Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pororooroo

Polujecie na promocję, porównujecie ceny czy kupujecie jak popadnie ?

Polecane posty

Gość pororooroo

Bo zauwazylam, ze niektorzy ludzie tak kalkulują by zaoszczedzic nawet 2-3 zł :D głupota dla mnie , jechac na drugi koniec miasta ,tracic czas by zaoszzedzic te glupie 2zł... albo zamawiac rzeczy zza granicy , czekac niewiadomo ile i jeszcze mogą cło przywalic

Gość koiuhug
ja robię listę zakupów i tego sie trzymam. Więcej oszczędzę niż na tych promocjach.

Gość gurururu89
oczywiscie , ze korzystam z promocji i porówuję ceny. nie kupuję niepotrzebnych rzeczy tylko dlatego, ze są tanie tylko z głową. np kosmetyki, których stale uzywam kupię tylko wtedy kiedy są akurat w promocji- i to nie sa groszowe sprawy, bo czasem nawet 50 % ceny. odkurzacz kupowałam niedawno i zamówiłam w necie[wybrałam najkorzystniejszą ofertę], bo ponad 100 zł taniej niż w sklepach. a na zakupy z netu nie czekam w nieskończoność, tylko zwykle mam na drugi dzień i kupiłam w ten sposób mnóstwo fantastycznych rzeczy w korzystnych cenach

Gość etam123
Jedzenie kupuje w spożywczaku na osiedlu, nie chce mi się iść do Biedronki po syfiaste żarcie, zle sie czuje w takich obskurnych dyskontach, do duzych sklepow rzadko chodze, wszystko kupuje na bieżaco. Elektronike itp zamawiam przez internet jesli naprawde sporo zaoszczedze, bo dla 20zł nie chce mi sie czekac caly dzien na kuriera az łaskawie przyjedzie o normalnej porze a nie 9 rano :D

Gość od promocji lepsze sa
wyprzedaze na koniec sezonu badz końcówki serii czy ostatnie sztuki przecenione o 60/70%

Gość w OBI czy Castoramie
sezonowe obnizki o 50% albo na ostanie sztuki tez o połowe glebogryzarka z 1200 na 700 szlifierka z 650 na 380 itd trezba trafic i wiedziec dokładnie jakie parametry sprzetu sie szuka

Gość gość
Wyszukuje często promocji na avans.pl lubię tam kupować gadżety do domu czy jakieś akcesoria do telefonu czy komputera razem z moim facetem. Generalnie nie umiem wyszukiwać promocji, a tam zawsze coś się dzieje i można wiele rzeczy po fajnej cenie kupić.