Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiota z polnocy

moje zycie to dno

Polecane posty

Gość idiota z polnocy

parenascie lat temu zakochalem sie w pewnej lasce, sliczna, inteligentna, z humorem, i prawie prawie udalo mi sie ja zarwac (nie w sensie lozkowym...jeszcze :P po prostu prawie przekonalem ja do chodzenia), kiedy ona powiedziala, ze nic z tego nie bedzie bo nie czuje tego do mnie co ja do niej; wydaje mi sie ze w wiekszej mierze mialo na to wplyw to, ze jej najlepsza kolezanka zakochala sie we mnie... nie znosilem tej dziewczyny, obrazalska, glupia dziiwka, a jednak jak ostatni idiota po odrzuceniu przez tamta zaczalem sie spotykac z jej przyjaciolka, ich wiezy sie rozluznily (bardziej ze wzgledu na 'moja' dziewczyne, ktora wolala spedzac czas tylko i wylacznie ze mna wiec tamta poszukala przyjaciolki w kims innym) a my spotyalismy sie na przekor jej rodzicom (ona byla z dobrego pelnego zasad domu, ja z patologicznej rodziny pelnej burd i pijanstwa) i w koncu wpadlismy... jej rodzice zaczeli nalegac na slub (bo wazniejsze by dziecko na papierze imalo ojca z tym samym nazwiskiem a nie kim jest ojciec :P ) a moje zycie zmienilo sie w totalne pieklo, zadnego wyjscia z kolegami czy nawet do rodziny, moja zona obrazala sie o byle co, wrzeszczala i awanturowala sie na pol osiedla niczym zwykly pijus :D :D :D zadnej klasy w niczym :O bzykanie z nia to jak posuwanie klody, raz na miesiac albo dwa, byle szybko i bron boze do buzi czy chocby reka :O zyjemy razem ale osobno, a tamta dziewczyne czasami widuje, jest jeszcze sliczniejsza niz byla, widze jak chodzi z mezem za reke, kreci seksownie tyleczkiem i wiem od zony, ze nie ma w lozku zadnych zahamowac (one sie do tej pory spotykaja na plotki i takie tam babskie sprawy) a mnie zal serce sciska i zachowuje sie jak skonczony dran bo obgaduje ja ze swoje zona, jak tylko ich widze (zona nie ma oporow by kazdemu tylek obrobic a to, ze jej sie zwierza nie czyni ja wcale zadnym wyjatkiem :O ) mam zone ktorej nawet nie lubie, ciagle awantury o byle gowno w domu, patrzacych na mnie wilkiem tesciow tylko syn mi sie udal i jest calkowicie za mna.

Gość masz to na co
zasluzyles :P

Gość baba_z_gór
Twój nick jest jak najbardziej adekwatny do CIebie :O DOBRZE CI TAK