Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truchtam..

prosze poradzcie..kiecka na komunie.

Polecane posty

Gość truchtam..

Witajcie, kupilam taka sukienke na komunie, tylko jest bardziej kolor navy(taki granat, nie niebiski) jedna z nielicznym w ktorej sie dobrze czulam, bo moja talia i brzuch po ciazy zostawia wiele do zyczenia;/ Teraz zastanawiam sie co do niej dobrac, moze macie jakies fajne pomysly..wiadomo jakis zakiecik, tylko jaki..o butach myslalam koloru seledynowego albo bordowego. Poradzcie cos dziewczyny;D http://fashionfinder.asos.com/womens-Warehouse/Warehouse-Lace-Shoulder-Wrap-Dress-2057258

Gość truchtam..
ale wlasnie chcialam ozywic ja tymi butami..

Gość ula której znowu ukradli nick
ładna :) czerwony owszem , seledyn nie, absolutnie ! ja to widze ze stonowanym pomarańczem

Gość truchtam..
ten pomarancz tez mi sie podoba..i ten granat z czerwienia tez..kurcze w sumie nie wiem..buty bym chciala z zakrytymi palcami (bo nie lubie moich chudych i dlugich paluchow) najlepiej zaorkaglone

Gość ja damą, a ty rycerzem
Fajna sukienka i myślę, ze nieźle wyglądałaby z czerwienią. Dobrze prezentowałaby się tez z pomarańczowym, amarantowym, szarym.

rób jak ci sie podoba, ale do takiej sukienki ja bym niedodawała niczego rzucającego się w oczy, czarny lub cielisty kolor, ale jasny cielisty, albo szary, ale też jasno szary, żeby troszkę tylko rozjaśnić całośc.

Gość truchtam..
no wlasnie podoba mi sie zestawienie granatu z czerwienia(tylko stonowana), zastanawiam sie jeszcze nad szarym. Swoja droga ciesze sie ze sukienka sie podoba bo przymierzylam wiele i niestety tylko manekiny wygladaly w nich rewelacyjnie.. az lapalam dola ze nie mam super figury..no coz..mam jeszcze miesiac zeby co nie co sie ogarnac..;D

Gość ja damą, a ty rycerzem
Możesz założyć czerwone szpilki i pomalować paznokcie na czerwono, a torebkę i inne dodatki wybrać w kolorze szarym.

Gość truchtam..
u domu handlowym debenhams w uk (tu mieszkam)

Gość truchtam..
ktos ma jeszcze pomysly?swieze spojrzenie mile widziane