Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walcz o prawdę - zawsze

Kto ma dość partii rządzącej, jedynej i słusznej PO?

Polecane posty

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
do dddddddddddddffffffffffff Czym według Ciebie nie są tematy zastępcze?

Gość sprzedaja i niszcza
kraj, smieja sie nam w twarz a i tak sa juz ustawieni do konca zycia i nigdy nie odpowiedza za swoje antypolskie dzialania

Gość ghhhgjjjjjjjjjjjjjjjjjj
tematy zastępcze x wszystko co pokazuje w tv o tym rzadzie mi sie zyje coraz gozej od 2007 a oni o glupotach gadaja!

Gość hggggggggggggggggggggg
tusk ile on ma lat zachowuje sie jak 20 latek w sensie odpowiedzialnosci za kraj

Gość bo od 2007 roku
panuje kryzys światowy. wszystkim jest gorzej

" 19:17 jajajaaaaaaaaaaaaaa Ale mogę się wypowiedzieć jak mi jest teraz. Kończę studia, przede mną perspektywa pracy do 67 r. ż. (o ile takową oda mi się znaleźć), marne zarobki, oddawanie ponad 1/4 pensji co miesiąc do worka bez dna. " x x 1/4 ?????? :D sam VAT to 23 % a gdzie ZUS ponad 40 % ? gdzie dochodowy 18 % ? gdzie akcyza? gdzie dziesiątki innych podatków i opłat???? :D x z tego co wypracujesz zabierają Ci jakieś 2/3 :D 🖐️

Gość ssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaa
ja bym najchetniej natychmiast wy*****lila ten kraj z UE no poprostu mnie trafia nerwy puszczaja a oni o in vitro BOZE!!!!!

" 19:44 bo od 2007 roku panuje kryzys światowy. wszystkim jest gorzej " x x Jaki kryzys?? :D:D Niemcy za 2012 r. miały wzrost gospodarczy ok. 1 %, tyle ile przed kryzysem. Podobnie Francja i inne państwa. Skończcie już pierdolić o tym kryzysie światowym. Kryzys, to my w Polsce mamy nieustannie od 1939 🖐️

Gość gfffffffhgfh
przeciez kazdy wie ze kryzys jest wlasnie w polsce tylko ukrywany

Gość tak naprawdę......
Tusk sukcesy odnosił tylko w polityce bo normalnie to był co najwyżej malarzem kominów. Czy ktoś taki może się sprawdzić jako premier 40mln kraju?? oczywiście, że nie. Ma poparcie 99% mediów przy pomocy których zrobili z Kaczyńskiego Orwellowskiego Goldsteina i tylko to go trzyma przy władzy. Tusk jest zwykłym gupim chujem jako i jego wyborcy...

Gość ghfhgjhgjhgjhg
Tusk jest zwykłym gupim ch*jem jako i jego wyborcy... x dziekuje ze to wrescie ktos powiedzial

Gość pewnie myślicie, że
jak zmienicie rząd to będzie lepiej.:D Nie sądzę.

Gość hhhhhhhhhjjjjjjjjjjj
jak zmienicie rząd to będzie lepiej x nie ma kogo zmienic

Gość jkhhkhjkh
nie ma kogo zmienic x tzn na kogo

Gość jabym zmienił na
shatyna :classic_cool:

Gość anno-mną
Nie należy się spodziewać, że po zmianie rządu Polska nagle będzie rajem dla ludzi, bo to do czego doprowadził Tusk będzie wykończac nas przez następne kilka kadencji. Ciężko będzie z tego wyjść. Zniszczył Polskę i ciężko bedzie to odbudować. Wiec drodzy wyborcy PO siedzcie sobie w tym kraju niszczącym ludzi i teraz nie narzekajcie. Pozdrawiam z Niemiec:)

Gość mieszkam w Polsce
i tych zniszczen nie widzę. mozesz je opisać?

Gość laur2131231
ja też mam dośc.. choć jeszcze utrzymuja mnie rodzice bo studiuje i nie zyje mi sie zle bo jak na Polske to w miare niezle zarabiają ,ale i tak widze róznice jak bylo kiedys ,a jak jest teraz... kiedyś mieli więcej pieniędzy ,a teraz czasem trzeba oszczedzic na tym , na tamtym, ja oczywiscie tez A co maja powiedziec ludzie co zarabiaja najnizsza krajowa? przeciez z tego wlasciwie nie da sie wyzyc...gdybym była na ich miejscu bym wyjechała za granice po prostu jako opiekunka do dziecka , kelnerka ktokolwiek w ogole sama osoba Tuska jest irytująca , wielki pan sie znalazl , widać ,że ma sie za nie wiem co ,a ,, szara masą" pogardza ..

Gość laura2131231
w ogóle to powinno byc tak żeby z każdej pensji na pełnym etacie dało się wyzyc tak żeby wystarczało na podstawowe potrzeby , czyli powinno to być około 1500 , 2000 zł. Wtedy wszyscy mogliby godnie zyć. Ja też sie martwie co bedzie potem , bo narazie utrzymują mnie rodzice ,ale nie wiem jaką znajdę prace po studiach itd , a nie chcialabym być cały czas na garnuszku rodziców , napewno niedługo bede sie chciała usamodzielnić ,ale za 1000 zł to żyje sie na granicy ubóstwa biorac pod uwage jakie wysokie sa ceny wszystkiego

Gość mieszkam w Polsce
może i powinno ale jest niewykonalne no bo jak?

Gość laura2131231
jest wykonalne jakby obciąć pensje tym najbogatszym , gdyby politycy zarabiali np ok 3 tys nie wiecej , jakby nie marnowano kasy na pierodoły to już byloby bardziej wykonalne niż jest . Ludzie wykształcełceni i o odpowiedzialnej pracy owszem powinni zarabiać wiecej ,ale gdyby tym co są wrecz obrzydliwe bogaci jak własnie np Tusk obciac pensje to by sie to wszytsko troche wyrównało Jestem za kapitalizmem nie socjalizmem ,ale uważam ,że w Polsce są zbyt duże dysproorcje i powinno sie je zmniejszyc

Gość mieszkam w Polsce
Tusk nie jest obrzydliwie bogaty. popatrz na jego zeznanie w Sejmie. zdecydowana większośc bogatych i bardzo dobrze zarabiających pracuje w firmach prywatnych a nie państwowych, różnych spółkach etc a wiec nie ma mozliwości zmniejszenia im dochodów ani zwiekszenia tym mało zarabiającym bo to zalezne jest od woli i mozliwości włascicieli firm.

Gość mariolka007
A JA ZAGŁOSUJĘ NA PO W NAJBLIŻSZYCH WYBORACH po pierwsze: nie ma czegoś takiego jak zamach smoleński. wybucham śmiechem, jak spotykam się z opiniami, że ludzie niewierzący w zamach są naiwni i łykają rosyjskie kłamstwo! TO WY ŁYKACIE! rosjanie specjalnie nie oddają wraku, bo wiedzą, że w pl jest banda oszołomów, która w związku z tym zacznie tworzyć niesamowite teorie spiskowe. to wy jesteście tą bandą naiwniaków- nie, my:) (w ogóle temat zaczyna się od tego, że nie było powodów do zamachu, bo kaczyński nie liczył się na świecie, co on takiego mógł zrobić rosji? buahahha?) po drugie: JEST KRYZYS. to stan faktyczny. gdybysice ruszyli kiedyś dupska z tego kraju, zobaczylibyście, że problemy ma cały świat, w ameryce, która jest gospodarczą potęgą ,tyle osób głoduje i rząd się nimi nie zainteresuje, w hiszpanii protesty są codziennością. prawie wszędzie jest źle, bo kryzys to stan faktyczny. oczywiście, wy jesteście naiwni i wierzycie, że jaro spełni swoje obietnice. otóż wygląda to tak: 1. nie spełni ich 2. spełni i rozwali budżet państwa w kilka tyg. BO (imo) TO, CO ON OBIECUJE JEST BEZ POKRYCIA, TO TZW. DEMAGOGIA, NA KTÓRĄ NABIERAJĄ SIĘ TYLKO NAIWNIACY w dobie kryzysu najłatwiej jest zwalić na ekipę rządzącą i powiedzieć: my rządzilibyśmy lepiej. GÓWNO PRAWDA. to czysty populizm i tylko naiwniacy się na to nabiorą zaraz... czy ja próbuję tłumaczyć coś wyznawcom najbardziej bzdurnej teorii spiskowej na świecie? :)

Gość mnbckgddssssfhjkll
;/ :(( :-/ :((( ;( ;(( ;(((

Gość laura2131231
jest możliwość jeśli zwiększy się podatek proporcjonalnie tym większy im większe dochody

Gość mnbckgddssssfhjkll
:s

Gość mnbckgddssssfhjkll
jak się robi skwaszoną minę w emotach? ?

Gość mieszkam w Polsce
zwiekszanie podatków to głupota bo powiększa szarą strefe a więc powoduje zmniejszenie przychodów do budżetu.

Gość laura2131231
mysle ,że wlasnie jakby sie wprowadzilo wiekszy podatek od tych co maja wysokie dochody to wtedy zwiększyło by sie zarobki tych co zarabiają ta najniższa czy średnia krajowa

Gość mariolka007
hehe, padam, jak czytam wasze wypociny. Niemcy i wzrost? to wygląda tak: część zach. się rozwija, a część wschodnia, gdzie panowała kiedys komuna jak w całej pl to zadupie i ludzie stamtąd uciekają na wschód. niemcy sa najlpeszym przykładem. nie ma co porównywać gospodarki pl do gospodarki krajów od dziesiątek lat kapitalistycznych. pl możesz porównywać co najwyżej do byłych republik ZSRR- i tu wypadamy o niebo lepiej. jak ktoś liczy, że w ciągu 30 lat polska będzie drugą francją to niech liczy na nowy mózg, bo trzeba być nie powiem kim, żeby pisać takie głupoty.