Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijiji

Co robicie w majówkę ?

Polecane posty

Gość ijiji

Jak wyżej :)

Powinnam robić: - wszystkie zaległe sprawy życiowe - uczyć się do egzaminów - uczyć się do zaliczenia - pisać pracę z CMMem Chciałabym robić: - chodzic na spacery, na rower - na działkę, nad wisłę - na imprezy - oglądać telewizje, filmy, seriale będę robić: - pewnie nic :O

Gość tak samo jak Pani Czkawka
Powinnam uczyć się na egzaminy wstępne na studia mgr, jako ze planuje przeprowadzić się do innego miasta i zmienić uczelnie. Chciałabym spacerować ze swoim facetem, pojechać z nim na wycieczkę, pójść z nim do kina i na piwo, odwiedzić moich i jego rodziców. Niestety wszystko to pozostaje w sferze marzeń, bo nie mam faceta :O :( Znając życie to również nie będę robić nic, spędzę majówkę leząc na łożku z laptopem

Gość takasobiebaba
powinnam kończyć prace licencjacka,a nie jestem nawet na półmetku.ale mam to w dupie.majówke spędzam na wsi z rodzina i przy grilu.

Gość Azazel Pazuzu
pracuje :'-(

Gość wszystkie choroby świata
no ja niby jade gdzieś z moim facetem(oczywiście jeszcze nie wiemy gdzie, bo jak ja nie wymysle miejsce to on w ogóle) jak już będziemy na tym wyjeździe to pewnie się pokłocimy i ja bede w depresji itd :o