Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczuciowa panna

PRZERAZA MNIE BO NIGDY Z NIM NIE BEDE.JA KELNERKA ON ZNANY FACET:/

Polecane posty

Gość Uczuciowa panna

Mieszkam za granica. Jak wiele osob za granica, chodze na part time do pracy oraz chodze do collegu. Jestem kenerka w miejscu, gdzie ON zawsze przychodzi po meczu z cala grupa, z ktora gral. czasami patrzylismy na siebie, zartowalismy, zostawial mi 10 euro napiwku. Czesto mam o nim sny. ze jestesmy razem, ze mnie przytula. Podoba mi sie fizycznie i nie tylko. Ostatnio przyszli i cos tam zaczelismy zartowac, wiec jego koledzy -to wy sie znacie luuuu. Od tego momentu nie patrzy na mnie jak kiedys, tylko pisze smsy... Wie, gdzie pracuje, wie tez ze stiudiuje.... Chcialabym byc jego ukochana. On mial dziewcxyne, aktorke, ale zerwali w zeszlym roku. Czesto jak oni sa to lask iszaleja i robia sobie z nim zdjecia.Ja tylko chce, aby byc z nim..

Gość nhghhvgg
Dla niego jesteś tylko kelnerka, wiesz ile super lasek kręci się koło niego? Ty mu tylko usługujesz podając piwo.

Gość Uczuciowa panna
:/ wiem jedyne co to zmienic robote i moze spotkac go przyapdkiem gdzies...kto wie.... trzeba w to wierzyc...

Gość zabawna jestes autorko
a moze i nie...

Gość malina cytryna
Też tak miałam, zadurzona w pewnym facecie, przełożonym. Pół roku. Bylam kelnerka. Przeszło mi jak ręką odjął jak okazało sie ze on nawet mojego imienia nie zna :D a wydawało mi sie ze kilka wyjść, przytulanki.i " przyjaciele" na.fb to juz wielkie LOVE :D

Gość Uczuciowa panna
to juz trwa pol roku. wiec nie przechodzi. kiedys mi powiedzial ,ze ladnie pachne, ze mam ladne perfumy i sie usmiechnal. Takie drobne zagadywanki.

Gość Uczuciowa panna
ZAWSZE, powtarzam ZAWSZE jak wychodzi z mojego miejsca pracy to przez szybe nasz wzrok sie spotyka. Patrzy sie na mnie. Wie tez ze studiuje, bo jak nie bylo busy to czesto siedzialam przy ksiazkach i on je widzial.

Gość czyzbyyyy
Dziewczyno...jesteś zakochana i sobie wmawiasz. I co z tego ze widział cię z książkami? Tak na marginesie to bardzo nieprofesjonalne, jakbym ja zobaczyła kelnerke która ( nawet przy pustej restauracji) rozkłada książki to bym pomyślała że nie bardzo przejmuje się pracą. Coś mi się wydaje ze za bardzo chcesz zamanifestowac ze nie jesteś ot tak zwykła kelnerka, tylko studiujesz. Nie pociesze cie, większość kelnerek robi poza pracą coś bardziej ambitnego. A on? Jeśli cokolwiek to on urabia sobie wpatrzona w niego pannę aby potem skorzystać. Sorry ale znana osoba ma tysiące bogatych, pięknych kobiet przy sobie.

Gość UPC
Jakie totypowe polskie, jak pracuje jako kelnerka to jest nikim.... Na zachodzie jest odwrotnie, to z rodzin beneficiarzy dzieci nie pracuja, a Wszystkie dzieci z "normalnych" bogatych rodzin gdy koncza 16 lat szukaja sobie pracy na wieczory,wekendy.to jest norma, ucza sie i pracuja. To ze jestes teraz kelnerka gdy studiuesz w niczym Cie nie dyskfalifike. Musisz miec poczucie wlasnej warosci. To od Ciebie zalezy, od tego jakim jestes czlowiekiem, co soba reprezntujesz, a nie od tego jaka prace wykonujesz studiujac. To czy miedzy Wami cos ziskrzy I czy bedzie razem zalezy od wielu czynnikow, ale napewno nie od tego, ze jestes teraz kelnerka.

Gość helga hufflepuff
jak znany jest? tylko lokalnie znany piłkarz?

Gość hyzadziewczyna
Dobra, tylko za dużo sobie nie wmawiaj. Też studiuje dziennie a wieczorami kelneruje. Nasi goście to bogacze, aktorzy, piłkarze. Zawsze zaczepiają flirtuja i proszą o numery tel. Zwłaszcza jak już widzą mnie kolejny raz. Ja te 2 życia oddzielam. Jako kelnerka mam płacone za dobry serwis, jestem TYLKO kelnerka. Na studiach każdy widzi jaka jestem i to tam poznaję wartościowych ludzi. A gości w mojej restauracji guzik obchodzi ze studiuję, też im tego nie próbuje na siłę pokazać.

Gość ishssjsjsj
Też myślę, że za dużo sobie wmawiasz, dziewczyny tutaj mają rację. Żebyś się nie zawiodła.

Gość kotukik
zgadzam sie calkowicie z UPC,to tylko polskie miniemanie,ja pracowalam na sprzataniu (nie wazne gdzie ale w b dobrej firmie) przyjeli polaczka do firmy i na poczatku wstydzil sie ze mna rozmawiac dopiero jak zobaczyl ze bossowie ze mna zartuja i w ogole pracownicy to tez zaczal robic podchody,po jakims czasie zostalismy para ale nie moglam zapomniec jego poczatkowego zachowania i w ogole obrzydl mi po dwoch latach zerwalam ten smieszny zwiazek z panem inzynieram z bialegostoku i do tej pory jestem w zwiazku z jego bossem ,wspanialy,przystojny zawsze moge na niego liczyc ......jednak mozna,dodam ze jestesmy po 40-stce

Gość wiesz dlaczego taki
facet zwraca uwagę na obsługę [kelnerkę ] bo one są chętne , daj mu a zobaczysz jak szybko zmieni lokal