Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania123456789987654321

waga mam ktore przelezały cala ciążę albo wiekszosc jej czasu

Polecane posty

Gość ania123456789987654321

ile przytyłyscie w ciazy ?ja leze od 7tyg teraz kończę 23tydz i przybyło juz 10kg co mnie załamało, a leżeć bede pewnie do konca ciazy. Biorę dodatkowo zastrzyki proluton (progestereon) a po nich tez podobmo kg przybywa. Przewiduje ze 20kg napewno dojde i teraz zalezy mi na opini mam ktore przybyły podobnie czy po ciazy udało im sie to zrzucić?

Gość zonaKraka
Ja przytyłam bardzo dużo- 25 kg. Fakt że trochę to dziecko, trochę woda w organiźmie się zatrzymuje, ale nie da się ukryć ze to wina głównie objadania się, mąż mi podtykał co sobie zażyczyłam. Wróciłam do wagi sprzed ciąży w ciągu pół roku, wprawdzie rozstępów i tak na biuście, brzuchu czy bidorach bym pewnie nie uniknęła zupełnie, ale grube uda to już była wyłącznie moja wina, a cała góra "w paseczki".

Gość na zwolnieniu od 5 tygodnia
nie przytyłam wcale do połowy ciąży, później 13kg

Gość na zwolnieniu od 5 tygodnia
brałam Luteinę dopochwową i magnez.Łykałam witaminy i jadłam wszystko na co miałam ochotę.

Gość od 5tc w szpitalu
Leżałam całą ciążę. od 27tc mogłam wstawać tylko do łazienki, a tak cały dzień pod pompą :( ciąża wysokiego ryzyka.prawie od początku na nospie i magnezie, potem dożylne leki rozkurczowe, miałam cc w 36tc. przytyłam 8kg (162cm wzrost, 52kg waga startowa). Do wagi sprzed dotąd nie wróciłam-ważę mniej,bo wychodząc ze szpitala ważyłam 48kg i tak mam do dziś.

Gość pytanie.mam.dzis
moja przyjaciolka lezala cala ciaze, bardza czesto lezala tez w szpitalu i przytyla ledwo 7 kg