Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita9876

chciałabym się do kogoś przytulic

Polecane posty

Gość anita9876
nie wiem bo nie znam, cię piotrek

Gość marrrlenkaa
piotrek z hh dziwne pytania zadajesz

Ale ja nie piszę nic szczególnego!! Jedynie to co czuję i wiem z doświadczenia. Często zamiast seksu więcej przyjemności sprawi wspólna kąpiel w Wannie i przytulenie się w wanie z ciepłą wodą. Ciepła woda sprawia że krew szybciej krąży i czujemy się lepiej. Sex w połączeniu z uczuciami i zaufaniem sprawia że czujemy coś więcej niż tylko sex. A co wówczas czujemy to wiedzą ci którzy tego doznali.

Gość piotrek z hh
Chodzi o to ze kiedys mialem dziewczyne i sie czesto do niej przytulalem calowalem i przez to mnie uwazala za ciote a ja tak robilem bo myslalem ze dziewczyny tak lubia. Teraz nie wiem wkoncu czy sie przytulac czy nie. Znowu laska powie ze jestem nie meski

Jeśli dwoje ludzi jest ze sobą to przytulenie to normalny objawy uczuć czy szacunku. Nie rozumie dlaczego miałby taki facet być mięczakiem.

Gość Doktor Eros kom
Jarek. A co wtedy gdy taka milosc twojego zycia cie zdradzi ? Mnie to spotkalo 2 razy. Nikomu niezycze jak cierpialem. 3 razu nie bedzie

Piotrek najzwyczajniej ta dziewczyna nie była dla ciebie. Z tego co piszesz wynika że jesteś Romantykiem który okazuje swojej kobiecie swoje uczucia swoją wrażliwość. A tak dziewczyna była twoim przeciwieństwem. Wydaje mi się że dla niej większe znaczenia miał sex niż przytulenie.

Gość marrrlenkaa
piotrek z hh miałeś dziwną dziewczyne

Na 100% nigdy nie możemy być pewni swojego Partnera. Zawsze jest te 10% czy 15% że do takiej sytuacji może dojść. Też zawiodłem się 2 razy i wiem jak to boli kiedy naprawdę kogoś kochamy. Czasem taka zdrada uczy nasz patrzeć w innym świetle i z innej perspektywy.

Gość Doktor Eros kom
No to dziwny jestes ze dalej tak samo dobrze myslisz o kobietach. Ja nieszufladkuje zeby niebylo tylko zmienilem swoje podejscie do zwiazku gdzie terraz ja jestem sprite

Gość anita9876
smutno mi samej siedzieć

Anitko na złe samopoczucie dobrze jest wybrać się na spacer lub np do Sauny. Ja jak mam zły dzień to często jadę do Sauny. Tam wypocę się i pozbędę toksyn z organizmu.

Gość anita9876
na spacer to nie chce mi się samej iść, mieszkam na wsi nigdy nie byłam w saunie

No ja też mieszkam na wsi A do Trem Rzymskich gdzie uczęszczam mam 20km. Dlaczego za późno na spacer?? Na wsi jest spokojnie tylko przydał by ci się ktoś do towarzystwa na taki wieczorny spacer.

Gość anita9876
wolałabym z kimś pospacerować

W Termach prowadzone są seanse zapachowe które poprawiają nastrój. Moimi ulubionymi są Seans miętowy z kryształkami mięty gdzie pod czas takiego seansu udrażnia się drogi oddechowe. Drugim seansem jest Seans z Pilingiem solnym. Seans ten polega na tym że w Saunie Sauna majster polewa kamienie wodą o zapachu owoców cytrusowych i pacha ręcznikiem bądź wachlarzem P czy wychodzi się na wór i jedna osoba rozdaje sól z olejkiem eterycznym o zapachu owocowym bądź kwiatowym. Uczestnicy wcierają sól w ciało i wrcają na kolejne polanie. Po takim seansie skóra jest jak delikatna jak u dziecka i pięknie pachnie.

Gość anita9876
okolice radomia

Gość anita9876
nom daleko

Gość piotrek hh
a tam na wsi nikogo ciekawego niemacie a oku -?

Gość anita9876
raczej nie ma nic ciekawego

Gość Chciałabym przytulić się do
Niego ;) lubię to i tak jak napisał Jarek bliskość drugiej osoby to jest coś ;) teraz brakuje mi...trzymania się za rękę tęsknię za tym jak nastolatka którą już nie jestem i brakuje mi tego jak całuje mnie w czubek głowy albo w skroń to takie rozczulające i chciałabym znowu mieć tę świadomość że śpi obok i szukamy swoich dłoni...😘

Napisałaś, że seks nie ma dla ciebie dużego znaczenia. Czyli wniosek jest z tego taki, że poprzedni facet słabo cie dymał. Ilu miałaś partnerów seksualnych?

Gość anita9876
jestem dziewicą

O cholera nie podejrzewałem, że jest aż tak źle. To wszystko wyjaśnia dlaczego seks ma dla ciebie małe znaczenie.

Gość anita9876
dla ciebie seks jest taki ważny?

Nie jest ale ja jestem mężczyzną. W klasie już pewnie ostatnia zostałaś z błoną?