Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gierkowy

pytanie dla kobiet takie trochę psychologiczne

Polecane posty

Gość gierkowy

na jakiejś tam imprezie typu dyskotrzaski albo wesele kuzynki lub impreza w klubie zapoznajesz fajnego i przystojnego gostka, bawicie się fantastycznie i po imprezie wymieniacie się numerami telefonów, już wiesz, że On jest chirurgiem i pracuje w szpitalu ale masz pewne podejrzenia, że jaki z niego chirurg skoro ma 'łapy' jak u budowlańca , czyli ma skórę wypaloną na dłoniach przez wapno i cement jak u budowlańca ale wszelkimi możliwymi środkami plotkarskimi chcesz się coś więcej dowiedzieć na temat tego przystojniaka , czy naprawdę jest chirurgiem a może tylko kłamał i oszukał ? ale w końcu koleżanka kuzynki powiedziała, znam tego doktora , buduje dom za trzema stawami przy rzece, piękny dom stawia , zarobiony na maxa i ciągle jest na budowie i tyra jak robol , z dyżuru wraca i buduje ten swój pałacyk ale nigdy NIKT jego nie widział z żadną kobietą , - i teraz co, masz numer telefonu do doktorka , zadzwonisz aby się umówić na spotkanie przy kawie, czy wprost pojedziesz na jego budowę domu aby trochę pomóc przy budowie ?

Gość koiuhug
a czemu akurat przy budowie chcesz pomagać? Ja bym sobie tam przy tym stole operacyjnym chciała poasystować...

Gość 3artq3t
Dziewczynko, masz pojęcie o pracy chirurgów :D ? To jak tak ciężka i wyczerpująca, stresująca praca, że nie jesteś w stanie tego pojąć. Nie mówiąc o tym, jak chodzą na dyżury 2 razy w tygodniu - naprawdę sądzisz, że miałby czas i ochotę na budowę domu :D ? Takie bajki to tylko na kafeterii :D

Gość gierkowy
czy uważasz, że tylko 'święci' domy budują a chirurg nie potrafi i nie ma czasu na budowę własnego domu ?

Gość dfbhaeth
narzedziem pracy chirurga są dłonie, nie sądzę by chirurg się narażał na ich kontuzje...

Gość dfbhaeth
bo co innego zrobic w domu malowanie, a co innego dom stawiac wlasnorecznie... to za duze ryzyko dla chirurga

Gość koiuhug
jak to nikt go nie widział z zadna kobietą? Przecież ty się z nim bawiłas i nikt tego nie zauważył? Dom za trzema stawami przy rzece...jak to mrocznie brzmi...

Gość gierkowy
a kiedyś sobie wymyśliłem, że gdy jakaś kobieta przyjedzie do mnie na budowę i zechce coś pomóc przy budowie domu to zostanie moją żoną , efekt jest taki, że kobiety czekają na gotowe i nie zadają pytań , kiedy skończysz budowę domu ? kobieta chce mieć wszystko i natychmiast - a kto będzie mył te 30 okien w nowym domu to jest pytanie na dzień dobry czy warto szukać partnerki w obecnych czasach , moja odpowiedź jest NIE ! Kobiety nie nadają się do niczego i taka jest prawda , - tylko chcą leżeć i pięknieć nie robiąc kompletnie NIC szukają frajera na kasę

Gość viki022
Nie zadzwonię, ani nie pojadę, bo nie odzywam się pierwsza do nowopoznanych facetów.

Gość koiuhug
jedyny warunek to zeby przyjechała na budowie pomóc? To chore jest doktorku...

Gość gierkowy
jak NIE to NIE skoro nie chcesz pomóc facetowi, który buduje własny dom i ten dom za chwilę może być Twoim domem to spadaj kobieto na bambus liście pompować , pójdź do takiego, który już wynajął kawalerkę 36 metrów kwadratowych i zarabia 1200 zł. netto miesięcznie w Biedronce , przestań marudzić kobieto , że trafiłaś źle i na fatalnego faceta , sama chciałaś pójść na gotowe zamiast czasem umyć 30 okien w nowym domu lekarza , Twoje życie i Twój wybór , aaaa, żebym nie zapomniał , teraz wielu moich kolegów i samotnych facetów buduje domy , inwestują to tak dla wiedzy kobiet, nie łażą na dziwki , tylko do późna w nocy własnoręcznie domy swoje budują

Gość weźze się za łopatę
i pomóż chłopu, noooooooooooooooo

Gość koiuhug
ciekawych masz kolegów.

Gość dziołcha dziewczyna
Nie pojadę do niego na budowę, o której dowiedziałam się z plotek, bo jak zapyta skąd wiem, to co? Mam mu powiedzieć, że bawiłam się w detektywa? Zapadłabym się ze wstydu pod ziemię :D

Gość dziołcha dziewczyna
PS lekarz, który ma długie dyżury i wykańczającą pracę (czytaj: albo go nie ma, albo jest zmęczony), nie jest dla mnie wyśnioną partią :)

Gość gwewrfqrewfwe
śmieszny jesteś :-D jak dla mnie to gdyby nowopoznana laska pierwsze co , to przyleciała na budowę do faceta to od razu pomyślałabym że leci na kasę, na ten dom i przyłazi oglądać co on ma i jak chce mu pomagać przy budowie to chyba po to tylko żeby potem rościć sobie do tego domu jakieś prawa . idiotyczne myślenie. już lepiej jakby mu przyjechałą z obiadem, żeby coś zjadł a nie z łopata dom budować

Gość trakakakaj
ja bym pomogła w budowie domu, w sprzątaniu, w aranżacji wnętrz.. Ale nie na 1szej randce :D Koleś, dwojka ludzi musi się najpierw poznać, a dopiero poźniej razem dom budować.

Gość vgjfl
mi to by bardziej smierdzialo jakims psycholem ktory wywozi i topi dziewczyny w tym jeziorze.a na co dzien udaje poukladanego.przykro mi

Gość mmiilleennaa1987
taki lekarz to niezly skapiec skoro sam buduje dom i jeszcze babe chce do tego angazowac. Bedziesz sam w swoim wielkim domu,nieszczesliwy skapcze :D

Gość wiosny nie
debil! skoro stać cię na dom z 30 oknami to chyba stać cię też na sprzątaczkę która ci je pomyje? nie wiem jaki to rarytas dla kobiety mieć taki duży dom i go samej sprzątać, gdyby nie stać mnie było na sprzątaczkę to wybudowałabym sobie dużo mniejszy bo inaczej to zero przyjemności

Gość gierkowy
fajnie napisała 'gwewrfqrewfwe' 'już lepiej jakby mu przyjechałą z obiadem, żeby coś zjadł a nie z łopata dom budować' blisko, bardzo blisko dziewczyny do serca faceta tak 3maj a będzie dobrze dziewczyno !

Gość gwewrfqrewfwe
będzie dobrze w znaczeniu że ...?? faceta sobie znajdę? :-D Jesli o mnie chodzi, to akurat mam inne podejście, związek to kwestia uczucia, a nie castingu . A jeśli już to ja bym go przeprowadzała, a nie facet :-P

Nie wierzę i NIGDY , przenigdy nie uwierzę w to, że CHIRURG buduje dom własnymi rękami. Nawet nie wiesz, jak lekarze (!) dbają o swoje dłonie! Codzienny zestaw ćwiczeń, itd... Chirurg nie może sobie pozwolić na to, aby np. mieć na ręce odcisk ... chociaż, zaraz napiszesz, że dla Ciebie to nie problem:)

Gość gwewrfqrewfwe
sorry autorze ale pokazujesz że nie masz specjalnie za wiele do zaoferowania, nawet jeśli jesteś tym za kogo się podajesz. Przedstawiasz sytuację, w której kobieta poznaje faceta i każesz jej okreslić, co robi podajac jednoczesnie tylko mało istotne fakty - że przystojny, że chirurg,że dom... jeśli uważasz że gęba, zawód i stan posiadania to najwazniejsze atrybuty faceta, to u mnie jesteś skreślony. ja musiałabym mieć wiecej informacji na temat jego charakteru, stosunku do mnie i świata żeby móc odpowiedzieć na to pytanie. ogólnikowe "fajny" to za mało

chirurg czy budowlaniec, na tym etapie nieważne- ja bym się nigdy pierwsza do faceta nie odezwała po pierwszym spotkaniu :P

Gość gość
Lubie remontowac i "zrobilam" juz kilka mieszkan. Byly maz pozbyl sie mnie z mieszkania kiedy wszystko bylo gotowe. Ostatni facet laskawie dal sobie sypialnie wyremontowac (regipsy, gladzie, fizelina, fototapeta, malowanie itd.) Nie bylo mi dane przespac sie w tejze, remontowalam juz dla nowej panienki. I obiecalam sobie "nigdy wiecej"