąś imprezą,szybko zbrązowiejesz,ale efekt tego na dłuższą metę jest nietrwały i niestety przyjemność dość droga,to już lepiej zainwestuj w samoopalacz.

Gość khhhhhh
Wszystkie lampy są takie same, te brazujace to kit. Jak ktoś ma jasna karnacje to zawsze będzie na poczatku prosiaczkiem, to nie kwestia"brazujacych" lamp tylko karnacji