Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiejakojciec

Czy to już jest frajerstwo? Czy jednak sposób na spełnienie marzeń?

Polecane posty

Gość szoque!
ciekawi mnie twoja historia, bo mam znajomego, ktory zyje w podobnej sytuacji. roznica jednak jest taka, ze oni sa para, ale on chyba nie jest w niej naprawde zakochany. ale maja dosc dobra symbioze - ona potrzebuje ojca dla dwojga dzieci. on uwielbia ojcowanie. ona jest finansowo bardzo dobrze ustawiona i to ona utrzymuje dom piekny, ogromny dom (jej wlasnosc). on pracuje owszem, ale nie wiele z tego ma. poczatek ich znajomosci mial na pewno charakter romantyczny, ale wydaje mi sie ze ona wymaga od niego oddania, wiernosci i zakochania za to, ze praktycznie utrzymuje go od strony finansowej - zapewnia mu dom i poczucie rodziny, ktorej zawsze bardzo pragnal.

Gość prawiejakojciec
oczywiście,że to "jesteś niezłym świrem" - lepiej bym tego nie ujął ale chyba raczej pozytywnym świrem :P

Gość szoque!
prawiejakojciec, a jak wygladaja u ciebie sprawy romantyczne? spotykasz sie czasem z jakimis osobami w tym sensie? myslisz czasem, ze moglbys poczuc co do niej?

Gość oczywiście,że to
pozytywnym na pewno nie,dziwnym jak już

Gość prawiejakojciec
szoque! Rozumiemy się, dobrze się ze sobą czujemy Nie wiem czy mógłbym coś do niej poczuć wszystko jest możliwe.

Gość szoque!
mam wrzenie, ze juz kiedys czytalam tu na kafeterii podobny topik. moze to ta sama osoba go pisala. autorze, nie zastanawiaj sie czy to jest frajerstwo, tylko ciesz sie chwila i jesli dobrze sie sam w tej sytuacji czujesz, to rob tak dalej :) wazne, zeby wszyscy byli szczesliwi, kazdy wiedial na czym stoi i nikt nie byl, ani nie czul sie, wykorzystywany :)

Gość Marleńciu to ja
up

Gość prawiejakojciec
Koralowa A nie możesz sobie po prostu znaleźć kobiety i założyć rodzinę? x Gdyby to było takie proste.

Gość prawiejakojciec
przeczytaj topic to będziesz wiedziała w czym problem. Nie jestem atrakcyjny dla współczesnych kobiet. :(