Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba kolezanka :/ :(

moja koleżanka jest obleśna - ma tak grube uda,że robią jej sie otarcia

Polecane posty

i jeszcze o tym wszystkim opowiada...aha i zamiast nosic luzne rzeczy to nosi tak ciasne,że ledwo sie dopina a czasem nawet sobie odpina i tak chodzi :O

Gość wspolczuje ze
masz smutne zycie, skoro interesujesz sie innymi

NO SAMA MI SIE POCHWALIŁA!

Gość z poczty korzysta 02
Ja mam taką kuzynkę. Nie dość, że jest bardzo otyła, to jeszcze tego u siebie nie zauważa, ale za to u osób o wiele od niej chudszych - tak. Ostatnio na basen pojechaliśmy, a ta do mojej mamy - ciocia Ty lepiej nie wchodź, bo woda z basenu się wyleje. Albo jak ja w ciąży byłam to jak tylko zaczęłam nabierać kg to nie zwracała się do mnie nie inaczej tylko "grubasie". Itp... A sama chyba ze 120 kg waży. Chyba swoje kompleksy tak leczy.

Gość vvefvv
moja koleżanka jest gruba a całe nastoletnie życie była bardzo szczupła. Teraz to już chyba 90 kg waży. Od kiedy ja znam to przechodzi na dietę i zapisuje się na siłownie. Najgorsze jest to, że strasznie się ubiera. Nie ma w czym chodzić a szafa zawalona toną ciuchów. Wszystko dlatego że trzyma w szafie ubrania jak ważyła 47 kg i ciągle ma nadzieje że kiedyś w nie wejdzie!! tylko od 8 lat jakoś nie chudnie a tyje. Trzyma chyba 15 par spodni rozmiar 38 a teraz ma z 44. Do tego ma masę ubrań które mama przynosi jej walizkami z ciucholandu. Ona sama od lat nie była w sklepie wiec mama robi jej zakupy i kupuje ciuchy "na oko". Połowa leży potem w szafie bo jej się nie podobają i chodzi w kilku zestawach a 80% szafy nieużywana bo ubrania za małe o kilka rozmiarów albo stare, niemodne no ale "po co wyrzucać jak jeszcze mole nie zeżarły"!

Gość Haneczkaaaa
twoja k. ma problem. Zaproponuj więc jej rozwiązanie go! Zaproponuj wspólny sport i diete MONTIGNAT.

Gość gość
niech wystawi na allegro albo tablica pe el

Gość dwa glupie psy
coz, ciesz sie ze tobie sie nie robia :D nie ma to jak porownac sie z kims oblesnym, od razu wzrasta poczucie wlasnej wartosci

Gość dfsfsf
koleżanka ma tonę ciuchów. Szafy pękają w szwach a ciągle chodzi w tym samym. Kolekcjonuje ciuchy odkąd jest nastolatką a teraz ma prawie 32 lata. ma ciuchy rozmiar 38 a teraz nosi 44. Ostatnio pokazała mi taką atłasową bluzkę z żabotem i mówi "fajna, elegancja, nie?" nigdy jej w niej nie widziałam poza tym chyba nie jest z modą na czasie bo te bluzki od kilku lat są niemodne ehhh albo pokazuje mi szpilki z "dziobem" z 2000 roku "popatrz skórzane miałam je na studniówce" a potem już nigdy więcej. Ooooo a tą sukienkę też miałam na studniówce w 2000 roku. Mówię jej "ale po co trzymasz takie rzeczy przecież one są już niemodne poza tym za małe o 3 rozmiary i nigdy w nich nie wyszłaś poza tym jednym razem po co trzymasz? wywal a ona na to "chyba cię pogrzało że wywalę buty ze skóry albo taką sukienkę. To są porządne rzeczy. No ale niemodne. Jakby tak w tym wyszła to chyba bym nie chciała z nią się pokazywać. No i ma 80% szafy w starych ciuchach bo dobre a chodzi w 3 rzeczach. Nie czaje tego!!! ja np. nie potrafię wyjść w czymś niemodnym po prostu źle się w tym czuje. Nie mam tu na myśli bluzki sprzed 2 lat ale no np. w atłasowej bluzce z żabotem i szpilkach dziobach to bym w życiu nie wyszła. To trzeba wywalić !! kiedyś też sporo chomikowałam ale się oduczyłam i powoli robię porządki. Żeby się nie zakopać i nie pogubić w tym co mam. Kupuje nowe coś starego wywalam:)

Gość gość
skoro tak uważasz to po cholerę sie zadajesz z obleśną osobą?albo kogoś akceptujesz ,albo nie...

Gość gość
ja też nie wyrzucam ciuchów, po co gonić za modą, a może coś bedzie jeszcze modne? albo bedzie oldskulowe, moja mama ma pare swietnych starych koszul, wszyscy mnie pytaja gdzie kupilam, a ja sie ciesze, bo nikt takich nigdzie nie kupi w żadnej sieciówce, a co do koleżanki - grubasy mają to do siebie,że widzą znieksztalcony obraz wlasnej osoby, im sie wydaje,że są normalni a są tłuści i dlatego noszą obcisłe ciuchy, bo wydaje im się,że to seksi :D :D