Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka anonimka:)

Czy jedząc w ten sposób można schudnąć?

Polecane posty

Gość polka anonimka:)

śniadanie -jogurt pitny owocowy/ albo zwykły obiad - sztuczny rosołek/ albo banan/ albo kanapka z szynką kolacja - szklanka mleka i jabłko/ albo szklanka mleka z płatkami kukurydzianymi do picia tylko woda mineralna ćwiczenia (domowe) 1 godzina dziennie hula hop (z przerwami albo bez) i po 500 brzuszków (seriami po sto). Oczywiście zero słodyczy. Jestem ciekawa czy schudnę te 4 kg w ciągu miesiąca czy nie o_o Czy to coś pomoże?

Gość asia4680
Schudniesz 4, potem przytyjesz 6, bo na takiej "bogatej" diecie całe życie nie wytrzymasz. No a jeśli wytrzymasz, to dostaniesz pewnie szkorbutu i liszaju z powodu niedoborów pokarmowych. ale powodzenia

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim to musisz jeść regularnie co 3-4 godziny i zdrowe posiłki a Ty tu podałaś same śmieciowe jedzenie. Same węglowodany i to w tej najgorszej postaci ;/ Do tego przy takiej aktywności fizycznej i takim trybie jedzenia to zemdlejesz jak zrobisz te 500 brzuszków. Kiedyś też w taki sposób próbowałam i ta droga okazała się złudna ;/ Teraz odżywiam się zdrowo i do tego stosuję tabletki Forever Slim, można je kupić na allegro. W takim połączeniu schudłam już 18 kilogramów w ciągu 2 miesięcy bez takich głodówek jakie Ty proponujesz.

Gość czaki 1981
o wiele za malo!!! twoj organizm przestawi sie na glodowke- czyli metabolizm ratujacy naszych przodkow w okresach glodu-jedna kaloria bedzie jak cztery w normalnym okresie (by to jakos obrazowo wytlumaczyc)...nie wytrzymasz na tej swojej "diecie " dlugo- przerwiesz ja i bedziesz jesc normalnie- ale twoj metabolizm wciaz bedzie na wersji "oszczednosciowej" co spowoduje ze utyjesz- to jest wlasnie efekt jojo- metabolizm spowolniony glodowkami. bo to glodowka a nie dieta jogurt owocowy- sam cukier, rownie dobrze mozesz jesc czekolade na sniadanie lepiej jogurt naturalny z owocami zamiast platkow kukurydzianych musli bez cukru (zadne crunchy itp!!) zupy warzywne (tzn z prawdziwych warzyw) mozesz jesc do woli w tym jadlospisie w ogole nie masz blonnika (by the way) powinnas jesc piec posilkow- mniejszych i zdrowych zrezygnuj z produktow zawierajacych rafinowany cukier (czyli bialy) zrezygnuj z produktow macznych ( pieczywo, pizza, makarony) salatki warzywne z oliwka z oliwek mozesz jesc na kilogramy, nie przytyjesz.. brazowy ryz, ziemniaki w mundurkach- tez ok ale ziemniaki bez klasycznych sosow- zrob sobie do nich np. wiosenny twarog ze szczypiorkiem, ogorkiem, rzodkiewka, do tego ugotowane jajko- pycha mleko odradzam ci, wcale nie jest takie zdrowe jak sie potocznie sadzi..lepiej kwasne produkty-jogurty, maslanki, kefiry