Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korolowe fredzelki ooo

chlopak alkoholik ? Pomocy

Polecane posty

witajcie , mam nie lada problem , otoz .. Ojciec mojego chkopaka jest alkoholikiem , ostatnio zadzwonila do mnie szwagierka mojego chlopaka i zalila sie ze jej maz takze sobie podpija i to coraz czesciej . Moj chlopak wypija 2 piwa dziennie , moze to nie duzo ale ja sie boje bo w sumie od tego sie zaczyna , sa dni ze wypije wiecej ( impreza itd ) jest wtedy bardzo chamski , nic mu nie mozna powiedziec ... Nie wiem czy sobie to wyolbrzymiam ale ja tak to widze ... Ostatnio nie wytrzymalam i powiedzialam mu ze powoli staje sie swoim ojcem to zaczal mnie przepraszac i powiedzial ze nie bedzie pil ... Oczywiscie obietnicy nie dotrzymal ... Nie wiem kobiety pomozcie mi !! Czy ja to sobie wyolbrzymiam ? Czy te 2 piwa robia z niego alkoholika ? Nie wiem co myslec :(

Gość tez bym chciala miec kolesia z
zazdrosze, mój w ogóle nie pije alkoholu :o wolalabym juz zeby pil co dziennnie

Gość taaaakieee
wspolczuje, to sa poczatki jego picia... Pomysl co bedzie gdy np wyjdziesz za niego. Ja mialam chlopaka ktory tez pil i nawet gdy przyjezdzal do mnie smierdzialo mu z ust wodka, a myslal ze nie poczuje. Jego ojciec to podobno swir i tez pije.. Czesto przychodzil do mnie z reklamowka piw a traktowal mnie jak kolezanke. Byly momenty ze wolal isc z kolegami pic niz do mnie przyjechac. Przepijal cala swoja wyplate i nic nie oszczedzal. :/ Lepiej sie zastanow z kim jestes. Ja na twoim miejscu zerwalabym z takim :/ mam obrzydzenie do alkoholikow

dodam jeszcze ze mieszkam z nim i na codzien jest najukochanszy na swiecie , uczynny i mily . Pomaga mi w domu , sprzata ,gotuje nawet pranie wstawi ... Kocham go bardzo , ale po prostu boje sie ze on wpadnie w nalog i wtedy alkohol bedzie dla niego wazniejszy niz ja :(

dodam jeszcze ze mieszkam z nim i na codzien jest najukochanszy na swiecie , uczynny i mily . Pomaga mi w domu , sprzata ,gotuje nawet pranie wstawi ... Kocham go bardzo , ale po prostu boje sie ze on wpadnie w nalog i wtedy alkohol bedzie dla niego wazniejszy niz ja :(

taaakieee wspolczuje :( u mnie na szczescie nie jest tak zle , chlopak nigdy nie zostawil mnie dla kolego i picia ... Pracuje w tej samej pracy co ja , razem wynajmujemy mieszknie i utrzymujemy sie sami ... Kurcze no .. Moze ja przesadzam z tym piciem ? W koncu kazdy facet po pracy lubi wypic piwko ...

Gość qwerasd123
Uciekaj od niego jak najdalej...to początek picia...

Gość taaaakieee
Moze porozmawiaj z nim... I powiedz ze sie martwisz... Niech chociaz ograniczy picie 2 piwa na tydzien, albo jak wolisz... Tylko nie codziennie.

Gość taaaakieee
oczywiscie ze kazdy facet lubi napic sie piwa. Biorac pod uwage ze jego ojciec jest alkoholikiem to on tez bedzie :/

Gość Pani Miodkowa
Przeczytaj sobie książkę Beaty Pawlikowskiej "W dżungli miłości".Poświęca duzo miejsca alkoholizmowi.Nie przesadzasz :(

no to sie zalamalam .... :(