Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy

test 9 dni po pewnej owulacji może być pozytywny?

Polecane posty

Gość czy czy

test 9 dni po pewnej owulacji może być pozytywny?

Gość ona tego nie wie
hmm no wiesz, na testach ciążowych piszę, że wykrywalność jest już po 7 dniu od zapłodnienia... Ale ze swojego doświadczenia powiem Ci tak, że nie należy się tym do końca sugerować. Ja mam co 35 dni cykl, po terminie planowanej miesiączki zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny, tydzień później wciąż był negatywny i taka sama sytuacja jeszcze kilka dni później... a okresu brak. Wtedy poszłam do ginekologa, który mi powiedział że jestem w ciąży, obecnie w 7 tygodniu. Moje zdziwienie było ogromne :) Dziś jestem już w 5 miesiącu ciąży :)

Gość czy czy
Bardzo gratuluję Ci ciąży i powodzenia życzę. Ja dzis nie wytrzymałam i zrobiłam oczywiście znów negatyw

Gość natalia777
9 dni po owulacji test nie jest wiarygodny jest to za wczesnie, test jest najbardziej wiarygodny 14 dni po dacie spoznionej miesiaczki, mi test pokazal dopiero w 8 tygodniu ciazy dwie kreski i to z porannego moczu, wczesniej robilam chyba z 10 i o roznych porach same negatywy i myslalam ze sie nie musze bac, zadnych innych objawow nie mialam, dzis jestem mama 5 ;letniej coreczki i rocznego syna:)

Gość czy czy
Niepotrzebnie się tak dziś nastawiłam. Teraz poczekam aż mi się @ spóźni. Myślałam że jak doszło do zapłodnienia to już test będzie pozytywny

Gość oczywiscie ze moze wyjsc
U mnie owulacja jest wyczuwalna-boli mnie jajnik,potwierdzona rowniez mierzeniem temperatury i 9 dni po owu wyszla mi bardzo blada kreska na tescie,a bhcg 14 z kawalkiem. Ale u kazdego moze byc inaczej,mojej kolezance wyszedl dopiero w dzien spodziewwaneej miesiaczki.

Gość natalia777
czekaj na @ wtedy rozwieje test wszystkie Twoje watpliwosci, jak Ci sie spozni to gratuluje:)

Gość czy czy
No nie mam wyjścia muszę poczekać. :) Nie ma co się narazie załamywać.

Gość gość
witam, ja mam cykle 28-32. Robiłam test 33 dc i negatywny. Dzis jest juz 36dc. dopiero zaczynają boleć mnie piersi ale powiększone są już kilka dni..gdzie zawsze bolą tydzien przed. od 3-4 dni mam też bóle w podbrzuszu czasami nawet bardzo boli jak przy miesiączce kiedy musze już wziąść tabletke bo nie można wytrzymać i nagle puszcza... boję się testu bo pewnie znów nic...ale czy ktoś tak miał podobnie??? wiem że pytania się powtarzają ale jak to mówią każdy jest inny lecz może jest gdzies ktos kto miał taką sytuacje i jest w ciąży?czy to może cos z hormonami? wspomnę jeszcze, ze owulacje mialam w 20 dc.

Gość sylwia112
Witajcie staraczki ja mam dziś 26dc i 12 po owulacji i właśnie dZiś są 2 blade kreseczki w 9 i 10 dniu nie było nic a dzis radość pojawiła sie po 3 minutach. Życzę wam tych cudownych kreseczek ;-)

Gość gość uk
Witam, ja w tym cyklu wyczekuje dwóch kresek na teście. Zabawę z testami rozpoczęłam od 8 dnia po owulacji ... z góry mówię, że zdaje sobie sprawę że to trochę bezsensu...ale lubię robić testy a że w uk są bardzo tanie to robię codziennie rano i jeżeli jestem w ciąży. .. to bardzo jestem ciekawa w ktorym dniu mi pokaże. ...taka trochę zabawa z testami. .... I tak 9dpo też nic. ..jutro 10dpo. ..zobaczymy itd itd. ..aż do skutku. ...czyli albo dwie kreski. .albo@ ;)...pozdrawiam wszystkie starajace się

Gość gość
I jak wyszło? Mi pozytyw wyszedł 10 dni po owulacji, Bobo Test zwykły czli czułość 25, z porannego moczu.. Dziś moja córeczka ma 1,5 roku :)

Gość gość
Mi takze test wyszedł pozytywny juz 10 dnia po owulacji, bylo to w tamtym miesiącu :) a jutro mam pierwsza wizyte u gin. Może powtórz za pare dni?