Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Sekrety kobiet, które lubią seks

Polecane posty

żeby je sobie podotykać * ...aż mi ręka zadrżała na samo wspomnienie :D

Moim zdaniem Polki mają potencjał, ale są spętane katolicyzmem i tak jak ktoś pisał mentalnością polskich facetów :P Trochę niektórym kobietom współczuję, że urodziły się w kraju, gdzie panuje ten cały moralny rygor, ale też się dziwię tym, które hołdują temu rygorowi :P Tak czy inaczej jeśli chodzi o seks to polskie społeczeństwo musi jeszcze znormalnieć a żeby znormalnieć to przede wszystkim powinni odciąć się całkowicie od katolickiej ideologii :classic_cool: Taka prawda :)

Ja osobiście uwielbiam seks i wcale się tego nie wstydzę :D Nawet śmieję się do swojego partnera, że wyhodował sobie nimfomankę (bo jest on moim pierwszym) ;) Często sama przejmuję inicjatywę i robię odpowiedni nastrój :D

studenciaku, zauważ, że w tym całym "moralnym polskim rygorze" tutaj rozmawiamy o seksie i chyba niewiele osób się rumieni.

Ja uwielbiam temperamentne suki prowokatorki. Takie, które potrafią mnie wkurwić i podnieść ciśnienie, wzbudzić zazdrość i pożądanie innych samców. Wtedy właśnie lubię pokazać, że to moja suka i tylko ja mogę się z nią dymać. Kobieta temperamentna, taka która lubi seks zawsze wie jak podnieść temperaturę. Zawsze wie co robić i wie jak manipulować facetem tak, by był jak pies na zawołanie. Cenię bardzo kobiety, które potrafią doprowadzić do tego, że mięknę. Takich kobiet jest bardzo niewiele :-)

missima, ale spróbuj tak z kimś porozmawiać w realu w sposób, że ktoś z zewnątrz by was słyszał :classic_cool: Od razu ludzie patrzyliby się na was dziwnie a niektórzy nawet z oburzeniem i pogardą. Ponadto spróbuj też przyznać się jakiemuś facetowi, że na przykład miałaś 5 partnerów seksualnie lub przeżyłaś seks przygodę- od razu patrzyłby na ciebie jak co najmniej na jakąś morderczynie :P To jest właśnie ten rygor- może nie tylko moralny, co pseudomoralny :classic_cool:

A wiesz, studenciaku, że obcokrajowcy to samo mówią o Polkach? Nie przyszło ci do głowy, ze to nie kwestia katolicyzmu (bo np Włoszki czy Hiszpanki są jeszcze bardziej katolickie), a kwestia tego, ze na obcym terenie, lub z obcokrajowcem jest się śmielszym? Bo zawsze jest opcja, ze można wyjechać lub ze ta druga osoba wyjedzie i nawet o największych perwersjach znajomi się nie dowiedzą ;P

Tzn mówią to samo w sensie, ze wola z Polkami, bo sa smielsze i bardziej wyuzdane w łóżku niż Niemki czy Angielki. (choć np nie słyszałam zeby ktoś narzekał na Brazylijki :D te to chyba dopiero dają czadu :D :D :D )

nei nei, pisałem przecież, że macie potencjał, ale boicie się go użyć, bo niektórzy faceci mogą sobie ubzdurać jakieś pierdoły i poczuć się gorsi :D :classic_cool: Gdyby w Polsce istniała swoboda seksualna, ale niestety wszechobecny katolicyzm na to nie pozwala, to wówczas nie musiałybyście zgrywać cnotek i mogłybyście byście być sobą :classic_cool:

Będąc zagranicą wiele Polek zrzuca kajdany i popieram je za to :classic_cool: Dlatego obcokrajowcy tak mówią :D

Gość nie zaloguje sie bo....
Wszystko to o czym mówicie jest prawdą, Polki ( nie wszystkie) wstydzą sie moim zdaniem uprawiać sex z obecnym partnerem tak jak chciałyby, co jest tego przyczyną? Zachodzimy w ciążę, tracimy figurę ( nie wszystkie) , wstydzimy sie własnego ciała, myślę ,że gdyby nasi mężowie powiedzieli nam (nawet kłamiąc) kochanie wyglądasz fajnie, bosko, czy inny komplement wtedy nie bałybyśmy sie rozebrać czy otworzyć i wprowadzić nasze marzenia w rzeczywistość właśnie z nim. Ja mimo tego ,że tu na kafe jestem baardzo śmiała, tak naprawde jestem w związku małżeńskim 15 lat, jak do tej pory nie miałam i nie szukałam kochanka, no cóż.... może pora poznać kogos kto odkryje moje drugie ja?;)

Gość wszysko moge
nie zaloguje sie bo szukaj kochanka warto?????????????????????

Jestem taki męski, że stałem się metroseksualny. Lubię jak mi moja pani kupuje rurki, ajfony, okulary aviatorki takie jak nosiła Jennifer Aniston :) Lubię jak moja kobieta chwyci mnie mocno za jajeczka robiąc tam porządek :) Marzy mi się, żeby ona mnie wydymała w tyłeczek :)

nie zaloguję się Czyli wynika z tego, że kobieta sama pracuje na to by mieć zahamowania (m.in. zaniedbanie). A te, które takowych zahamowań nie posiadają? Mało tego - akceptują siebie i lubią delektować się różnymi smakami seksu - już zawsze mają świetnie w łóżku?:-P

czy każdy tutaj temat musi zejść na to że Polacy są nieudacznikami ? :-/ mówcie za siebie albo zamilczcie bo sami się nakręcacie. ja mam jedno pytanie do kobiet, które lubią te sprawy: co czujecie w momencie, gdy nagle podczas stosunku facet wyciąga penisa? chlup chlup i nagle pusto w środku? to, że to niemiłe to zdążyłem zauważyć, ale chciałbym poznać przede wszystkim podłoże ewolucyjne i emocjonalne tego uczucia. w zamian mogę odpowiedzieć na jakieś pytanie dotyczące męskiego punktu widzenia.

nie wystarczy byc fajna laską nie wiem na czym polega wyjatkowosc, ale niektore z was to wiedzą, i to jest warte calej tej kampanii niby facetki swiatem ządzą ale takie malo poukladane są to szkoda

dave_gahan Też mi się nie podoba, że często Polacy utożsamiani są z nieudacznikami. Dla mnie wszystko co polskie i co wiąże się z polskością, jest bardzo ważne. Co do Twojego pytania: dlaczego nagle? Przed skończeniem? Seks polega na tym, by wzajemnie doprowadzić się do wspólnego spełnienia. Zatem po orgazmie, gdy już wyjmuje penisa, jest to naturalne. Ja potrzebuję "po": przytulenia, całowania, po prostu bycia razem. Niedopuszczalne jest dla mnie, gdy po bzykaniu, każdy kładzie się po swojej stronie łóżka, zasypia, gdzieś wychodzi, nic nie mówi itp.:-P

Gość Doświadczony przez życie
Missima, czasem nie da się dyskutować. Bo jak dyskutować z tekstem "nie, bo nie", albo "o tej porze, to ja śpię - połóż dzieci spać o 19 to porozmawiamy".

Czyżby? Doprawiasz ideologie do tego, co wyczytujesz? Ponadto, jesteś w znacznym stopniu podatna na to co czytasz na kafe. Spójrz na wypowiedzi pomarańczy powyżej i na innych wątkach. Forum z takimi użytkownikami jest dla Ciebie miarą oceny ludzi. Gratuluję! Teraz będę pisać przez kolejne miesiące, że jestem siwą starą babą, mieszkam na Cyprze. Mam trzech byłych mężów i cztery koty. I co? Za trzy mies. zapytasz, czy pamiętam o nakarmieniu kota? Żenua:O

Doświadczony przez życie Racja, że czasami nie da się rozmawiać. Moim zdaniem, m.in. dlatego, że niektórzy zachowują się tak, jakby widzieli tylko to, co jest przed nimi. Tego, co jest obok, już nie widzą. Wąskie ukierunkowanie, stereotypowe myślenie. Co widać również tutaj. Przyjemnego popołudnia Wszystkim życzę