Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walcz o prawdę - zawsze

Kto ma dość partii rządzącej, jedynej i słusznej PO?

Polecane posty

Gość Walcz o prawdę - zawsze

Są tak uczciwi - patrz np. afera hazardowa, afera rolna, afera AmberGold, wyprzedaż polskich firm kapitałowi zagranicznemu, wyższe podatki, wyższe ceny wszystkiego. Są tak szczodrzy - przydzielają sobie przecież premie i to bardzo duże. Nie żałują kasy - na siebie, swoje pensje, nagrody i premie. Są reprezntatywni - latają ile wlezie za naszą kasę samolotami - to tu, to tam. Dużo robią - szumu i hałasu wokół tego, co by zrobili, ale nie robią. Zrobili wszystko co w ich mocy w sprawie powodzi tysiąclecia - zrobili wszystko, aby zablokować ustawy antypowodziowe opozycji (autorstwa PiS), bo były autorstwa opozycji oraz "bo nie", a po powodzi tysiąclecia (Komorowski: rzeka ma to do siebie, że w końcu wpada do morza" Ha, ha, ha, ha, ha żal) Komorowski na wale z worków stwierdził, że wprowadza specustawę (autorstwa PiS) antypowodziową, ale do tej pory nic nie jest robione. PO pobudowało elementy narodowe - np. Basen Narodowy z klimatyzacją - taki kabriolet narodowy z dachem przesuwanym, np. dziurawe drogi i nie zapłacili za nie. PO zrobiło wszystko co w ich mocy w sprawie Katynia i Smoleńska - wszystko, aby nie wkurzać Putina i aby prawda na temat Smoleńska nie wyszła nigdy na jaw, co zaczęło się od przekazania śledztwa Rosji i później tylko tłumaczenia z polskiego na rosyjskich efektów parodii prokuratury putinowskiej. Zgarnęli kasę za gaz od Putina w postaci zamachu w Smoleńsku - Putin nam daje najdroższy gaz, a my nie mamy partii, która chciała dobra Polski, a mamy partię, która niszczy Polskę - społecznie, gospodarczo i politycznie, oczywiście mową miłości wyrażanej nienawiścią i szczuciem, no ale to całe cudowne PO. Mamy zieloną wyspę - musimy wydawać na wszystko kupę "zielonych", znaczy mamony, której nam ciągle brak.

Gość ja mam dość!
Jak ma być dobrze w kraju jak na każdym kroku rodakom zabiera się pieniądze: fotoradary, likwidacja miejsc pracy,większe podatki (k.. od wszystkiego deszczówka, śmieci itd), najwyższe w Europie ceny gazu. Wymieniać by można długo. A jak przychodzi do pokazania danych GUS, to wszyscy zdziwieni, że Polacy wydają coraz mniej pieniędzy. A to błędne bo Polacy wydają miesięcznie zawsze tyle samo - czyli wszystko co mają. Co innego, że "to wszystko" to jest coraz mniej...

a ja się wstrzymam od wypowiedzi na temat tej partii. Dla tego że co prawda istnieją słowa powszechnie uznawane za obraźliwe,ale one nie oddały by w pełni mojego uczucia do tej partii. Poczekam aż ktoś takie wymyśli.

Gość to po prostu Arecki
napisz co masz do zarzucenia

Gość ex wyborca PO
głosowałem na nich a teraz się wsydzę spojrzeć ludziom w twarz :-o

Gość i prawidlowo, wstydz sie
zapadnij sie pod ziemie :p

a czemu ma się zapaść pod ziemię? Poprostu widzi że został oszukany. To ziemia ma pokrywać oszukanych czy oszustów?. Bardziej szanować należy szanować tych co zroumieli i się przyznali,niż ci którzy dalej myślą że popierając PO są entelegentami.

Gość świat się zmienia... na gorsze
a teraz jeszcze łapówkarę uniewinnili - jeszcze okaże się, że trzeba jej łapówkę oddać

Gość jak nie było dowodów
to uniewinnili. tak powinno być. chcesz żeby cie bez dowodów skazali?

Gość są dowody
są nagrania jak bierze łapówe, wiec powinna gnić w pierdlu

Gość to nie są dowody
bo zdobyto je w wyniku nielegalnej akcji. w świetle prawa obowiązującego w większości normalnych krajów sąd nie może przyjąc takich "dowodów"

Gość to tak jakby przyznainie
zdobyła policja w wyniku tortur

Gość hjgjhgjhghf
ja mam dosc wszystch partii a w szczegolnosci PO przeciez ona nie dba o interesy polski wcale w sensie nie potrafi obronic we wszystkim jestesmy ostatni ona jest gorsza od sld ja sie zastanawiam kto to ponaprawia

Gość to tak jakby przyznainie
sawicka wystąpi o odszkodowanie. dostanie kupe szmalu dzięki jarkowi i mariuszkowi

Gość jak na razie niestety lepszej
partii nie ma i nie zanosi się

Gość hjgjhgjhghf
nie dyskutuje z tobą upierdliwy dziadygo :)🖐️ nie pisz więcej do mnie ani w moją strone :classic_cool:

Gość w czym jesteśmy ostatni?
ja też z dziadami nie dyskutuję. odpowiesz na moje pytanie>?

Gość hjgjhgjhghf
w czym jesteśmy ostatni? x jak czytam gazety to np. place zarobki kwesta wiz gdyby bylo pis to mysle ze bysmy sie szybciej rozwijali

Gość I KRĘCIMY LÓD
" Otwierajcie biznes w Warszawie, zgram wam taką pakę ludzi, którą bym kierowała, jak tra la la. Przeprowadzam się i koniec, i kręcimy lód. (...) Warszawa nasza, mówisz i masz " :classic_cool:

Gość w czym jesteśmy ostatni?
zarobki mniejsze są na ukrainie, w bułgarii, rumunii, bialorusi i tak samo jak my potrzebują wiz do usa

Gość na Wegrzech, w Czechach
w Albanii

Gość ggggghhhhhhhhhhhh
zarobki mniejsze są na ukrainie, w bułgarii, rumunii, bialorusi i tak samo jak my potrzebują wiz do usa x do roku 2002 bylismy pierwszym krajem regionu jak ktos mowil europa srodkowa to myslal polska najlepsze lata mojego zycia byly do 2002 osunelabym od rzadu obydwie partie po pis lpr z tego powodu

Gość niunia von felcia
ja mam dość! wolę Jarka, Ziobro i Dudę

Gość hjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ktos tu kiedys napisal ze od roku 89 nie bylo w polsce rzadu ktory by mial tak gdzies ten kraj

Gość Człowiek bywający w Odessie
Co z tego, że zarobki są niższe skoro ceny w sklepach są do nich adekwatne? Hmm, krakowski przygłupie?

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
Adekwatne zarobki do cen?! HAHAHAH ale się uśmiałam. W przeliczeniu, za większość produktów płacimy więcej niż np Niemcy (oni 1 euro, my - 5 zł) A zarabiamy 4-5 razy mniej.

Gość ghhjgjgjg
to nawet nie chodzi o zarobki szczesliwsza bylam przed 2004 a wy nie?

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
Cóż, przyznam szczerze - jestem młoda, teraz wchodzę w życie. Trudno mi się wypowiadać jak było wcześniej. Ale mogę się wypowiedzieć jak mi jest teraz. Kończę studia, przede mną perspektywa pracy do 67 r. ż. (o ile takową oda mi się znaleźć), marne zarobki, oddawanie ponad 1/4 pensji co miesiąc do worka bez dna. A jeżeli uda mi się dożyć 67 lat, to przejdę na emeryturę. Pewnie dostanę 200 zł miesięcznie, jeśli w ogóle. Dlatego tak strasznie wkurza mnie, jeśli ktoś mówi, że PO jest partią "najlepszą z możliwych"

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
*uda

Gość dddddddddddddffffffffffff
wy znowu o szczegolach tematach zastepczych lepiej mi sie zylo gdy o 4 rp nikt nie slyszal