Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedolizana:):):)

on mnie nie liże

Polecane posty

bo nie lubi. Za to jest zachwycony gdy ja mu dogadzam. Jest inteligentnym delikatnym facetem, fajnie mi z nim, ale czuję się trochę wykorzystana przez te niedobory. Bardzo mi na tym zalezy. Czy przejść do porządku nad tym, czy ograniczyć "serwis" aby odczuł to?

Gość subtelnieprowokująca-onaaaaaaa
oo, no właśnie.. pomyśl o higienie.. chociaż może masz naturalnie mało przyjemny zapach? idź do ginekologa, zrób badanie na czystość pochwy.. jeżeli wszystko będzie ok - zmień dietę, ananasy działają też na kobiety. ogranicz ostre jedzenie, rośliny strączkowe.. i dokładnie się wydepiluj.

to jest podstawa. Żadnych problemów chorobowych też nie mam.

Gość edekson
Ja za to bardzo lubię pieścić dziewczynę językiem najfajniejsza pozycja 69

On jest pierwszy który tego nie lubi, jak twierdzi w ogóle, nie chodzi tylko o mnie

Ja juz zaczęłam się zastanawiać, czy on po prostu nie boi się , że nie będzie dobrze . Jest nieśmiały i młodszy ode mnie. Doświadczenia do tej pory za dużego nie miał. Ale czy to jest możliwe?

szubrawiec:) ok, ale w takim razie zastanawiam się nad sensem ciągnięcia tego. Byc może powinnam poszukac tego któremu bedzie smakowała, o takie połowiczne mi sie to wydaje

Gość edekson
Może po prostu tego nie lubi sam osobiście mam kilku kolegów którzy tego nie lubią co prawda są oni w mniejszości bo większość to lubi oni twierdza po prostu ,że ich to brzydzi