Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walcz o prawdę - zawsze

Kto ma dość partii rządzącej, jedynej i słusznej PO?

Polecane posty

Gość mariola zapadła się pod
ziemię i zakryła ze wstydu nogami... :) słusznie, słusznie, Mariolu... :) dyskutuj dalej pod innymi pseudonimami... :) i pieprz, pieprz do woli, tego ci nikt nie zabroni... :)

Gość słabość objawia się wojną
polsko-polską. oskarżaniem władz państwowych o działanie antypaństwowe, o morderstwa w tym zamordowanie prezydenta, o ukrywanie sprawców itp, itd, etc

Gość koko jambo
tu chodzi tylko i aż... o wyjaśnienie przyczyn katastrofy co jest ewidentnie Tuskowi i Rosjanom nie na rękę

Gość mariolcia...
mariolciu "rosjanie specjalnie nie oddają wraku, bo wiedzą, że w pl jest banda oszołomów, która w związku z tym zacznie tworzyć niesamowite teorie spiskowe." Mariola, ale skąd ty masz, do jasnej ciasnej, takie informacje? ? Weź ty może się zastanów nad karierą w wywiadzie. No ewentualnie fantastyka, tylko nad warsztatem językowym popracuj. No więc ty wiesz, co rosjanie wiedzą i dlaczego niszczą dowody w sprawie. Żeby polskie oszołomstwo się odwaliło i nie snuło teorii spiskowych. No, na bank polskie oszołomstwo nie będzie rozważało teorii spiskowych, jak rosjanie niszczą wszystko, nie chcę nic oddawać itd. To nas, polskich oszołomów, zupełnie uspokaja. Twoja logika jest intrygująca i urzekająca. Jako psycholog i przyszły psychiatra - jestem zauroczona. :D :D

Gość przyczyny zostały
wyjasnione na podstawie dowodów.

Gość xfdjx
xx

Gość mariolcia...
mariolciu, jak Boga kocham, ja nigdzie wojny w Polsce nie widzę, a nie ruszam stąd pupy od jakiegoś roku, czy ty się aby dobrze czujesz? mamy demokrację i można sobie poglądy mieć różne i mogę sobie powiedzieć, że Tusk to dupa wołowa i działa na niekorzyść kraju, po czym przedstawić listę argumentów, dlaczego tak uważam - mam do tego prawo, tak jak i inni do wyrażania swoich opinii (w tym posłów i przedstawicieli władz)... według ciebie, trza siedzieć cicho na zadzie i zgadzać się we wszystkim ze świętą władzą, wtedy kraj urośnie w siłę! cofnijmy się kilkadziesiąt lat wstecz, aby zweryfikować taki pogląd na konkretnych faktach historycznych... :) Boże, wojna jest w kraju, a ja jej nawet nie widzę, chyba muszę iść do mojego lekarza - nie wiem tylko, czy do okulisty, czy od razu do psychiatry. a nie, do psychiatry to niech się udadzą ci, co widzą spisek rosjan w stronę skłócenia polaków poprzez niewydawanie wraku, przez co nasz kraj ma upaść!! ufff... tak czy siak, coś jest na rzeczy że rosjanie chcą nas zniszczyć :D :D i do tego potrzeba było śmierci prezydenta - masz odpowiedź (idiotyczne buahahahaha), Mariolciu : "(w ogóle temat zaczyna się od tego, że nie było powodów do zamachu, bo kaczyński nie liczył się na świecie, co on takiego mógł zrobić rosji? buahahha?)"... :D :D :D

Gość koko jambo
najśmieszniejsze jest to, że właśnie przyczyny nie zostały wyjaśnione! teoria pancernej brzozy upadła

Gość Polska Zjednoczona Platforma O
Panie premierze, czas powtórzyć za węgierskimi socjalistami: "Kłamaliśmy rano, w południe i wieczorem, w dzień i w nocy, miesiącami, latami, wszystkich oszukaliśmy i przez fałsz dorwaliśmy się do władzy..."

Gość mariolcia...
koko jambo, to wyjaśnij to takim zrytym beretom pokroju mariolci...

Gość mariolka007
"mariolciu, jak Boga kocham, ja nigdzie wojny w Polsce nie widzę, a nie ruszam stąd pupy od jakiegoś roku, czy ty się aby dobrze czujesz?" bo ja o żadnej wojnie nie pisałam:P rosjanie nie chcą nas zniszczyć, bo polska nic nie znaczy:) a jeszcze mniej znaczyła za czasów kaczyńskiego (dlatego żaden zamach nie mógł miec miejsca) ale rosjanie lubia się pobawić, pograć na czyichs nerwach, no i udaje im się, bo w pl są grupy osób bardzo podatnych na tego typu zagrania

Gość mariolka007
"tak swoją drogą, mariolciu, widzisz różnicę między aluzją a stwierdzeniem faktu" tak, dlatego Twoich inwektyw faktami nie nazwę. "załóżmy że rzeczywiście jesteś po prawie - nie wróżę wielkiej kariery, nawet w tak banalnym temacie twoja pseudoargumentacja jest za bardzo emocjonalna i niemal kompletnie niemerytoryczna" niemerytoryczna? to pisze ktoś wierzący w najbardziej bzdurną teorie zamachu? do kogoś kto niemal wyłącznie stwierdza fakty? "do tego masz problemy z logicznym myśleniem i tworzeniem logicznych, spójnych wypowiedzi... rodzice wyrzucają tylko pieniądze w błoto" nie wyrzucają i nie wyrzucali, napisałam przecież o stypedium PAŃSTWOWYM, także przykro mi, ale to Ty wywalasz pieniądze na moja edukację:):):) "emocjonalna argumentacja"? wyzywanie kogos od idiotów jest wyrazem emocji. także i w tym daleko mi do Ciebie. ("dawno nie widziałam takiego debila na forum, który uważa się za inteligenta")

Gość mariolka007
"rosjanie specjalnie nie oddają wraku, bo wiedzą, że w pl jest banda oszołomów, która w związku z tym zacznie tworzyć niesamowite teorie spiskowe." Mariola, ale skąd ty masz, do jasnej ciasnej, takie informacje? ? " prof. Brzezińskiego też wysmiejesz? o moja karierę prawniczą się nie martw. mam pewność, że będzie owocna, natomiast co do Twego wykształcenia- jest ono zbędne (nie żebym uważała, że nie możesz zostać psychologiem, wszak to jeden z najłatwiejszych kierunków, dla pasjonatów albo ludzi kompletnie pozbawionych ambicji, ale Twój stosunek do innych wyklucza karierę w zawodzie)

Gość mariolcia..
"to pisze ktoś wierzący w najbardziej bzdurną teorie zamachu? do kogoś kto niemal wyłącznie stwierdza fakty?" a gdzie, och, gdzie jest napisane w co ja wierzę i kto ci to powiedział? chyba ten sam kosmiczny ludek, z którym spotykasz się na naradach pt. "dlaczego rosjanie nie chcą oddać polakom tupolewa"... ja faktami nie nazwałabym twoich osobistych przekonań na temat tego, dlaczego rosjanie niszczyli wrak i dlaczego go nie chcą oddać (wiem, wiem: dla dobra polskich oszołomów, którzy ze szczęścia i wielkiej euforii na widok tupolewa dostaliby chybcikiem zawału)... "nie wyrzucają i nie wyrzucali, napisałam przecież o stypedium PAŃSTWOWYM, także przykro mi, ale to Ty wywalasz pieniądze na moja edukację" - kochanie, bardzo lubisz prowokować i to w najgorszym, z logicznego punktu widzenia, stylu - rozumiem, że twoi rodzice nie odprowadzali podatków w polsce, a tak w ogóle i najbardziej prawdopodobne, całe życie byli na zasiłku, ty też zada do pracy w polsze nie ruszasz, ale też nie wiesz, gdzie i czy w ogóle odprowadzam podatek, ale na bank "wiesz", że płacę na twoje stypendium - tak samo, jak "wiesz", dlaczego rosjanie nie oddają wraku... biedactwo mentalne, prawnik lub osobnik z podobnej działki z zerowym pojęciem o erystyce i logice... "wyzywanie kogos od idiotów jest wyrazem emocji. także i w tym daleko mi do Ciebie" - tak, strasznie daleko, skoro pewną grupę społ. nazywasz "bandą oszołomów"... kiedyś byłam bardziej tolerancyjna, dziś dno nazywam po imieniu: DNEM jesteś, intelektualnym... pozdrawiam bez buahahahaha....

Gość mariolcia..
moi pacjenci nie narzekają, a pewność co do wszystkiego widzę, że masz olbrzymią... nie chcę cię posądzać o posiadanie sił nadprzyrodzonych, ale sama się zastanów, jak infantylnie brzmisz... o, pani nagle zaczęła "Ty-kać" z dużej litery, wcześniej pisząc w stylu "hehe, padam, jak czytam wasze wypociny." - laska, nie rozśmieszaj mnie, bo z racji fachu nie takie rzeczy widziałam i słyszałam, więc swoją nagłą "kulturkę" możesz sobie prezentować sama przed sobą... :) a jak liczysz na "sympatyczną" przepychankę, to zapomnij... :) pozostawiam cię sam na sam z twoimi "faktami" i przekonaniami na tematy różnorodne :)

Gość mariolka007
to powszechna opinia, bardzo popularna w kręgach inteligenckich. ale co ktoś, kto nie miał żadnego styku z prawdziwymi intelektualistami, może o tym wiedziec?

Gość mariolka007
użycie wielkich i małych liter zalezne jest od czasu poświęconego na pisanie postów. wtedy pisałam w pośpiechu. nie interesuje mnie opinia kogoś twego pokroju.

Gość mariolka007
to są fakty wszystkich myślących ludzi w tym kraju (a co za tym idzie- nie Twoje)

Gość mariolcia..
dobrze, że sama przyznajesz że wymiana zdań z tobą nie stanowi zetknięcia z "prawdziwym intelektualistą"... na drugie powinnaś mieć "brak logiki"... nadal nie wiesz, jaką opinię w tym temacie mam, ale cóż... ty po prostu nie rozumiesz tego, co czytasz... żegnam Mariolę, idę styknąć się z jakimś prawdziwym intelektualistą...

Gość mariolka007
ten post: " to powszechna opinia, bardzo popularna w kręgach inteligenckich. ale co ktoś, kto nie miał żadnego styku z prawdziwymi intelektualistami, może o tym wiedziec?" odnosi się do poglądu, ktorego jestem zwolenniczką: ROSJANIE GRAJA WRAKIEM średnio inteligentny by się domyślił, ale fakt, od Ciebie nie mozna tego wymagać

Gość mariolka007
"No więc ty wiesz, co rosjanie wiedzą i dlaczego niszczą dowody w sprawie. Żeby polskie oszołomstwo się odwaliło i nie snuło teorii spiskowych. No, na bank polskie oszołomstwo nie będzie rozważało teorii spiskowych, jak rosjanie niszczą wszystko, nie chcę nic oddawać itd. To nas, polskich oszołomów, zupełnie uspokaja" haha, naprawdę nie masz zielonego pojęcia, o co mi chodzi. nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, może zrezygnuj więc z jakichkolwiek internetowych dyskusji

Gość mariolcia..
Mariolu, owszem, mogę wyśmiać prof. Brzezińskiego, dlaczego nie? dlaczego z takim zdziwieniem o to pytasz? bo co? że profesor? że coś tam? no, nie żartuj sobie ze mnie... ty powielasz to, co on powiedział, w tym słowa o "wojnie polsko-polskiej", ale jeśli chcesz się upierać, że to nie ty, zgoda... i tego tyczyło się moje obśmianie tematu... skoro profesorowi i tobie, jak się domyślam, zależy żeby w polsce nie było "wojny", to czemu atakujesz jakąś grupę społ., która ma jakiś swój pogląd? właśnie przyczyniasz się do wybuchu wojny polsko-polskiej... komu bardziej zależy na konflikcie? rosji, pisowi? bo tusk to rozumiem, że jest czysty - jego "żądania" są minimalne i takie, żeby nie drażnić lwa... twoja paplanina i profesora niczego nie wnosi do tematu - są ludzie, którym zależy na tym, by poznać prawdę, a skoro studiowałaś, dziecko, prawo, wiesz, co potrzebne jest, aby przeprowadzić rekonstrukcję zdarzeń... celowe niszczenie dowodów, które wszyscy znamy ze zdjęć z telewizji, na pewno nie przyczyni się do wyjaśnienia zdarzeń w przyszłości... być może chcą nas podzielić - nie wnikam w to, nie wnikam w spekulacje, tylko FAKTY... a jakie one są, wie ten, kto widział, co zostało po wraku... swoją drogą, te spekulacje można z powodzeniem uznać za teorię spiskową, jak to wyżej napisałam i tak w koło macieju, mamy siedzieć cicho i się niczego nie domagać, bo wyjdzie że się kłócimy, a musimy przecież zgrywać mocne państwo... śmiech, pusty śmiech mnie ogarnia... komu zależy, żeby wierzyć w te pierdoły i zasłaniać się tym przed szokującym stosunkiem rosji do dowodów w sprawie katastrofy? i jeszcze bardziej szokującym stosunkiem polskiego rządu? to nie rosja się bawi nami poprzez wrak, tylko my sami pokazujemy, jak jesteśmy nieudolni i marni, bez wpływu na cokolwiek... a za tę nieudolność odpowiada rząd, a nie jakaś tam partia, która nie ma realnego wpływu na politykę zagraniczną w tym momencie... ta paplanina o wojnie polsko-polskiej jest tylko manifestem politycznym w stylu "ci są dobrzy, ci są be", a prawda leży zakopana w smoleńskiej ziemi... należysz do kategorii pseudo-, pseudointelektualistów, ale to przyznasz sama przed sobą za parę lat, jak dobrze pójdzie, jak sobie przypomnisz, co pisałaś i w jakim stylu...

Gość rftyhujim
ale pierdolenie :O

Gość PO co nam taki rząd
Sejm nie przyjął dziś obywatelskiego wniosku o przeprowadzenie referendum edukacyjnego ws. obowiązku szkolnego sześciolatków. W głosowaniu wzięło udział 454 posłów. Wniosek o przeprowadzenie referendum poparło 222 posłów, 232 - było przeciw, nikt nie wstrzymał się od głosu. Bezwzględna większość głosów konieczna do przyjęcia wniosku wynosiła 228 posłów. Po głosowaniu obecna na sali obrad inicjatorka wniosku o referendum Karolina Elbanowska oraz goście na galerii sejmowej zaczęli skandować: "Hańba, wstydźcie się!". Z kolei Tomasz Elbanowski trzymał transparent z napisem: "Dzieci nie mają prawa głosu". Brawo rząd!

Gość gość
Dzieci nie maja prawa głosu. Podobnie jak milion osób nie znających się na systemie edukacji a kierujących się pobudkami politycznymi. 6-latki sa objęte systemem szkolnym w prawie całej cywilizowanej Europie i od tego się nie ucieknie organizując kolejną hucpę.

Gość sPOko roko
ja nie kmam, PO jest OK!

Gość gość
Ten wyżej to albo debil albo przydupas platformy PO to najgorsza partia w Polsce po 1989 r

Gość gość
Dlatego bez problemu wygrywała drugą kadencję:D