Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LilkaMilka1234

Powiększanie piersi implantami o 2-3 rozmiary

Polecane posty

Gość LilkaMilka1234

Dziewczyny proszę o pomoc. Mam 168/56 kg w i 75 w pod biustem 83 w (małe A dramat). Lekarz zaproponował mi implanty 260 anatomy, boje się ze będą za male, mówił że mogę mieć małe C, a ja marze o pełnym C/ małe D. I techniką pod mięsień. Czy to prawda, że pod mięsień sa całkowicie nieruchome nie da się z nich zrobić pięknej dolinki pomiędzy piersiami? Proszę napiszcie mi piękne cycoliny te co mają pod mięsień jak to jest. Tak wam zazdroszczę pięknych rozmiarów D, ja załamana jestem moim A, i obawiam się że po operacje będzie B i szeroko rozstawione. Boje się stale płacze, poradzcie mi coś dziewczyny.

Gość PannaCotta
Ja mam 162 cm wzrostu,waga 50kg.lekarz zaproponował anatomy 330cc.Podobno mają wyjść między C a D przy mojej budowie. jednak gdy przymierzylam stanik z wkładką rozmiar nie wydawal się taki duży. Bojęsie efektu koncowego.

Gość hhhyygv
a ile bedzie was to kosztowało

Gość PannaCotta
Operację mam 10.06.13 Do dzisiaj muszę podjąć decyzje o wyborze rozmiaru,największe jakie moglabym mieć to 390cc.Jednak to jest max i w razie pozniejszej korekcji ...nie da sie wlozyc nic większego przy mojej klatce piersiowej.W pasie mam 68cm,wiec pozostanę przy 330cc.

Gość PannaCotta
anatomiczne 16300 zł ze wszystkimi konsultacjami,pobytem w szpitalu itp. To jest koszt calkowity.Okrągłe były w cenie 12800. Jednak przy mojej budowie piersi anatomiczne będą zupełnie naturalnie wyglądały.

Gość PannaCotta
całkowita cena antomicznych 16300zł,okrągłe 12800

Gość kkkkkkkikikiki___
jebnij sie w łeb - to moja porada :) będziesz narażać zdrowie dla cyckow ? A czy ten dla którego powiększasz też sobie coś powiększy dla Ciebie ? Lepiej wydaj ten szmalc na fajną wycieczkę i nie mysl o tak smiesznych rzeczach jak cycki :)

Gość hjbhjbh
sporo...;) musicie być mocno zdeterminowane... no ale żeby pozbyt się kompleksów kobieta jest w stanie dużo wydać (wiem bo zainwestowałam w ortodontę 7 tys)

Gość malenkashivcs
jak wam udalo sie uzbierac tyle kasy na piersi ...

Gość dix ae
nigdy nie zrozumiem, jak mozna dać sie dobrowolnie i zupelnie niepotrzebnie kroić... to chore... brrrr

Gość Pawelo_0
dziewczyno nie powiększaj nic !

Gość PannaCotta
Do kkkkkkkikikiki___ .... Moja Droga mnie stać na dobrą wycieczkę ( tydzień temu wróciłam z Indii), mieszkanie,samochód i na powiększenie piersi ,dlatego śmieszy mnie twoj komentarz. Poza tym skąd wiesz,że mam faceta.Zresztą co w Was kobietach tyle zawiści i złości??? Skoro dla Was jest to niezrozumiełe to dlaczego wchodzicie na wątek odnośnie powiększenia piersi ??? Ja sie bardzo cieszę,że spelniam swoje marzenia i niccccc innym do tego, tym bardziej komuś z wirtualnego świata.Wspiera mnie rodzina,znajomi i to jest dla mnie najwaźniejsze. A do operacji już nie mogę siedoczekać ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam zwolenniczki operacji plastycznych:))))

Gość PannaCotta
Do kkkkkkkikikiki___ .... Moja Droga mnie stać na dobrą wycieczkę ( tydzień temu wróciłam z Indii), mieszkanie,samochód i na powiększenie piersi ,dlatego śmieszy mnie twoj komentarz. Poza tym skąd wiesz,że mam faceta.Zresztą co w Was kobietach tyle zawiści i złości??? Skoro dla Was jest to niezrozumiełe to dlaczego wchodzicie na wątek odnośnie powiększenia piersi ??? Ja sie bardzo cieszę,że spelniam swoje marzenia i niccccc innym do tego, tym bardziej komuś z wirtualnego świata.Wspiera mnie rodzina,znajomi i to jest dla mnie najwaźniejsze. A do operacji już nie mogę siedoczekać ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam zwolenniczki operacji plastycznych:))))

Gość technologic
ja gdybym miala kase tez bym powiekszyla, i nie dla faceta tylko dla siebie, bo mam dosc patrzenia na meska klate w lustrze...

Gość PannaCotta
Technologic....3mam za Ciebie mocno kciuki,abyś spełniła swoje marzenie :)

Gość fryzomanka
LilkaMilka1234, PannaCotta - jak efekty? Czy jesteście zadowolone? Jak długo dochodziłyście do siebie po operacji? Mam podobne wymiary, zamierzam poddać się powiększeniu tylko - jak chyba większość - mam obawy. Mam dość płaskiej klatki z sutkami :)

Gość gość
nie dasz rady się zaakceptować?

Gość gość
Na pewno powiększenie piersi warto zrobić u sprawdzonego lekarza. Ja swój biust powiększyłam u doktor Raczkowskiej, uważam że moje piersi wyglądają teraz na pełne i całkiem naturalne. Doktor zna się na swoim fachu i szczerze ją polecam każdej kobiecie.