Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bennet.

LO w Krakowie

Polecane posty

Gość Bennet.

Witajcie! :) Juz po egzaminach i napisalam je, mysle ze na 80 pkt na 100 z ocen wychodzi mi 71pkt + 5 pkt za swiadectwo z wyroznieniem. W sumie powinno byc +/- 156 pkt. Chcialabym isc na dobry bio chem,w liceum w krakowie. Glownie sie zastanawiam nad szkolami typu 1,2,8,4. Gdzie dac szkole na priorytet, zebym miala szanse sie dostac? Dzieki wielkie z gory za odp.:)

Gość kajtekdddddddddddd
Z ocen 71 to ile przedmiotów bierze się pod uwagę ,ja też idę na bio-chem ale w innym mieście .

Gość answer99999997
bio- cel(20) chem-bdb(18) pol-bdb(18) mat-db (15) W malopolsce taki przelicznik jest :)

Gość petaloderosa
idź do 4 jeśli chcesz poznać fajnych ludzi, do 8 podobno też jest ok. W 1 nie mam pojęcia jaki jest biol-chem, ale zależy na jakich nauczycieli trafisz, jesli trafi ci sie spoko - spędzisz super 3 lata w lo, jeśli jakieś kosy - będziesz musiał cały czas wkuwać ;p

Gość TommyRommy
Ja jestem z Krakowa i chyba do jedynki nie dasz rady z tymi punktami, dwójka zeszła na psy jest tam ponad 40 osób w klasie i nawet nie ma dla wszystkich miejsc zawsze musi ktoś nie przyjść więc nie ma co wierzyć w renomę tej szkoły, z 7 dużo osób jest na medycynie i farmacji i też 8 jest ok. Ja bym polecił 7

Gość TommyRommy
chodzi o to zeby chodzic z inteligentnymi ludźmi a nie kujonami, żeby nie ryć cały czas a napisać matmę bilę i chemię na pomiędzy 90-100. Jestem z 7 i mi i moim znajomym sie udało

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.,
80 to kiepski wynik mój kuzyn jest durny a dostał 92 w poprzednim roku :D te testy to jakaś parodia wiec sądze że o dobrym w stylu V czy II możesz pomarzyć. 8 i 4 to nie wiem nawet gdzie to jest. masz jeszcze dla religijnych oszołomow pijarow tam jest dobry poziom przynajmniej kiedys ludzie ktorzy tam konczyli cos mieli w glowach.

Gość answer99999997
TommyRommy dzieki wielkie za info :) Ok czyli pomysle nad 7, kiedys slyszalam wiele negatywow o tej szkole, ze same snoby i dzieci bogatych rodzicow, mam nadzieje ze to jakies stare plotki. Tak zalezy mi na medycynie i napisac swietnie mature z tego a jednoczesnie miec swietne wspomnienia ze szkoly ;)

Gość kajtekdddddddddddd
to u nas jest niższa punktacja cel-18 bdb-14 db-10 i 2 punkty za świadectwo z paskiem

a ogolnie to najwiekszy poziom umyslowy reprezentuja absolwenci piatki. moim zdaniem ta szkola uczy myslenia tzn. maja pare przedmiotow na ktorych ucza ich jak myslec a nie mowia co maja sie nauczyc na pamiec.

Gość answer99999997
Moze i malo 80/100, ale to jest +/- wiec wiesz.. Nie odrazu musze byc debilka z takim wynikiem.. ;)

Gość answer99999997
Do V nie dostane sie niestety ;) . Mam kolezanke co rok temu z 2 rekrutacji przyjeli ja z 146 pkt na mat geo wos i jest zadowolona. No ale to bio chem, inna polka

nie napisalem ze jestes debilka tylko ze mam durnego kuzyna i udalo mu sie uzyskac lepszy wynik wiec te testy trudne nie sa i do dobrego liceum braknie ci punktow. mozesz byc madra ale leniwa i miec nawet 60 punktow.

Gość answer99999997
Wszystko zalezy od szczescia ;) Mi matematyka zanizyla punkty niestety, wazne zeby zdac swietnie mature, a ten egz moze i jest latwy wieksza czesc z tego to samo a b c d zaznaczanie , ale jakas wiedze trzeba miec zeby dobrze trafic ;)

Gość gość
Zastanaow sie nad XXVII - to bardzo dobra szkola :)

Gość gość
Ktoś wie coś o atmosferze w II?

Gość gość
czy mam szanse dostać sie na biol chem do V ok.171-172 pkt ?

Gość gość
nie polecam XXIX