Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilena

zrozumieć facetów

Polecane posty

Gość gilena

mamy XXI wiek i jak to jest że kobieta musi prosić o sex?! osobniki męskie od zawsze przechwalają sie ile to oni nie zaliczyli, a jak poznają ładną zgrabną zadbaną pewną siebie inteligentną kobiete ktora sprawe stawia jasno " tylko sex, bez uczuć zoobowiązań" tchurzą!! faceci jak to wkoncu z wami jest? może wolicie głupitkie laseczki na jeden raz?! Ja osobiście jestem od kilku lat mężatką, mąż często i na długo wyjeżdża w delegacje, dzieci nie mamy, niestety mąż ma kochanke. Więc takie właśnie niezoobowiązujące spotkanie zaproponowalam naszemu wspólnemu znajomemu, zresztą od kilku miesięcy z nim flirtowalam i byłam przekonana, iż jemu chodzi o to samo. Ok za pierwszym razem było "w miare" dobrze, po dwóch tygodniach zaproponowal ponowne spotkanie przyjechał po mnie, i jak przyszlo co do czego KLAPA!! koles musial przerwac, okazalo sie że być może ma uczulenie na lateks ;/ Jemu nie było do śmiechu, a ja?! dusiłam go w sobie, lecz po powrocie do domu nie wytrzymalam napisalam mu dość uszczypliwego smsa. Drugiego dnia zrozumialam że w sumie to nie jego wina więc napisałam że go przepraszam, od tamtego czasu widzieliśmy się jeden raz jednak mimo cichej nadzieji do niczego nie doszlo, dal mi do zrozumienia że nie ma czasu. Na dowidzenia usłyszałam "zawsze możesz coś zepsóć" (czasem naprawia mi samochód) co by mogło oznaczać że nasz układ jest aktualny. No niestety przeliczylam sie po tygodniu czasu napisałam do niego, nie bezposrednio chodz sie bzykać ale w takim kontekscie i po jego wymijajacych smsach że tam nie mozna tam tez nie tam to mandat 300zl, już nie wiem co dalej o Tym myśleć...

Gość dfrgdfgree
Mężczyźni dużo się przechwalają, że dużo zaliczyli bo oczekujecie tego od nich a tak naprawdę do znaczna większość mężczyzn ma małe doświadczenie seksualne i uprawiają seks tylko będąc w związku.

A nie pomyslalas ze zamiast uprawiac seks z dajkami mamy ciekawsze i bardziej produktywne sposoby na spedzanie czasu? Myslisz ze kazdy facet to socjopata ktory zrobi wszystko za dostep do cipy.. ?

Gość 43t654ujg
Puszczalskich kobiet jest tak dużo, że to nic ciekawego przygodny seks z taką dziś w modzie jest seks z dziewicą bo takie są niedostępne jak cholera. A taka dupodajka phi co to za trofeum każdy ją miał.

Gość 43t654ujg
Niektórzy nawet kupują pierwszy raz z kobietą i są w stanie zapłacić za to grubą kasę. Święty Grall jest cenniejszy niż byle puchar "made in china"

Gość gilena
no i tutaj po wypowiedziach zastanawia mnie kolejna kwestia, kobieta w długolwtnim wiernym do czasu związku nigdy nie zdradzająca przy pierwszej znajomosci na boku nazywana jest dupodajką za to facet zdradzający jest uznawany w swoim meskim srodowisku za bohatera... przecież kobiety mają tak samo potrzeby sexualne jak mężczyźni!

Gość fgbhdreyygf
gilena no i tutaj po wypowiedziach zastanawia mnie kolejna kwestia, kobieta w długolwtnim wiernym do czasu związku nigdy nie zdradzająca przy pierwszej znajomosci na boku nazywana jest dupodajką za to facet zdradzający jest uznawany w swoim meskim srodowisku za bohatera... przecież kobiety mają tak samo potrzeby sexualne jak mężczyźni! 5 Kobiety uważają tzw. ruchaczy za super faceta bo wam zależy na jak największym doświadczeniu u faceta - przecież z tego powodu kobiety nie chcą prawiczka na partnera.

Gość fuiti
'Mężczyźni dużo się przechwalają, że dużo zaliczyli bo oczekujecie' ale bzdura ;O nienawidze oszustów i ruchaczy unikam jak ognia tych o ktorych wiem że duzo zaliczyli może omijam w ten sposób kogoś kto tylko udaje takiego macho ale jego strata,chce niech robi z siebie pajaca na ruchaczy leca takie co same mają bujną przeszlosc taka prawda

Gość fuiti
ja bym chciala prawiczka na partnera :) ale prawiczka który jest nim z wyboru a nie dlatego ze nie wychodzi z domu i sie nad sobą użala nie lubie tych prawiczkow ktorzy mają narąbane w głowie,a na kafeterii takich jest większosc

Gość fuiti
nie lubie nie dlatego że są prawiczkami a dlatego że mają dziwny charakter i dziwne poglądy na temat kobiet jak często tutaj przytaczane

Gość sdfer4323
fuiti Zadziwiasz mnie :) Jesteś pierwszą kobietą, która nie ubliża prawiczkom. Uważaj bo reszta kobiet z forum będzie się Ciebie czepiać i uzna cię za "przyjaciółkę prawiczków" i będą Cię z tego powodu wyzywać tak jak prawiczków na tym forum.

nie miałabym nic przeciwko by brunet był prawiczkiem :) po prostu prawiczki z forum (m.in. looser, ble ble ...) są idiotami

Gość ewrwe
fiku mikuuu nie miałabym nic przeciwko by brunet był prawiczkiem po prostu prawiczki z forum (m.in. looser, ble ble ...) są idiotami 0 \ No i fiku zaczyna jechać po prawiczkach eh to się nigdy nie skończy.

Gość barnej
gilena - nie zadaję się z kobietami, które piszą "tchurz" mimo, że podkreśla błąd. Poza tym po cholerę jesteś z gościem, który Cię zdradza? Oprócz tego drwić z faceta bo ma uczulenie - Ty musisz być straszną prostaczką...

Gość crossantini
byc może plec meska boi sie ładnych pewnych siebie kobiet ktore oczekują tylko sexu? facet tez ma uczucia jak laska mu sie podoba to lepiej z nia nie sypiac aby sie nie zakochac za czym w parze bedzie szlo rozczarowanie smutek itp.?!

Gość ewrwe
Nie każdy prawiczek piszący na tym forum jest idiotą. Niektórzy nawet się nie ujawniają, że są prawiczkami.