Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubcia99

100 kilogramów mniej

Polecane posty

Gość grubcia99

Witam serdecznie Wszystkich odwiedzających dany temat :) Chciałam polecić książkę "Teraz Albo Nigdy- 100 kg mniej" książka opowiada o młodej dziewczynie, która schudła 100 kg. Opisane są zmaganiach z ciałem-psychiką-z samym sobą. Nauka akceptacji i dążenie do celu. Jak pomóc sobie by pozbyć się nadmiaru kilogramów? Czy to w ogóle jest możliwe?Tak! I to nie cud, ale upór. Katarzyna Ilczuk-"Doskonale zrozumiem każdą osobę, która ma problem z otyłością i co przeżywa. Kto, jak kto, ale my grubasy siebie zrozumiemy najlepiej? Polska nie jest krajem zbyt tolerancyjnym, więc jeszcze trudniej osobie z nadwagą żyć w naszym społeczeństwie. Ludzie często zrezygnowani nie podejmują wyzwania związanego z odchudzaniem, uważając, że nie ma dla nich ratunku. Kochani uwierzcie ratunek jest zawsze"

Gość A jaka
Ajaka jest Twoja waga wyjsciowa?Ja od kilku lat probuje zrzucic 6kg i mi sie nie udaje.Bylam na Dukanie ,zjechalam 5kg ale to byla katorga dla mnie bo moj maz gotuje pyszne jedzonko(nie tlusto i wogole bardziej soft bo go tego nauczylam)a ja sobie robilam Dukanowskie rzeczy,ale mi sie przerzarly te bialka i na jaka ,nabial i mieso nie moge patrzec.Zostalo mi 5-6 kg do zgubienia,wiem ze ktos sie moze z tego smiac ale dla mnie to problem natury nie jesli chodzi o wyglad ale natury funkcjonalnej i estetycznej.