Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat moralny

Mam pytanie! Ja kobiety to robią, że lecą tylko na wygląd i kasę, a mimo to wszy

Polecane posty

Gość dylemat moralny

stkie są w stanie sobie wmówić bez najmniejszego problemu, że to jest miłość i święcie w to wierzą? Czy to autooszukiwanie się u kobiet jest jakimś wrodzonym talentem czy czymś opanowanym do perfekcji w celu obrony własnej tchórzliwej psychiki? Ah i umówmy się, że odpowiedzi w stylu nie lecę tylko na wygląd albo na kasę, a na charakter itp są bez sensu, bo już nawet badania naukowe dowiodły, że w cale nie, więc darujcie se.

Gość hkjsdkjhkhfhg
fajnie wiadomo jak milosc idzie w parze z kasa i zajebistym wygladem ale to nie priorytet dla kobiet...nie szufladkuj. faceci tez wymagaja aby kobieta byla idealna, gladziutka szczuplutka sliczna jak lalka, bez skazy bez pryszczy i niedoskonalosci. ale to oczywiscie nie regula. sa faceci ktorzy dostrzegaja wewnetrzne piekno

Gość dylemat moralny
No właśnie to był idealny przykład tych idealistycznych bzdur. To jest to czego proszę nie pisać, bo nie jest to opowiedź na pytanie tylko kolejne wyparcie przykrej rzeczywistości.

Gość hkjsdkjhkhfhg
sa takie kobiety oowszem. ale nie sadze zeby bez uczucia tak na dluzsza mete?dla samej kasy

Gość dylemat moralny
Oj matko. Zamknij się już. Ja tu czekam na wypowiedzi poważnych ludzi, a nie w dzieci walące brednie rodem z kościoła, filmów Disneya i pisma świętego.

Gość kolejna pomarańczka_
a w kim niby mają się kobiety zakochiwać ? W zezowatych prawiczkach mieszkajacych z rodzicami i na zasiłku z opieki ? No fakt, są i takie. Tyle,że one są troche emocjonalnie nie teges. Tak jak ty zresztą :P

Gość kafeterianka dobra rada
tak, faceci za to nie lecą na wygląd

Gość eettd
nie lecę na kasę za to na wygląd i charakter owszem ;) wiem,że kasa szczęścia nie daje i sram na jakieś badania naukowe mnie tam nikt nie brał pod uwage w żadnych badaniach :) wygląd jednak ma znaczenie kasa nie a charakter najwazniejszy bo z jakimś frajerem który uogólnia i wrzuca kobiety do jednego wora to bym nie chciała być

Gość dzisiaj piatek
Kobiety lecą na kasę i wygląd, to jakim cudem brzydcy, nie zarabiający zbyt wiele faceci też mają kobiety? Może to faceci w sukienkach czy co? Kolejny niespełniony naukowiec... ehh