Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sky0912

czy sa tu kobiety, ktore nie chca miec dzieci?

Polecane posty

Gość sky0912

jak tak to ile macie lat i co na to wasi partnerzy? Ja nie chce miec, mam 26 lat, moj partner tez nie chce. Czasami mam obawy ze zmieni zdanie. Oboje dzieci lubimy ale ja nie chce, ogolnie nigdy nie chcialam

Gość ja damą, a ty rycerzem
Mam 20 lat, nie będę miała dzieci, bo nigdy nie znajdę partnera. A nawet jakbym kogoś miała to i tak nie zdecydowałabym sie na dzieci.

Gość sky0912
pytam sie bo wszystkie moje kolezanki albo maja albo chca miec, te co juz maja to sie same zamienily w pieluszki z kupka i o niczym innym z nimi nie pogadasz. Moglabym miec raka i umierac a one i tak by twierdzily ze dziwny kolor kupki u dzidziusia to problem wagi panstwowej. Czuje sie dziwnie w ich towarzystwie. Kiedy im to przejdzie

Gość sky0912
i tak sobie chce wiedziec ze z chlopakiem nie jestem sama na tym swiecie :)

Gość trzydziestolatki to ja i on
Nie chcemy oboje

mam 20 lat dzieci sie nie spodziewam chyba przez najblizsze 15 lat, chce najpierw zwiedzic siwat wyszalec sie a nie koniecznie nianczyc dzieciaka. Wlasnie moze ktos tu sie orientuje o spirale czy mozna zakladac jesli sie nie rodzilo?

Jedni mówią, że mozna inni, że nie można... W tym już sie sama zgubiłam... To chyba zalezy od widzi-misie ginekologa i od twojej budowy. Zapytaj po prostu lekarza.

Gość sky0912
hmm spirale chyba mozna zakladac, poki co biore tabletki. My tez chcemy w zyciu cos zrobic czego przecietny czlowiek nie robi, chcemy sie wyprowadzic na zachod, nauczyc jakiegos jezyka, tez podrozujemy, sami zyjem jak dzieciaki ;) dzieciom nie sa potrzebne dzieci :D

Gość srtughrge
idioci!

sky0912 Ciężko powiedzieć, czy im przejdzie. Mnie wiekszosc nazywa z powodu moich podlądow egoistką ;). Koleżanek praktycznie nie mam. A jak miałam blizsze w LO to niby mówiły że dzieci to nie chca miec, a jak przychodziło co do czego to i tak rozczulaly sie nad dziecmi w wozkach, nad fotami niemowlaków, etc. A ja mam totalnie anty na to. Po prostu nic mnie to nie rusza, a nawet wrecz przeciwnie, np. na ubabrane jedzeniem dzieci patrzec nie moge. A to nie jest tak, że jestem nieczuła, czy niewrażliwa, bo np. moje kociaki uwielbiam i kocham całym sercem... PS. U uważam, że sa o wiele bardziej rozczulające niż niemowlaki.

Gość sky0912
chcialam napisac: idioci, bo co? ja sie czuje swietnie, wsrod swoich kolezanek czuje sie miss, czuje sie wolna i czuje sie spelniana. Nie mam takiego zycia jakie sobie wymarzylam ale jest podobne do tego z marzen. Mysle ze swiatu i tacy ludzie jak my potrzebni sa

Ja nie planuję dzieci w przyszłości. Z wielu czynników. Ale kto wie, może jeśli spotkam mężczyznę swojego życia to mi się odmieni i zapragnę mieć z nim dzieci? ;)

Gość oboje mamy po 33 lata
razem jestesmy 11 lat w zwiazku malzenskim 8, oboje nie chcielismy i wciaz nie chcemy miec dzieci, raczej juz to sie nie zmieni :)

Gość shelovesdoctor
ja nie chcę mieć mój narzeczony też,ja i on nie lubimy dzieci. poza tym chcęmy podróżować ,bawićsie,cieszyc się wolnosćią. nawet zmieniłam towarzystwo na bedzietnych bo miałam dosć słuchania o kupkach,pileuchach,nocniczkach.

Gość sky0912
mnie tez kolezanka nazwala egoistka, ale to dlatego ze dbam o swoje cialo. Nie jakosspecjalnie, ale jednak w porownaniu do niej dbam. Ona ma syna, nie ma czasu dla siebie i nie podoba sie jej to ze ktos jest ladniejszy niz ona. A w liceum za pieknosc uchodzila, dzisiaj nie ma czasu by cos zdrowego zjesc, czasem na koniec miesiaca musze jej z 20 'pozyczyc', bo wspaniale zycie icealnej gwiazdy jest tak wspaniale teraz

Gość 5466ghg
mnie to nawet nie stac na taki luskus, wiec chcenie nie ma tu nic do rzeczy, jestem przed 30. zreszta jak widze co sie dzieje na swiecie, coraz wieksze zbydlecenie, to czy jest sens sprowadzac dziecko na taki swiat???

Gość sky0912
no tez wlasnie tez nie mam towarzystwa. Chlopak ma kolegow jeszcze kawalerow a moje bliskie kolezanki maja dzieci lub planuja i nie wiem co gorsze.

Gość nemo768980
Ja mam 30 lat i też nie chcę mieć dzieci. Mówię to od kiedy pamiętam i od kiedy pamiętam słyszę, że mi przejdzie. To nieco irytujące.

Gość mailinowy budyń z owocami
ja mam 19 lat i mature pisze w maju. bardzo chcialabym miec dziecko :)

Gość gośćp
Jestem facetem , mam 35 lat i tez nie chce mieć dzieci :)

nie chciałam i nie chcę mieć dzieci, nie odmieniło mi się, jak 99% otoczenia prognozowało w swej mądrości oświeconej

kończę 48 lat w tym roku