Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzprawie ...

Już prawie maj a ja nadal jestem gruba. Kolejne wakacje spędzę w domu

Polecane posty

Gość juzprawie ...

Mam 166 cm wzrostu i waze 88 kg...

Gość juzprawie ...
Odchudzam się ale powoli mi to idzie, brałam nawet pewien lek na odchudzanie, nie do konca legalny , waga szybko spadała ale rownoczesnie bylam spuchnięta, bolaly mnie nerki, nie moglam w nocy spac i odstawilam, teraz jestem na normalnej odchudzajacej diecie. Nie wychodze z domu, cwicze tutaj, wstydze sie gdziekolwiek pokazac, mam wrazenie ze kazdy sie na mnie gapi

Gość rtrytyuyuyuy
ile masz lat i kto cie utrzymuje?

Gość juzprawie ...
23, rodzice :O

Gość Cgrrrrrrrrrrrrrrrubba jestems
Ja tez:/ ja pierdziele.. :(

Gość koiuhug
ile juz schudłas? 88 kilo wagi to na pewno nie jest powód zeby z domu nie wychodzić. Trochę ruchu na świeżym powietrzu dobrze ci zrobi.

Gość rtrtrtrttyty
no widzisz a ja mam 168 cm, 54 kg i tez wydaje mi sie ze jestem gruba... rok temu wazylam niecale 50 kg :/

Gość pfffff.....
nie faszeruj sie tabletkami bo zrobisz sobie krzywde, a odchudzanie skonczy sie na tym, ze bedziesz jezscze grubsza. Nie trzeba nawalic funduszy zeby sie odchudzac, spokojnie. Sport jest wazny, ale nie bez diety. Jesli cos cwiczysz, co kolwiek, to musisz jesc. Poczytaj o bialku, weglowodanach i tluszczu. Jesli chcesz schudnac, rano skup sie na spozywaniu bialka. Twaróg, kup sobie otreby owsiane/pszenne, platki owsiane na rano tez sa dobre. Przed "cwiczeniami", zjedz cos z weglowodanow, zeby miec sile, a po treningu, posilek troche wegli, wiecej bialka zeby nie byc glodnym. Mozna schudnac jedzac, tylko wyrzuc CUKIER, MĄKE, OLEJ. CHLEB to tez jest zło, szczegolnie ten biały. To moga byc male posilki, tak zeby bylo ich od 3-5 dziennie. Nie opychaj sie, tylko zjedz z umiarem. Zero cukierow, batonikow, zwracaj uwage na produkty, co jest w srodku. Nie jedz parowek :D wieprzowe mieso odrzuc, jedz drob. Jesli nie chcesz ziemniakow siegnij po ryz, ale brazowy, nie biały. Popatrz na tabele IG, tam masz rozpis produktow ktore mozesz jesc do woli, a ktore omijac. Mnie ubylo w pasie 6 cm! nie patrze na kilo, tylko na wyglad to jest bardzo duzo. Teraz mieszcze sie w ciuchy :) i nie ma efektu jojo. 3L wody dzienie, lub jeszcez wiecej. Tylko czysta, zrodlana/mineralna NIE gazowana.

a jak długo się odchudzasz? jaką dietę stosujesz? ile ćwiczysz i co? nie wystarczy nie jesć słodyczy i chleba i ziemniaków, to duzo bardziej skomplikowane. opisz co i jak to może bede mogła Ci coś poradzić

Gość CON AIR
a co tu doradzac? Laska siedzi w domu, podejrzewam ze nie pracuje, ma niską samoocene, fobie spoleczną, smutki zażera czekoladami i dupa urosla. Najlepsza dieta dukana, potem juz tradycyjna MŻ

Gość rrtrttttyty
a nie masz depresji?

Gość tez to przezylam
po diecie dukana kilka osób trafiło do szpitala

Gość anka880
wybieram się na wakacje do Barcelony, jestem pod wrażeniem tego miasta, bo jest przepiękne! sami zobaczcie: http://turystyka.wp.pl/gid,11238620,title,barcelona--idealne-miasto-na-wiosenny-weekend,galeria_zdjecie.html a może był ktoś? jak wrażenia?

Gość japonka23zx
same jestescie sobie winne- przypominacie sobie o odchudzaniu i o tym ze zle wygladacie w maju!.Niestety moje drogie- chcesz dobrze wygladac dbaj o siebie cały rok, a nie dwa mc przed wakacjami

Biegaj, codziennie 1h dziennie albo jeźdź na rowerze. Konsekwencja w działaniu potrafi zdziałać cuda w szybkim czasie...

Gość duzaklusia86
Ja też sobie w porę przypomniałam o odchudzaniu ;) No , ale przynajmniej wzięłam się za siebie. Przejdź na dietę, ale nie drakońską, bo się szybko zniechęcisz i ćwicz, ćwicz cwicz... http://duzaklusia1.blogspot.com/

Gość dfdfffdffgg
klusia zyczę powodzenia w odchudzaniu, wydajesz sie sympatyczna ;) a te dziwy co sie z ciebie smialy w autobusie, to wiesz nie przejmuj sie, zwykle dziwy takie, niewarto nawet splunąc na takie. po ciązy pewnie same staną sie grube, i facet je zostawi.