Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwionaa02992

Cera naczynkowa ?

Polecane posty

Gość Zmartwionaa02992

Sama nie wiem...tak jak było dzisiaj, ciepło, szłam kawałek w większości na słońcu , idąc nie czułam że jest mi aż tak gorąco, stanęłam w cieniu....masakra ! jak bym na twarz sobie wrzątek wylała do tego cała czerwona i strasznie spocona na twarzy. Dlaczego po tak szybkim czasie od razu widać u mnie takie oznaki jak wcześniej naisałam ? jeszcze to,że widać tak pot bym przeżyła,ale wkurza mnie to, że robię się taka czerwona...; ( pół roku stosuję krem na naczynka i i tak widzę że trochę mi się zmniejszyły a szczególnie w zime nie było nic widać, nawet o nich zapomniałam ...a dzisiaj znowu to samo..od czego to się robi ?;(

Gość Zmartwionaa02992
halooo?

Gość to prawda szczególnie
musisz kupic krem z filtrem i smarowac sie przed kazdym wyjscie na słońce skóra naczynkowa nienawidzi słonca, które bardzo jej szkodzi

Gość koleżanka po fachu
dokładnie, krem z filtrem, np. pharmaceris ma dobre, dbaj o tę cerę bo przyplącze ci sie trądzik różowaty

Gość koleżanka po fachu
dokładnie, krem z filtrem, np. pharmaceris ma dobre, dbaj o tę cerę bo przyplącze ci sie trądzik różowaty

.

Gość Zmartwionaa02992
oooo dziękuję wam bardzo ;) zobaczę jak to będzie ;) a mogę stosować pod podkład ?

mozesz , ale nie wszystkie podklady i kremy ze soba współgrają czasami sie "roluja" lub za mocno bielą najlepiej poproś o próbki kremów w aptece :P