Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

RANKING czy Kate WINSLET jest ładna???

Polecane posty

Gość heloiza999

Obecnie lub w przeszłości. wszelkie komantarze na temat mile widziane (jakby kto nie wiedział, winslet to ta z titanica)

Gość heloiza999
hej Jowita;-) wyspana, tak, piękny wolny dzień. dzwonili z banku gadac o promocjach , zabrali mi pól godziny;-/ a Ty, wyspana?;-) mam nadzieję, że ktoś jeszcze napisze, dziś zastanawiam się nad tą Kate;-D

no ja własnie nie wyspana :( jeszcze pogoda taka senna, kawa mi nie pomogła, jeszcze mnie katar łapie:( jakoś dzisiaj nikt nie chce pisać tak jak wczoraj. :)

Gość heloiza999
pogoda nie jest taka ładna jak wczoraj, chyba będzie padać, nad ranem chyba padało. a powiedz, co robisz w majówkę? a powiesz mi tak ogólnie kim jesteś? np. studentką? ile masz lat. tak ogólnie, nie musisz pisać szczegółowych rzeczy;-)

Gość heloiza999
laska z filmiku ładna. ja wczoraj kasłałam. pozostałości po zimie i szybkiej zmianie pogody- ale nie narzekam, jestem szczęśliwa. jest ciepło=jest dobrze. jestem meteopatką.

Gość taktaktak.
tak, jest bardzo ładna

Gość ja damą, a ty rycerzem
Tak, jest ładna.

ja nie chorowałam całą zimę, nawet kataru nie miałam, a dzisiaj obudziłam się z susza w gardle, do tego piekącym, nie pomaga picie, jedzenie nic, i zapchane zatoki:(

Gość On28waw
z łóżka bym jej nie wygonił, dam 8/10

Gość heloiza999
to słabo z ta choroba. ja muszę zaplanować jaksoś swój wolny czas.mam zadania domowe do wysłania też na początek maja i na koniec kwietnia. musze trochę posiedzieć w domu siłą rzeczy.

Gość heloiza999
no własnie, może zróbmy skalę od 1 do 10. jak myślicie? od o do 10, ile dajecie kate winslet?

Gość heloiza999
come on

Gość heloiza999
kurde, bo ogólnie to rzecz w tym, że kilka razy w życiu słyszałam, że jestem do niej trochę podobna. Od bliskich, ale też od całkiem obcej osoby. Nie jestem identyczna, o nie, ale też mam takie wyraźne rysy, taki układ twarzy, też pasuja mi różne kolory włosów i jak ona, jestem postawna, mam wyraźnie zarysowane kobiece kształty. i zastanawiałam się czy ona jest wg was ładna. Tyle, ż eteraz to po kaczaku, bo jak ktoś z was mnie nie lubi, to specjalnie będzie pisał, że nie. a ja chciałam obiektywnych wypowiedzi. szkoda. a wy do kogo mniej więcej jesteście podobni?