Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara3

spotkanie po 40 latach

Polecane posty

Gość sara3
tak jak wyzej,mam spotkanie ze swoja pierwsza miloscia,po 40 latach

Gość sara3
jak myslicie dobrze robimy ze sie spotkamy,troche mam obawy

Gość sara3
bylismy ze soba 2,5 roku Pierwsza milosc ,zakochana ja po uszy on tez sazlam za mna.Mielismy po ja 17 on 18 lat.WIEKA MILOSC ale cos sie zepsulo,on wyjechal

Gość sara3
ja poznalam mojego meza i jestem juz prawie40 lat po slubie mam dzieci ,wnuczeta

Gość sara3
tez ma rodzine

Dobrze robicie.Nie ma w tym nic złego.Może boisz się,że stara miłość odżyje???Nie ma się czego bać-co ma być to będzie.

Może po prostu oboje potrzebowaliście czasu na to aby sie spotkać. Przeciez takie spotkanie nie oznacza bycia ze sobą razem. To tylko nic niezobowiązujące spotkanie.

Gość sara3
jak to sie robi? ten tlen

To piękne uczucie jest odnaleźc kogoś kogo sie kochało po tylu latach. Mam nadzieję,że między Wami jest przyjaźń,która będzie trwała i,że po tylu latach odnajdziecie jeszcze wspólne tematy.

Kup mu cos co będzie mu przypominało o Tobie. Czy chcecie sie spotkac tylko jeden raz czy planujecie rozwinąć znajomośc???

a ja nie wiem czy to dobry pomysł. Nie boicie się, że coś się popsuje w waszych obecnych rodzinach po takim spotkaniu? Może umówcie się we 4 ty z mżem on z żoną. Tak chyba będzie bezpieczniej. Bo kto wie, co wam przyjdzie do głowy jeśli spotkacie się tylko we dwójkę :) Co na to twój mąż i jego żona? Nie mają nic przeciwko, że demony przeszłosci się budzą?

Przecież nikt tu nic nie wspomniał o tym,że demony przeszłości mogą się obudzić???Może warto uprzedzić męża o spotkaniu z dawną miłoscią ale w małżeństwie najważniejszy jest kredyt zaufania.Jeśli z ust któregoś z dawnych znajomych padnie propozycja sexu to widocznie ta strona będzie wobec swego męża czy żony nie fair.Teraz na jęczenie jest juz za późno.Z resztą po latach okazuje się zupełnie co innego,że to juz nie jest ta sama osoba co dawniej.

Gość sara3
folek prawda?

Gość nie dużo
Ja też spotkałam swoją pierwszą miłość i przeżyłam szok! gruby,obleśny w okularkach .

Gość sara3
ChibiUsa nie moge sie zalogowac

Gość sara3
nie wychodzi mi

To może daj na odzyskiwanie hasła?? A nie zaakceptowałas mojego zaproszenia na tlenie???

Gość sara3
nie wiem jak to zrobic

hmm, dla mnie takie spotkanie sam na sam z dawną miłością, jest trochę nie fair wobec waszych współmałżonków. I fakt, że sama go odszukałaś, też jest co najmniej dwuznaczne. Znudziłaś się swoim mężem? Coś nie tak między wami? Po co ci to spotkanie w ogóle? Nie wystarczy pogadać przez telefon, skypa czy Facebooka? Bo z jakiegoś powodu jednak tak bardzo wam zależy, i wróżę, że nic dobrego z tego nie wyjdzie dla waszych bliskich. Ale "duża dziwczynka" z ciebie i chyba wiesz na co chcesz się zdecydować. Twoje życie, twoja sprawa. Ale przemyśl to jeszcze. Pozdrawiam

Gość ghjklkjhg
wiesz jak teraz wyglada? on wie jak Ty wygladasz?

Gość sara3
ghj zobaczymy

Gość sara3
dzieki fiolek za troske,ale nikt mnie nie odwiedzie od tego spotkania.

Gość sara3
ja nie widze nic zlego w tym

Gość zastanow sie dobrze zanim
Jeszcze cos , nie zrozum mnie zle , ja Ci zycze jak najlepiej i wiem , ze i tak sie z Nim spotkasz , ale uwazaj zebys nie zabrnela za daleko . Ja wiem , ze bedziesz cierpiala , bo dla nikogo z Was nie ma tu pozytywnego zakonczenia . Obydwoje oddalicie sie emocjonalnie od wlasnych malzonkow .

Gość sara3
zapewniam Cie ze nic zlego sie nie stanie,poprostu spotkanie

Gość sara3
zastanow sie dobrze,dzieki za rade,ale do spotkania i tak dojdzie.Pozdrawiam Cie