Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ubieracie..

W jakich kolorach szykujecie wyprawke dla synka?

Polecane posty

Gość jak ubieracie..

Oprocz niebieskiego ? Nie ukrywam ze nie lubie tego koloru tak samo jak granatow. Czy sa mamy ktore nastawiaja sie glownie na inny kolor np zolty ?

Gość ale jestem stęskniona za
seledynowy jest ładny, błękit też

Gość nie popadajmy w skrajności...
a co to za róznica? nie wiem kto to wymyslił, że dziewczynka musi miec kolor rozowy a chłopiec niebieski - ze stanow zjednoczonych? bo tam taka moda jest? Ja bede miała córkę i będzie miała ubranka białe, jasnoniebieskie, jasnozielone, rózowe, itp itd. Chłopiec może miec tez wsyztsko z wyjątkiem jak mniemam rózowego i czerwonego. Niech ma zielony, niebieski, jakieś lekkie brązy, żołty tez może być, biały itp itd

Gość MamaNaPełnychObrotach
Ja wyprawkę mam już dawno za sobą ale nie nastawiałam się na żaden kolor. Chcesz kupić wszystkie rzeczy w jednym kolorze? Ja miałam całą paletę barw :) biały, niebieski, żółty, zielony, czerwony, brązowy, pomarańczowy, fioletowy...

Gość MamaNaPełnychObrotach
A dlaczego z wyjątkiem czerwonego? Jest mnóstwo ubranek dla chłopców właśnie czerwonych.

Gość sjqohoihwo
Ja miałam dużo zielonych ubranek a także żółtych. Potem kupowałam mu jeszcze pomarańczowe i beżowe/brązowe. W zasadzie tylko róż i fiolet są bardziej dziewczęce, reszta kolorów jest ok dla chłopca :)

Gość niepracujaca i chwalaca to sob
w sraczkowatych :D

Gość jak ubieracie..
no tak ja sie wlasnie mam zamiar nastawic glownie na kolory: - zolty,pomarancz,jasna zywa zielen- seledyn, czerwony ( dlaczego czerwony nie pasuje?), bialy, beż i wlasnie błekit ale ten błekit zdecydowanie wesoly i jasny. Nie lubie tych ciemnych kolorow.

Gość Ja większość
rzeczy mam zielonych i żółtych- mało co niebieskiego 1 albo 2 rzeczy. Pościel do łóżeczka mam ciemny fiolet (śliwkowy).