Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam_problem_pomozesz

Odciski na stopach

Polecane posty

Nie wiem co to wlasciwie jest. Mam dwa odciski (tak mi sie wydaje) na dwoch stopach (znajdja sie prawie w tych samych miejscach) to okropnie boli przy chodzeniu. Niedawno zakupilam plasterki , ktore mialy pomoc ... po ich zdjeciu odciski powiekszyly sie. Wygladaja identucznie jak na zdjeciu i sa w tym miejscu : http://www.zrobtoznami.pl/porada2771.html To wyglada paskudnie, odcisk na lewej stopie jest znacznie wiekszy. Prbowalam go usowac,zdrawywac , ale postanowilam ze jednak to zostawie bo nie mam pojecia jak sie do tego zabrac, a wiem ze cos z tym zrobic trzeba. Licze na wasza pomoc.

czasami jest tak, ze taki odcisk ma korzen... trzeba wybrac sie do chirurga zeby on go usunal. moja siostra miala takie. ja tez mam odciski, scieram je, omeguje... i wyrastaja znowu. niestety u mnie spowodowane sa halluksami

hej ja miałam ten sam problem i ostatnio siostra mi poleciła maskę do stóp skinlite. Ona jest złuszczająca, usuwa wszystko, martwy, twardy naskórek i odciski. Działa super, po tygodniu mam gładkie stopy :)