Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie blondynka ...

dlaczego większość facetów leci na niebieskookie blondynki?!

Polecane posty

Gość moze ja sie wypowiem...
Chociaż pewnie uważacie je za naturalne w 100% i nawet nie widzicie , że to farba. Nie zapomne jak mi kiedyś chłopak powiedział, że inne dziewczyny pewnie mi zazdroszczą , a ja pytam - czego? No koloru włosów , taki ładny blond. Dodam ,że miałam wtedy odrost na pół głowy i zastanawiałam si ę jak mógł tego nie zauważyc:)

Lakoniczny - teoretyk z ciebie, ja móię jak to wygląda od strony praktycznej:)

Gość Kakofoniaaa
"Farbowanie włosów jest formą oszustwa według mnie." X mycie się też, zabija się naturalny, rasowy smrodek :D

Powiem tak Dzieci nie farbują włosów, a u dziewczyn w przedziale 13 - 15 spory odsetek ma jasny kolor włosów. Widać ty trzymiesz się zdala od praktyki. A facet po prostu jechał z wazeliną. Nic więcej...

Na szczeście nie jestem już blondynką...i moje sposttrzeżenia są takie, że interesuja się mną teraz fajniejsi faceci. Nie chcę tutaj nikogo obrażać ,mówię tylko na własnym przykładzie , ale faceci z bardziej wyrafinowanym gustem wolą brunetki lub szatynki. Blondynki kojarzone sa raczej z wiejską dyskoteką.

Gość emmanuelleee
Doktor Eros - no i co z tego? ta nauczycielka od hiszpańskiego była polką, a nie hiszpanką, to co, germanistka nagle staje się niemką? rusycystka rosjanką? widać, że nie masz za grosz rozumu. pojedź na dłużej do hiszpanii i zobacz jak to naprawdę wygląda.

Lakoniczny nie wiedziałam , że zawężamy sie do dzieci w wieku 13- 15 lat? JEśli to twój target to wiedz , że to jest karalne:)

poza tym czy włosy nie ciemnieją? Jako dziecko miałam ciemny blond, teraz mam brązowe.

Fakt. Ja miałem jasny blond 5 roku życia około. Potem mi zbrązowiały. Ale od momentu jak miałem 12 lat, do teraz kolor nie zmienił się w ogóle. Zmiana koloru wlosów dotyczy tylko bardzo mach dzieci moorland...

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
taki ładny blond. Dodam ,że miałam wtedy odrost na pół głowy i zastanawiałam si ę jak mógł tego nie zauważyc>>to byla ironia dawal ci do zrozumienia ze te odrosty nie najlepiej wygladaja :D

Mam teraz piękne zdrowe brązowe włoski i z trudem udało mi się je odbudować po latach farbowania na blond i teraz dopiero widzę jakie to było bez sensu. Jak jakaś dziewczyna nie ma pomysłu na siebie to farbuje się na blond i zawsze się znajdą tacy,którzy będą uważać , że jest piękną blondynką:)

Ja miałam jasne włosy tak do 13-14 roku życia, potem farbowałam szamponetką bo dziwnie się kolor zmieniał, teraz mam brązowe ;) u każdego jest inaczej.

to było w odpowiedzi na post o blond włosach o których facet myślał, że są naturalne...

Gość sfdgv
do --moze ja sie wypowiem I mialas takie samo powodzenie w blond czy w ciemych ?

Ja napisałem o przedziale wiekowym 13-15, na to ty skonfrontowałaś siebie w wieku 15 lat. Dziwny zbieg okoliczności. :D

Tak jak napisałam , uważam że bardziej interesujący faceci zwracają na mnie uwagę jak mam ciemne....W blondzie wygladalam sztucznie jak lalka Barbie:) teraz wyglądam bardziej naturalnie, tak mi się wydaje.

Nie dziwny - tylko wtedy miałam ciemne włosy i jak zrobiły mi się odrosty (po wielu farbowaniach szamponetki się nie zmywają) to się koledzy dziwili :)

Jesteś żałosny :) Zarzucasz mi bzdurę, próbuję cię grzecznie oświecić, a ty dalej swoje.

Właśnie wydaje mi się , że faceci wogóle nie widzą takich rzeczy:) Wydaje im się , że wszytko jest dziełem natury , podobnie jest z piersiami zresztą:)

Gość wypowiadajcie sie na temat
.bo zboczyliscie i to grubo.

Gość jsjnjsnjanns
no ale te rasowe brunetki mają serio tendencję do tycia i mają bujny zarost :O za dużo testosteronu czy co?