Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska2323

Dlaczego on milczy??

Polecane posty

Gość goska2323

Tydzien temu bylam na imprezie i poznalam cudownego chlopaka, tak wpadlismy sobie w oko ze przesiedzielismy razem cala noc, tanczylismy, przytulalismy sie, trzymalismy za rece, mowil mi ze to glupie ale chyba cos poczul i nie chce tego zaprzepascic i poprosil mnie o nr. Z reguly nie rozdaje nr na imprezach ale dla niego zrobilam wyjatek. Pod koniec pocalowal mnie i zapewnil ze bedzie dzwonil. Noi co? Minal ponad tydzien a tu cisza...:( Zupelnie tego nie rozumiem, czemu on sie nie odzywa? skoro nie mial w ogole zamiaru to po co tak nalegal na moj nr? Aha i nie piszcie komentarzy typu, wytrzezwial, bo to wcale nie jest zabawne.

Gość goska2323
przeczytałeś ostatnie zdanie? chyba nie :O

Skoro tak szybko Cię pocałował i przytulaliście się, to mogłaś być jedną z wielu... Mógł zapomniec o Tobie- faceci tak czasem mają. Wersja bardziej optymistyczna- faceci czasem za szybko nie chca pokazać że im zależy i odkładają dzwonienie do nas na potem. Albo jest czymś zajęty i za pare dni zadzwoni.

Gość ffhhgg
Może to było tylko chwwilowe zauroczenie Przeszło mu. I tyle. Może też mieć dziewczynę...

Gość goska2323
Hm myslalam ze chwilowe zauroczenie trwa troche dluzej niz 1 dzien no ale co ja tam wiem. Rozmawialismy dlugo i mowil ze rozstal sie z dziewczyna rok temu i od tej pory jest sam. On naprawde byl inny niz wszyscy, nie wygladal na typowego podrywacza, byl nawet troche niesmialy i wydawal mi sie szczery ale moze tylko udawal, ehhh juz sama nie wiem co mam myslec, najgorsze ze ciagle o nim mysle :(

Gość Facet5474545
Jest kilka opcji: 1) Zadzwoni potem, bo nie chce przesadnie pokazać jak mu zależy lub uważa ze po kilku dniach to za szybko 2) Rzeczywiście wytrzeźwiał i albo nie pamieta wydarzen z poprzedniego wieczora albo na trzeźwo juz mu sie tak nie podobasz. Ewentualnie ma dziewczyne która kocha i zmądrzał i nie chce jej zdradzać. 3) Byłas jedynie zabawką do podniesienia samooceny, niewazne czy facet ma niskie poczucie wartości czy chce coś sobie udowodnić, np. to ze pociaga inne kobiety niz jego dziewczyna 4) Bajerował i kłamał zeby lepiej przed Tobą wypaść i teraz zwyczajnie wstydzi sie tą znajomość ciągnąć bo jego kłamstwa wyjdą na jaw, faceci jak czasem wypija to tak maja, zasadniczo pomaga to w "zaliczeniu" panny ale na dłuższy podryw jest tragiczne bo ciezko sie jest przyznać ze nie wszystko co sie o sobie mówiło to prawa. Mi kiedys strasznie podobała sie dziewczyna i po pijaku jej nagadałem jakim to jestem rewelacyjnym gitarzysta i ze znam 3 jezyki. Tak na prawde gitary w reku nie miałem a znam tylko angielski i to kiepsko, dała mi swój numer ale nigdy nie zadzwoniłem bo sie wstydziłem mimo ze bardzo mi sie podobała i spedzilismy cudowny wieczór.

Gość goska2323
Facet5474545 dzieki wielkie, rozjasniles mi troche ta sytuacje, nie ukrywam że najbardziej bym sie ucieszyla z opcji nr 1, ale też nie mam zamiaru czekac miesiac az mu sie zachce odezwac, nie to nie no trudno jakos bede musiala wybic go sobie z glowy. A z ta gitara to pojechales hehe :D

Gość f.x.h
a jest możliwość ze zgubil albo źle zapisał twój numer?

Gość goska2323
Nie ma takiej mozliwosci bo sprawdzalam nawet chyba 3 razy czy dobrze wpisal. maua94- niby dlaczego? wlasnie wydawalo mi sie ze znam, dlatego tak mnie dziwi jego zachowanie, bo wydawal sie taki szczery, juz nie raz umawialam sie z chlopakami z imprez ale tamci to przewaznie same buraki ktorym w glowie bylo tylko jedno, ten byl inny-przynajmniej takie sprawial wrazenie

Gość Facet5474545
Oj bo umawiacie sie ze złymi facetami. Przede wszystkim jak facet jest super przystojny, męski, w ogole cud miód i wolny mimo tych 24-25 lat to nie znaczy ze sie wam trafiło na loterii i złpałyście Pana Boga za nie pamietam juz co, tylko oznacza to, że jest ogromne prawdopodobienstwo ze to bajerant i podrywacz. Ja nie mówie, że jedyną alternatywą są prawiczkowate cioty jakie mozna spotkać tu na cafe, lub jakieś pseudoromantyczne miernoty, "spokojni" chłopcy i tym podobne frajerstwo, tylko ze czasem warto przymknąć oko na jakas ceche która moze nie jest idealna (tj facet przeciętny z wyglądu) i popatrzeć na inne, bo gdy dacie komuś szanse to czesto okaze sie ze jego inteligencja, obycie i charakter tak was oczaruja ze i wyglad zacznie was pociagać - tak sie rodza najlepsze związki. A jak was w koncu nie pociagnie to trudno, ale dawajcie szanse - i facetom i przede wszystkim sobie.

Gość goska2323
Ale wlasnie on nie byl jakis super przystojny, byl calkiem ok jesli chodzi o wyglad ale nie jakis mega przystojniak. Za to mial w sobie to cos co mnie pociagalo, sama nie wiem co, noi super nam sie rozmawialo, tanczylo i w ogole. Z poczatku jak sie do nas dosiadl to nawet nie chcialo mi sie z nim gadac ale jakos poszlo, zaczelismy rozmawiac i spodobal mi sie :(